Close
Faqja 7 prej 9 FillimFillim ... 56789 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 87
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    ne vende islamike viti i ri festohet ne diten e pare te muajit muharrem...

a eshte edhe kjo nje feste pagane?????? vit i ri eshte edhe ky.
    viti i ri i muslimaneve,esht vit i ri i muslimaneve,viti i ri per kinezet esht i kinezeve,viti i ri per indianet esht i tyre...ky vit i ri qe festohet me 1.janar-esht fest e te krishtereve? jo! kjo esht ajo qe diskutohet ter kohen. pse psh.krishtlindjet i festoin vetem krishteret,pse bajramin e festoin vetem muslimanet? sepse i kan festa te tyre...po ky viti i ri, ikujt eshte? i paganeve,andaj kjo feste eshte pagane,dhe muslimanit nuk i ka hije te feston,edhe pse per mua personalisht nuk ka asnje cfar dmth,kam then edhe ne postime tjera,une haj dhe pij dhe rij deri ne mengjes cdo her sepse jam i lire te nesermen,dhe kjo nuk eshte asgje,mirepo une te dal naten e vitit te rij e te kris e te festoi kete nuk e bei,sekam ber sepaku,ndoshta ndonjeher me shoqeri mund edhe te ju bashkangjitem,por edhe sikur te mar pjes ne festim une perseri them kjo feste nuk esht jona.perndryshe ata qe e festojn ta gezojne,vetem mos i perziej gjerat me vitin e ri te hixhrit se smund te besh ashtu krahasim shokit.
    Jetė e rėndė.......!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Citim Postuar mė parė nga Testim Lexo Postimin
    Sa haram eshte ky popull kan bere gjith ate festim te qafirave, po kjo eshte feste e qafirave pagane ilire, e allahu ata i dergofte ne ferr. Fitorja eshte e turqve.
    I nderuar,nuk eshte nga edukata islame,qe te lutesh per shkaterimin e dikujte,sepse kete i derguari yne se ka bere asnjehere....nese ke kohe lexo mbi ndodhin e tij ne TAIF dhe shihe se cfar e luti zotin ai.

Ndersa per kete te fundit qe ke shkruar-fitorja eshte e turqeve-kete nuk e kuptoi?cfar ke dashur te thuash me kete? Cila fitore? pse e turqeve? ne nuk jemi turq...ne skemi asgje kunder turqeve,te kesaj kohe,mirepo ne duam fitoren e shqiptareve ne cdo aspekt e jo te turqeve....

me te mira.
    Jetė e rėndė.......!!!

Citim Postuar mė parė nga Homer Lexo Postimin
    Haramave te forumit ju uroj

Ty tyTy tyTy tyTy tyTy tyTy ty .............

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga Njoni-ch Lexo Postimin
    viti i ri i muslimaneve,esht vit i ri i muslimaneve,viti i ri per kinezet esht i kinezeve,viti i ri per indianet esht i tyre...ky vit i ri qe festohet me 1.janar-esht fest e te krishtereve? jo! kjo esht ajo qe diskutohet ter kohen. pse psh.krishtlindjet i festoin vetem krishteret,pse bajramin e festoin vetem muslimanet? sepse i kan festa te tyre...po ky viti i ri, ikujt eshte? i paganeve,andaj kjo feste eshte pagane,dhe muslimanit nuk i ka hije te feston.
    viti i ri festohet me 1 janar sepse ka te beje me kalendarin qe perdorim...
    atehere i bie qe kalendari qe perdorim te jete pagan. po hapni nje referendum qe te nderrojme kalendar.
    ky vit i ri eshte i atyre qe perdorin kete kalendar.

nderroni edhe 28 nentorin e ditelindjet e te dashurve tuaj, sepse edhe ata jane te llogaritura ne baze te ketij kalendari qe e vendos fillimin e vitit te ri me 1 janar...

p.s. ke sa te duash vende islamike qe e vestojne 1 janarin!!!!!!
    Vasudhaiva Kutumbakam

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Ja se ēfare deklaron presideni i Shqiperise. Kjo eshte edhe nje argument me shume per ate qe kam pohuar sa here, qe feja e shqiptarit eshte shqiptaria.

Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Į Я † ι $ † Maska e Homer
    Anėtarėsuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Ju lutem mos veni kshu lajme tronditese se do anetar do fillojn vitin me hapa
    D'Oh!

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anėtarėsuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar mė parė nga iliria e para Lexo Postimin
    Ja se ēfare deklaron presideni i Shqiperise. Kjo eshte edhe nje argument me shume per ate qe kam pohuar sa here, qe feja e shqiptarit eshte shqiptaria.

Ximi Abedin do ja kall b0then keti tash, tash e merr vesh ky kush jane perndjeksit e Arabve
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

i/e regjistruar Maska e IllyrianPatriot
    Anėtarėsuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027
    Ore pisa talibane ...

C fare ju duhet juve se c beim neve ne krishtlindje edhe ne vit te ri ( e kam fjalen per shqiptaret , e jo mbetjet e turkut si puna juaj )

Kisha kohe pa u futur ketu ... po sa pashe komentet e talibaneve nga arabia edhe nga pakistani nuk durova dote !

E injoranca nuk ka kufi ... po ne fund te fundit vetes i beni dem ju para islamik te qelbur ... se tregoni te njerezit me nja nivel mesatar c fare produkt jeni ...

Vazhdoni keshtu ... Te isha une admin ketu , e kishit ngrene perjashtimin me kohe

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Bravo. Cfar do te pini?Se keni zgjedhur fjalet me te mira per te treguar se cfar edukate ke?nese ke dic kunder dikujt drejtohu atij personi e mos i fut gjith me nje thes sepse ste kemi be gje(njeher per njehere)
    Jetė e rėndė.......!!!

i/e regjistruar Maska e IllyrianPatriot
    Anėtarėsuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027
    Citim Postuar mė parė nga Njoni-ch Lexo Postimin
    Bravo. Cfar do te pini?Se keni zgjedhur fjalet me te mira per te treguar se cfar edukate ke?nese ke dic kunder dikujt drejtohu atij personi e mos i fut gjith me nje thes sepse ste kemi be gje(njeher per njehere)
    Edukata ime eshte shume normale ... Po kurre shikoje nje prapambetje te tille ... nje propagande islamike qe mundohet te beje te bardhen te zeze edhe te zezen te bardhe ... atehere edhe pak kam thene !

Nuk e kam vetem me nje person ... e kam me ca persona qe ketu i lash para disa muajsh edhe akoma ketu jan ... nga qe nuk ja u varr njeri ne jeten e perditshme ...

Faqja 7 prej 9 FillimFillim ... 56789 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •