Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 3
    Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Cfare kuptoni me kete varg Biblik?!

Keto vargje gjinden ne Mateu, Kapitulli 5, Jezusi eshte duke dhene predikimin e tij shume njerezve te asaj kohe. Kjo ngjarje dhe ky predikim regjistrohet ne Bibel.

1 Dhe ai, kur pa turmat, u ngjit nė mal dhe, pasi u ul, iu afruan dishepujt e tij.

2 Atėherė ai hapi gojėn dhe i mėsoi duke u thėnė:

3 ``Lum skamėsit nė frymė, sepse e tyre ėshtė mbretėria e qiejve.

4 Lum ata qė vajtojnė, sepse ata do tė ngushėllohen.

...

http://albkristian.com/bibla_shqip/b40c005.htm

Cka kuptoni ju me kete varg.

1. Te krishteret thone se jane te pasur ne ceshtje frymore sepse kane marredhenie me 'Perendine e Gjalle' dhe se Jezusi u ka urdheruar qe te 'luten pa pushim', veprim qe i qon ne pasuri shpirterore ne kuptimin qe jane te bekuar shpirterisht. Por cka d.m.th. te jesh i 'varfer ne fryme' (anglisht: poor in spirit)?! Thjesht cfare kuptimi ka, dhe cka kuptoni me kete shprehje nese e keni lexuar kete pjese te Bibles?

Debat te kendshem. Mirepriteni te gjithe te krishteret dhe jo besimtaret me dhene nje mendim nese jane te interesuar.

Pershendetje, God Bless You.

Inxhinier Maska e albani1
    Anėtarėsuar
    16-08-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    840

Mendimi im

Citim Postuar mė parė nga mesia4ever Lexo Postimin
    Keto vargje gjinden ne Mateu, Kapitulli 5, Jezusi eshte duke dhene predikimin e tij shume njerezve te asaj kohe. Kjo ngjarje dhe ky predikim regjistrohet ne Bibel.

1 Dhe ai, kur pa turmat, u ngjit nė mal dhe, pasi u ul, iu afruan dishepujt e tij.

2 Atėherė ai hapi gojėn dhe i mėsoi duke u thėnė:

3 ``Lum skamėsit nė frymė, sepse e tyre ėshtė mbretėria e qiejve.

4 Lum ata qė vajtojnė, sepse ata do tė ngushėllohen.

...

http://albkristian.com/bibla_shqip/b40c005.htm

Cka kuptoni ju me kete varg.

1. Te krishteret thone se jane te pasur ne ceshtje frymore sepse kane marredhenie me 'Perendine e Gjalle' dhe se Jezusi u ka urdheruar qe te 'luten pa pushim', veprim qe i qon ne pasuri shpirterore ne kuptimin qe jane te bekuar shpirterisht. Por cka d.m.th. te jesh i 'varfer ne fryme' (anglisht: poor in spirit)?! Thjesht cfare kuptimi ka, dhe cka kuptoni me kete shprehje nese e keni lexuar kete pjese te Bibles?

Debat te kendshem. Mirepriteni te gjithe te krishteret dhe jo besimtaret me dhene nje mendim nese jane te interesuar.

Pershendetje, God Bless You.

une besoj se ne rradhe te pare Jezusi po u drejtohet dishepujve te Tij.
    Po u thote lum skamesit ne fryme ---- Imagjino kur ke nje prtofol qe eshte bosh dhe i grisur dhe i thua Perendise:- Hej Zot shiko une nuk kam asgje une vij para teje sepse jam i vetem dhe i humbur pa ty , nuk mund te jetoj pa ty , sepse vetem ti me mbush jam i boshte pa ty. Te lutem eja tek une dhe me ployteso une te dorezohem ty totalisht.
    Dhe te shikosh se atehere Perendia te pranon ashtu sic ti je Ai nuk pret ndonje dhurate prej teje por te perqafon forte dhe te ngushellon.
    Perendia eshte aq i madh, saqe ne na duhet perjetesia per ta njohur Ate plotesisht.

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Pershendetje z. Alban, e lexova me vemendje te shtuar cdo fjale qe the e analizova, parimisht pajtohem me ty dhe shembulli eshte i qelluar sipas mendimit tim. Faleminderit per mendimin qe na dhe, fatkeqesisht krishteret tjere nuk kane dhene ndonje mendim te tyre, Seminaristit & co. me interesant u duket te mirret me Petro Ninin sesa me Biblen si Fjale te Zotit.

Njehererit i nxis tjeret ta lexojne kete pjese dhe te na japin nje mendim.

pershendetje

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •