nje gje me habit
e di qe kam humbur shume seri qe nga rinia , por kaq bajate jane bere per rinine e sotme qe puthen e perqafohen me ore te tera me te gjithe shoket apo shoqet![]()
nje gje me habit
e di qe kam humbur shume seri qe nga rinia , por kaq bajate jane bere per rinine e sotme qe puthen e perqafohen me ore te tera me te gjithe shoket apo shoqet![]()
si te mbushet tirona me malok do degjenerohet nuk kan faj tironcat ketu
isha nji dite ne autobuz (kur isha ne shqiperi) nuk ka shume dhe bobobobobo ca nuk ndigjoja nga gocat dhe cunat(malok se u kuptonte nga e folmja)...he dhe ca ti besh atyne tani
dhe normal qe thuet o bo keq ne tiron...
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
Ca u bo me at marjelin,u lidh me at malsoren apo tu e majt me dore akoma .lol? Ngeli tu qajt tarrallaku.
Against all odds..
behuni fan te ermeles ketu :
http://www.facebook.com/pages/Ermela...04467032897079
* Jeta ėshtė Mundėsi, Pėrfito nga Ajo*
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
ne uk jane bere 10 big brother dhe nuk u arriten deri ne kete faz sa te behej seks
tani ne shqiperi eshte edicioni i 4 dhe u arrit te behej seks (sipas fjaleve ka bere dhe ajo bjodja e ate hamshorin e tajlandes)
une i shtroj pyetje vetes se jemi popull me i civilizuar apo per nje cik fame dhe nje dore para nuk duam tia dime per nderin
pasi kur krahasojme veten me te huajt nga ndershmeria etj etj ne e cojme veten ne qiell ,ku bota duhet te marre shembull
Krijoni Kontakt