Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 43
    MoDa KaLoN,sTiLi QeNdRoN! Maska e fashion_girl
    Anėtarėsuar
    06-07-2010
    Postime
    2,409

Muzika Jugosllave

kte teme e hap per te gjith boshnjaket dhe per te gjith ato qe degjojn dhe e adhurojn muziken jugosllave! ktu ne kete teme mund te postoni te gjitha kenget qe ju preferoni me shum !

MUND TE POSTONI EDHE KENGE BULLGARE !
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga fashion_girl : 26-12-2010 mė 18:07

Me pelqen tema qe hape.Kam pas jetuar ne Bullgari dikur dhe kenget bullgare jan pak a shume te njejta me kenget Jugosllave.Eh cme riktheve kujtimet e vjetra... Te pershendes me kte kengen.
    ”Ti, Shqipėri, Mė Jep Nder, Mė Jep Emrin Shqiptar”

Anėtarėsuar
    06-07-2010
    Postime
    2,409
    Citim Postuar mė parė nga {A_N_G_E_L_69} Lexo Postimin
    Me pelqen tema qe hape.Kam pas jetuar ne Bullgari dikur dhe kenget bullgare jan pak a shume te njejta me kenget Jugosllave.Eh cme riktheve kujtimet e vjetra... Te pershendes me kte kengen. http://www.youtube.com/watch?v=_DzOfFC7kGM
    flm per pershendetjen!mendova ta hap kete teme sepse e di qe shumica e shqipetarve ashtu si edhe un degjojn muzike bullgare e jugosllave !

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Uhhh, c'temė! Mua s'ma mban tė shkruaj.
    Where does a thought go when it's forgotten?

Anėtarėsuar
    06-07-2010
    Postime
    2,409

Anėtarėsuar
    06-07-2010
    Postime
    2,409
    Citim Postuar mė parė nga MI CORAZON Lexo Postimin
    Uhhh, c'temė! Mua s'ma mban tė shkruaj.
    pse MI CORAZON?

sylar Maska e Jackie
    Anėtarėsuar
    21-10-2010
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    539
    Do isha kurioz te dija nese ekziston nje forum jugosllav qe nje serb , maqedonas ,boshnjak apo ku di une ,t'hape nje teme apostafate mbi kenget shqiptare? Vertet muzika eshte kulture n'vete ,por kur vjen puna per kenge jugosllave e greke kthehem ne nje anti-jugosllavo-grek dhe skam deshire ti shoh ne nje forum shqiptar. Sic nuk kom deshire te blej produkte serbo-greke dhe cdo gje qe perfaqeson kto dy vende .

Tani zyrtarisht mund t'me quani rracist .lol
    Against all odds..

i/e regjistruar Maska e Konstantin
    Anėtarėsuar
    11-12-2010
    Postime
    447
    fashion mos mthuj qe ke kshu shije muzkore kto jan mbeturina turbo folku serbe, bullgare etj me karakter komercial.mir ne shqipet e ishjugosllavis nuk e di ju nga SHqipria si jeni ndiku nga kjo kultur e poshter sllave.
    Ne ne maqedoni ata qe i degjojn kto keng njihen si katunaret dhe fshataret me te medhej qe skan lidhje me muziken.
    me fal qe po te them ne ket menyr po nuk ma priste mendja te degjoja muzik serbe ktu en forum. disgusting

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anėtarėsuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Jugosllavia ka vdek me kohė mi xhan. Hala se ke marr vesh lol. Muzika jugosllave nė Shqipėri ėshtė ndjekur nga njė brez i kohės sė Enverit, qė dėgjonte fshehtas radiot jugosllave, ndėra sot, bahh, nuk bėhet fjalė tė dėgjojė njeri muzikė sllave, pėrveē ndonjė hiti qė mund tė jetė bėrė ndėrkombėtar.

Ti fashion_girl je boshnjake? Nqs s'gaboj tė kam lexuar te njė temė pėr boshnjakėt.

Gjithsesi, ju pėrshėndes me njė kėngė tė veēantė tė kėnduar nė shqip nga njė prej grupeve mė tė famshme tė ish Jugosllavisė "Bijelo Dugme". Rastėsisht e kam gjet kėtė kėngė, sepse s'kam dėgjuar ndonjėher muzikė sllave.

Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Jack Watson : 26-12-2010 mė 18:57
    Life's too short to remove USB safely.

I larguar Maska e Enkeleu
    Anėtarėsuar
    07-12-2005
    Vendndodhja
    Prane detit i pa lare, prane drites i pa pare, prane sofres i pa ngrene, prane dijes i pa nxene...
    Postime
    4,298

Angry Pėr Jugo-sllavėt...

Pėrshėndes tė gjithė Jugo-sllavėt me kėtė kėngė !!!

Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Enkeleu : 26-12-2010 mė 18:55
    I lumtur ėshtė ai qė nuk shpreson nė asgjė, sepse nuk zhgėnjehet asnjėherė...!

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •