Close
Faqja 3 prej 10 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 95
    Larguar Maska e Noellag
    Anėtarėsuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    1.Nato garanton sigurine ushtarake, e bejne vendin me te sigurte.

2.Liberalizimi i vizave eshte liria per te levizur

Shume njerez kane humbur jeten duke u perpjekur per te kaluar kufirin, kane humbur jeten ne anije e gomone, qe te largoheshin nga izolimi Donin te leviznin te lire ne vende te ndryshme, donin te takonin familjaret e tyre me te dashur...
    Shqiperia ka nevoje per Naton dhe liberalizmin e vizave qe e bejne vendin me te sigurte dhe me te lire .Fatkeqesisht disa njerez me urrejtje te verber mohojne Naton dhe vizat, si pjese e vendimeve me te rendesishme per te ardhmen e shqiptareve.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Noellag : 25-12-2010 mė 14:50
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anėtarėsuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    A eshte i afert fundi i Berishes?
    nuk e di a eshte pyetje retorike, apo jo >>>

sali berisha nuk ka fund ... ashtu si edhe shoki enver kishte vetem datelindje ...

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Kur ka zbrit nji melaqe nga qelli per te kuptuar se kujt po i kno populli ne vitet 45 e kumtoj me te kthyer lart dhe u muar vendim ta lejoi Xhaxhin per 50 vjet te sundoi ktu.
    Ktu vetem ne 50 vite ka komision parlamentar nga lart.
    me gjas edhe Sales nuk do i behet mocion.

Mos shiqoni fqinjet se ata prishin rendin dhe qetsin publike kur se ndigjon krytari.

Vetem shoqerite primitive e shohin te keqen ose te miren e tyre tek njeshi i forte.

Si shoqeri mendonim se Enveri ishte babai yne dhe pas vdekjes se tij do te ishim jetim, po ashtu si shoqeri mendonim se me rrezimin e busteve te tij kishim shembur enverizmin.

E njejta shoqeri mendon se vetem nje Berishe na ēon perpara ose se vetem ekzistenca e tij ne krye te shtetit eshte fatkeqesia jone dhe se ikja e tij apo lenja e tij ne pushtet do te ishte rrugezgjidhja.

Po ashtu ka shume vite qe turmat shqiptare brohorasin se vetem Rama do te ne ēoje aty e ketu, se vetem Pacolli do te na nxjerre nga varferia dhe se vetem Albin Kurti do ta beje Shqiperine!

Shoqeria moderne nuk i var kurre shpresat tek nje figure politike cilado qofte ajo dhe se ngjitja apo largimi i nje X apo nje Y eshte vetem nje levizje normale politike e asgje tjeter, pa nenvleftesuar rolin e individit ne histori.

Une i mbaj fort shpresat tek shoqeria shqiptare, tek emancipimi i saj dhe tek perqafimi i vlerave perendimore.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DYDRINAS : 25-12-2010 mė 17:13

Anėtarėsuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    sali berisha eshte anti-vlere ...

i/e regjistruar Maska e juanito02
    Anėtarėsuar
    09-07-2007
    Postime
    2,964
    Citim Postuar mė parė nga palushi Lexo Postimin
    Po ēa ban kshtu me Huanito po nuk mbrohet Rama ne ket menyre, apo ke pa Mero Bazen qi rrahet me milet tash e pare

Fundi i Berishes ashte nis, e si pellumb i shkruar po vjen ta shpetoje memedhene, po ti mos u merzit s'erdhi sot vjen neser, s'erdhi neser vjen mbas 35 vjetesh do te vine se ka than vete Sala........

rrofte pushteti proletariatit me Zotin Edvin ne krie, vdekje shpellareve bajrajtareve e xhahile te katovices

Gezuar festat e fundvitit
    Se kam permen fare Edi Ramen thjesht pyes si mendoni per fundin politik te Berishes del ai palla realist e te shan e une thjesht i kthej kusurin.
    Mase cel nai teme tjeter kur te pyes forumistet si eshikoni fundin e Edi rames dhe ska asgje te keqe besoj qe ket radhe pyes per Saline
    Albania Uber Alles

Citim Postuar mė parė nga Duaje Siveten Lexo Postimin
    sali berisha eshte anti-vlere ...
    Sali Berisha eshte prodhim 100% Made in Albania!

Anėtarėsuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    Citim Postuar mė parė nga DYDRINAS Lexo Postimin
    Sali Berisha eshte prodhim 100% Made in Albania!
    e megjithate, ai mbetet anti-vlere ...

i/e regjistruar Maska e bamatat
    Anėtarėsuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Ne malet e Laberise atje ku Dielli dhe Shqiponja rrine bashke
    Postime
    1,070
    Duj-so theksoje ..... per Shqiperine dhe shqiptaret , sepse per serbet dhe greket ai eshte vlere e cmuar !

Dydrino , Saliu nuk eshte prodhim shqiptar , por 100% prodhim i faktoreve me antishqiptar ne Ballkan dhe ne Europe ! Eshte dhurata me e hidhur qe iu be ketij vendi ne 1990-ten , per t'i vrare shpresen e se ardhmes !
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bamatat : 25-12-2010 mė 21:05

..me falni..

..tema qenka : A eshte i afert fundi i Berishes ?

Mendimi im personal eshte JO ! Sala do te jete ne pushtet edhe 35-vjet te tjera..ose..ose edhe aq vite sa ti kete dhene ymer ai..atje..lart.. dhe sic duken bathet ..Sala ka nje shendet te mire dhe ka per te jetuar gjate se nuk ka abuzuar me shendetin e tij .

Kur vdiq Enveri..jam habitur cfare me tha nje i deklasuar..e kam te fiksuar shprehjen e fytyres se tij kur me tha :" Enveri rrojti si desh e sa desh.. prej jush alabakesh "

..dhe Sala do te rroje sa te doje (prej atij te madhnueshmi atje lart) dhe si te doje prej nesh alabakesh ketu poshte.

Jemi popull alabakesh..

e kam fjalen per ate pjese qe nuk mendon per te ardhmen e tij.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ASrock4u2 : 25-12-2010 mė 23:21
    Emrin e kam Agim dhe me therrisni, Gimi.

Faqja 3 prej 10 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •