Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 14
    i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220

I.Rugova kërkoi bashkimin e shqiptarëve

“Ideja e krijimit të shtetit “Ilirida” e imponon dhe mbështet Turqia. Në Athinë erdhi një biznesmen i madh dhe i pasur nga Turqia, me të cilin unë bisedova. Për shkak të fuqisë ekonomike ai ka një lidhje shumë të ngushtë me Sulejman Demirel të cilin edhe e financon. Në bisedën me mua ai inicojë çështjen e krijimit të “Iliridës ” dhe kërkonte ndihmë dhe mbështetje. Pas bisedës tonë, bashkërisht erdhëm në hotel, ku ishte I vendosur ministri i qeverisë turke. Në prani të ministrit, biznesmenit dhe tregtarit diskutuam për nevojën e krijimit të “Iliridës” në Maqedoni”, ka thënë ish-shefi i shërbimit sekret grek Nikolaos Grilakis sipas një raporti nga Ministria e Punëve të Brendshme të Maqedonisë shkruan e përditshmja maqedone ‘Biznis’, që transmeton Shqipmedia..

Grilakis më tëj ka thënë se ai personalisht ka marrë pjesë në bisedën mes Micotakis dhe Rugovës. Në atë takim Rugova ka thënë se rreth 900 mijë shqiptarë në Maqedoni dhe 2 milion 300 mijë në Kosovë duhet të jetojnë në shtet të përbashkët të tyre.

Në pyetjen e Grilakis drejtuar Rugovës, se çfarë planifikon me pjesët tjera të Maqedonisë, Rugova u përgjigj:”Ata do të ndahen mes Serbisë, Bullgarisë dhe Greqisë”.

Grilakis me këtë rrëfim ka dashtur të bëjë me dije se të gjitha shtetet fqinje kanë pasur aspiarata ndaj Maqedonisë, ndërsa vetëm Greqia në ato momente mbronte integritetin teritorial të Maqedonisë.
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Po bashkimin me serbin ket e din te gjith.

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar më parë nga injejti Lexo Postimin
    Po bashkimin me serbin ket e din te gjith.
    Inteligjenca është dhunti e Zotit thonë, në rastin tënd shprehja gjen vërtetësine e saj në postimet pa lidhje dashakeqe dhe plot urrejtje islamike që bën kudo.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    mos ju tutni te vertetes.

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Rugoviqi ka kerkuar Bashkim me serbin e ti ndoshta e ke keqkuptuar.

Po ku kerkon Tradhetari Bashkimin e Shqiptarve bre?!!
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

i/e regjistruar Maska e Flora82
    Anëtarësuar
    17-04-2006
    Vendndodhja
    afer detit
    Postime
    899
    jo se pasna ditur qe ka kerku bashkimin e shqiptareve ev ev gati me vdek e kete lajm mos me dite :d

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Ev evv,ketu meson qkamos..

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    20-12-2010
    Postime
    26
    Po ju krejt spiuna po bojshi o koktrash pritne edhe amerikanet naj dite kur ta boni armik .

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    I.Rugova kërkoi bashkimin e shqiptarëve
    ....kur e paska kerku, qetash frik a?

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Ideja e krijimit të shtetit “Ilirida” e imponon dhe mbështet Turqia.
    Nuk po shof ta kete kerkuar Rugova, por Turqia.Turqia jeton ndoshta me nostalgjine e shtetit perandorak.Dhelpra e vjeter dhe se duket e ngordhur, perseri rrezikon, per te formuar nje big islam ne kete rajon.E perkthyer ashqip do te thote qe ne,te mos na ndahet sherri kurre, ndersa Turqia te vazhdoje e te beje sehire e gallate me hallin tone.Kur beri gallateme ne per 500 vjet , perse te mos provoje dhe nje here?
    Ndryshuar për herë të fundit nga Anesti_55 : 28-12-2010 më 18:26
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •