Po e shikoja qepar pak ,dhe kur ēte shof,ishin vesh te gjithe si kuēkat
Shishet e veres i fitun apo jo?
Per lezbe apo per schwula do e tregojne,jan apo jo,se kto e shfaqin pernjiher veten e tyre![]()
Po e shikoja qepar pak ,dhe kur ēte shof,ishin vesh te gjithe si kuēkat
Shishet e veres i fitun apo jo?
Per lezbe apo per schwula do e tregojne,jan apo jo,se kto e shfaqin pernjiher veten e tyre![]()
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Sme terheq aspak Big Brother te shkretit kalamoj ne shqiperi rrinin e zgurdullonon syte.............
Ti me sjell gjithmone fat dhe lumturi
haaaa, o zogu po ti na bere te tere ciliminj ne tani. Opo sguxon ta percmoj nje njeri dicka ketu ne Tiran, se fillojne te gjithe 'une te shoh big brotherin?! atij italianit edhe coc i hidhja na nje sy vjet,pa ketij tonit, harroje daku' jo ' po ja i hedh na njy sy te shtunave kur kane ate permledhjen e javes' jo leshi po preshi. Dhe me e bukra eshte se te gjithe e ndjekin pak a shume, pothuajse te gjithe e degjojne na nje thashethem te pakten nje here ne dite se ca behet aty brenda.
Po ca do bejne njerezit se ketu mo aman, jo nje cik big brother, icik politik, dhe ja ku iku gjithe ajo dite
Bikun aty po e ndjekin e keto te perendimit![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Endless : 28-12-2010 mė 16:48
Without deviation from the norm, progress is not possible
pse nuk na morin ne mer daku???
edhe dulja e vangjelit
po hiqe kapelen o shoku se i mbyte morrat
Endless..ncncncncncnc..s'eshte pune per ty kjo...mos u lodh..
https://www.behance.net/robberysk1100
Tėmėn e sėmės, edhe me shkollė tė mesme edhe asistent ligjor.VLADIMIR
Mosha: 42 vjeē
Gjendja civile: I martuar, me 2 fėmijė
Vendlindja: Selenicė e Vlorės
Vendbanimi: Itali
Arsimi: I mesėm
Profesioni: Biznesmen, asistent ligjor
Hobi: Muzika, poezia.
Thotė pėr veten: Jam poet dhe fjala ėshtė arma ime mė e fortė. Jam i komunikueshėm dhe tolerant me tė gjithė.
Hyn nė Big Brother: Sepse mendon se del shumė i bukur nė ekran.![]()
Tė paktėn djalka ėshtė i sinqertė.![]()
Life's too short to remove USB safely.
Krijoni Kontakt