Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 22

Tirana – ”Lule të bukura ka Tirona” ( video nga vizita )

Të dashur miq,

Kalio vërtet kohë e gjatë nga vizita që i bëra Shqipërisë pas 17 vitesh që nuk nxora ato që kisha regjistruar në Shqipëri, por do më ndjeni, sepse më mungonte teknika.

Besoj tashmë jeni bindur për dashurinë që kam që nga fëmijëria për Shqipërinë, e sidomos për Tiranën.

Unë në tetorin e kaluar kam qenë për disa ditë në Shqipëri. Kam bërë edhe ca xhirime ( regjistrime ) me kamerë, prandaj mendova që të bëj diçka të bukur edhe për juve.

Klipin e parë që po e sjell nuk do të bëj asnjë ndërhyrje ( në zë e kam fjalën ), sepse, nuk di por mua po më duket se i humb origjinaliteti nëse vë ndonjë muzikë tjetër për ta mbuluar zhurmën.

Unë ju lutem, nëse keni ndonjë propozim si t’i bëj klipet tjera të ma thuani. Mbase dikush nuk e duron zhurmën.

Respekt për ju.
    Unë ju dua shumë.
    Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 29-07-2010 më 06:51
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

Pamje nga rruga "Berdhok Biba " dhe Sheshi

Këtu po sjell ca pamje nga Rruga "Bardhok Biba " dhe Sheshi.

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,779
    Citim Postuar më parë nga ademgashi_dk Lexo Postimin
    Këtu po sjell ca pamje nga Rruga "Bardhok Biba " dhe Sheshi.

http://www.youtube.com/watch?v=fOARLGrbaFM
    Eh!Dikur ka qene qytet
    qe dallohej nga fshatrat pereth
    tani,asgje se dallon
    vetem emeri,po pse sja ndryshojn?

Video eshte reale.E vetmja qe e bukur eshte zhurma,i mungon vetem pluhuri qe nuk duket......E natyrisht duhet ndruar titulli;Shqiperia po ndryshon.

(Pun e bukur Adem,te pakten si dokument).

i/e regjistruar Maska e EdiR
    Anëtarësuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    Madison, WI, U.S
    Postime
    1,015
    Adem,
    Urime per viziten dhe punen qe ke bere. Nuk jam i sigurt cili ka qene objektivi i xhirimeve te tua por nje gje me beri shume pershtypje.
    Qarkullimi rreth sheshit ishte nje aksident i pritshem. Shpresoj qe puna qe po behet ta ndryshje kete ralitet te hidhur per Shqiptaret. U keputem se ndertuari rruge, dhe nuk ka nje tabele, nuk ka nje drite ne mes te Tiranes, apo ne rruget kryesore anembane Shqiperise.
    Nje komb, nje gjuhe, nje shtet.
    https://chng.it/LqW9qg4bkD

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar më parë nga EdiR Lexo Postimin
    Adem,
    Urime per viziten dhe punen qe ke bere. Nuk jam i sigurt cili ka qene objektivi i xhirimeve te tua por nje gje me beri shume pershtypje.
    Qarkullimi rreth sheshit ishte nje aksident i pritshem. Shpresoj qe puna qe po behet ta ndryshje kete ralitet te hidhur per Shqiptaret. U keputem se ndertuari rruge, dhe nuk ka nje tabele, nuk ka nje drite ne mes te Tiranes, apo ne rruget kryesore anembane Shqiperise.
    Sheshi që ka filmuar Ademi i përket historisë sepse nuk është më i tillë, me punimet e reja që po bëhen pamja e sheshit ka për të ndryshuar në mënyrë rrënjësore.
    Life's too short to remove USB safely.

Përshëndetje Edir dhe Jack Watson, në radhë të parë ju falënderoj që temën e kthyet në vendin e merituar.

Unë ju zotohem se xhirimi im nuk ka kurrfarë karakteri politik. AMa hic. Kur them hic duhet kuptuar hic.

Janë këtu nja dy tre tipa në forum që kanë bërë të trembem dhe të mendohem shumë kur flas për Shqipërinë. Se po tha një kosovar si puna ime e dua Shqipërinä, ata o të quajnë enverist, o komunist o ku gjejnë fjalët më të ndrya për të të poshtruar. Por u them këtyre pleshtave se kurrën e kurrës nuk mund të ma vrasin dashurinë për Shqipërinë. Sepse me dashurinë për Shqipërinë jam lindur dhe rritur dhe po me këtë dashuri për Shqipërinë do ta pres vdekjen.

Prandaj kur kam thënë nuk do të merrem më me politikë e ka kuptimin: nuk do të merrem me pleshtat më!

Sa për xhirimin: unë vërtet për ato 3-4 ditë kam shëtitur nëpër qendër, deri te universiteti dhe një mbrëmj te Liqeni. Kam xhiruar pak në Durrës. Fatkeqësisht nuk kam ndonjë xhirim nga ( si më doli emri nga mendja i fshatit ) një restorant ku për ne( mau dhe nipin tim ) ka shtruar darkë një mik dibran. Kam xhiruar edhe nga parku i qytetit.

Kam edhe pjesën e rrugës - autostradës nga Kukësi e deri në Kalimash dhe anasjelltas nga Tirana deri në Milot.

Unë ju falënderoj nga zemra që nuk ma vratë dashurinë!

Tash po sjell pjesën e dytë
    Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 29-07-2010 më 17:20

Tiranë 4 tetor 2009

i/e regjistruar Maska e pranvera bica
    Anëtarësuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet në Bllog
    1
    Z.Adem!Po Lanen ne fillimet e demokracise e mbani mend...

Citim Postuar më parë nga pranvera bica Lexo Postimin
    Përshëndetje Vera, më duket në pjesën e tretë do të vijnë edhe Lana dhe Piramida.

Citim Postuar më parë nga pranvera bica Lexo Postimin
    Citim Postuar më parë nga ademgashi_dk Lexo Postimin
    Përshëndetje Vera, më duket në pjesën e tretë do të vijnë edhe Lana dhe Piramida.

Më fal Vera, Lana paska qenë në pjesën e dytë.

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •