Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 3
    i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220

Mbi 11 mijë të punësuar këtë vit në Shqipëri

Aktualisht nga 20 mijë vende të lira pune, që janë shpallur nga Zyrat e Punësimit në të gjithë Shqipërinë për vitin 2010, rezulton se janë punësuar rreth 11.500 persona.

Autoritetet e Shërbimit Kombëtar të Punësimit sqarojnë se grupmosha që është punësuar është nga 20-35 vjeç, ndërkohë që kjo kategori është dhe ajo që është më e interesuar, raportoi Top Channel.

Nga të dhënat që raporton Shërbimi Kombëtar i Punësimit rezulton se numri më i madh i punësimeve regjistrohet në industrinë e përpunimit dhe atë të ndërtimit.

Pjesa më e madhe e të punësuarve kanë qenë me shkollë të mesme, ndërkohë që në totalin e punësimeve për vitin 2010, vetëm 1.500 punëkërkues rezultuan të ishin me arsim të lartë. /Telegrafi/
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anëtarësuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    Nga 20,000 vende te lira pune, vetem 11,500 jane punesuar - gje qe do te thote se jane ende 8,500 vende te lira pune ...

sikur te jepej ndonje shifer se sa kane ulur papunesine keto shifra, do te ishte me i plte informacioni, sepse

paska akoma vende te lira pune, dhe papunesia eshte ne shifra alarmante ...

ndaj i ngjan me shume nje dezinformacioni, si zakonisht, nga shteti ... tek forumi ...

i/e regjistruar Maska e leci
    Anëtarësuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Goetheanum,Italy
    Postime
    1,742
    Citim Postuar më parë nga Nice_Boy Lexo Postimin
    Aktualisht nga 20 mijë vende të lira pune, që janë shpallur nga Zyrat e Punësimit në të gjithë Shqipërinë për vitin 2010, rezulton se janë punësuar rreth 11.500 persona.

Autoritetet e Shërbimit Kombëtar të Punësimit sqarojnë se grupmosha që është punësuar është nga 20-35 vjeç, ndërkohë që kjo kategori është dhe ajo që është më e interesuar, raportoi Top Channel.

Nga të dhënat që raporton Shërbimi Kombëtar i Punësimit rezulton se numri më i madh i punësimeve regjistrohet në industrinë e përpunimit dhe atë të ndërtimit.

Pjesa më e madhe e të punësuarve kanë qenë me shkollë të mesme, ndërkohë që në totalin e punësimeve për vitin 2010, vetëm 1.500 punëkërkues rezultuan të ishin me arsim të lartë. /Telegrafi/

Mua me behet qejfi sinqerisht qe paskan ngelur edhe 8.500 vende pune.
    Papunesia arrin shifra rekord ne rajon,kurse vendet e punes qenkan te lira.
    Albanez hesapi,sduan te punojne.
    Po nje gje nuk kuptoj.
    Ndertimi eshte sektori me problematik ku ka pasur investime 40% me pak se viti qe kaloi,dhe ka punesim te madh?
    A ka mundesi te kaloje ndonje nobel kendej,se nuk na kthehen llogarite.
    Quod timor cladis.
    Sed intuitum amet elit vitae est

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •