Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 49 prej 49
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Freiheit,je duke folur shum serioz keshtuqe te them se nese te gjith do dinin te respektojn bashkbiseduesin dhe te pranojn ndonjeher gabimin ateher ketu ne kete forum do kishim nje atmosfer krejt tjeter...mirepo jo te gjith flasin me respekt ndaj tejtrit pamvarsisht fese,sepse ne jemi ketu bashke sepse jemi shqiptar,e jo se jemi musliman krishter apo ateiste....vazhdoni ju me shekin dialogut se un nuk nderhyj vetem doja te peruroj per karakterin qe tregon qe duhet te jet shembull per gjith ata qe zgjidhjen me te mire e kan ofendim e sharje.
    Jetë e rëndë.......!!!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    24-12-2010
    Vendndodhja
    Ne diktaturen maqedonase
    Postime
    5
    Prite burr Xhihadi jem 3 kur do te vij Prince me kal te bardh tani dhe nje shpate gjigande ne dor.

Prenku i Dalmatëve
    Anëtarësuar
    12-12-2008
    Vendndodhja
    Në dritën fosforike që lëshojnë varrezat gjatë natës
    Postime
    1,008
    Prite burr Xhihadi jem 3 kur do te vij Prince me kal te bardh tani dhe nje shpate gjigande ne dor.
    presim princeshen me pele e me ferexhe

i/e regjistruar Maska e Kanina
    Anëtarësuar
    14-10-2010
    Postime
    542
    Citim Postuar më parë nga sheki51 Lexo Postimin
    freiheit keshtu te dua or burre kur fol drejt dhe shlire.

e shoh qe ka ca persona qe flasin knej e andej,

tash sa per civilizime dhe qyteterime ja ke fut kot, te duket ty civilizim dhe qyteterim te rish me jave te tera pa lare dhe te qelbesh nga era sepse je me i devotshem.

kur e ka pushtur turku ballkanin nuk ka pasur as shqiperi as jugosllavi.kthehi cik historise

evropa eshte e vertete se ka nje perparim ekonomik dhe infastrukturor ,por ne aspektin shpirteror dhe moral jane mizeri ,katastrof

allahu te ruajte me kete mendje qe ke. me sa di une kur turku erdhi ketu gjeti nje vend nje popull qe quhej arber/i. ktheju ti historis o cun se te ka mare bin ladeni mendjen. dhe meqe je dhe mysliman kaq i devotshem ben mire te ndjekesh fene per ate qe eshte dhe ashtu sic eshte jo te ndjekesh bin ladenin dhe predikimet e tij.
    europa ka infrastrukture por ka edhe shume gjera te tjera qe mendja jote e ngushte smund ti kuptoj. europa ka demokraci o cun demokraci do te thote qe cdo njeri zgjedh vete se cfare do dhe cfare sdo sa i moralshem do te jete apo sdo te jete se cfare feje do te ndjeke dhe sa i devotshem do te jete pasi detyrimi i moralit dhe i fese nuk te ben as me te moralshem dhe as me besimtar prandaj per keto gjera smendon shteti dhe as kleri. per keto gjera gjykimin e ka ne dore tjeter kush nese ai ekziston do tu japi vendin e duhur te gjitheve por jo ne kete bote dhe as ti as une dhe as binladenet e tu smund ta gjykojne.
    kurse shtetet myslimane krijojn moral artificial u duket se ato qe bejne njerezit ne europ ata nuk do ti benin sepse ata jane te moralshem e ku e di une. por me sa kemi pare posht atyre perceve dhe atyre meshkujve sy ulur arab fshihen pasione te zjarrta(si te gjithe njerezit normal) dhe sapo gjejne rastin shperthejn sapo dalin nga kthetrat e shtetit islamik dhe nga kthetrat e opinionit paragjykues vendit te tyre. shikoj arabet ose myslimanet e devotshem ketu ne itali pasi jetoj ketu eee o cun lirohen lirohen. habiten italianet me prezervativet qe blejen ato me ferexhe as atyre su besohet se duken si te "devotshme". pale ato qe sa vine dhe hedhin ferexhen poshte dhe veshin minin. thua se aq e pati feja dhe morali!! mos kujto se jane raste te pakta oooo jane shume shume.
    me kete sdua te them qe myslimanet ose keta arab jane me pak te moralshem por thjesht jane njerez si gjithe te tjeret.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-03-2005
    Postime
    15
    Kastrioti e ka komentu shume bukur idene e tij, dhe une jam ne mbeshtetje te tij 100%. Nuk ke me ca ti shtosh, sepse ai eshte shume drejte.

i/e regjistruar Maska e Opake Opinga
    Anëtarësuar
    11-02-2011
    Postime
    245
    Dergojani nje email Sherbimeve Gjermane, se e kthejne kete Taliban ne Kosove. U merzit bota e civilizuar me keta tipa Afghanistanez

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    04-02-2011
    Postime
    23
    Nuk befasohem nga ky shkrim pasi Shqiperia eshte e mbushur me ksi serb-shqip foles.

Citim Postuar më parë nga I Q i pafajshem Lexo Postimin
    Kastrioti e ka komentu shume bukur idene e tij, dhe une jam ne mbeshtetje te tij 100%. Nuk ke me ca ti shtosh, sepse ai eshte shume drejte.
    6 postime ke bere, nga nje per cdo vit qe je regjistruar , por ama kur shkruan nuk paska gje qe e levizka fjalen tende. Mezi pres postimin tend pas nje viti.

Meqe ra fjala, futi edhe ndonje koment nga vetja dhe mos u mjafto me shkrimet e dynjase .

ps: Mendoj qe distancimi nga keto tipa talebano"shqiptar" po behet cdo dite nga Shqiptaret e vertete dhe po e kuptojne qe ne nuk kemi asgje te perbashket me Arabe dhe Turq. Gjergj kastrioti nuk ka qen ndonje besimtar i krishtere kushedi se cfare, por ama Turkun nuk e luftoj per fene , por per pushtimin qe ju bene trojeve tona. Nuk besoj qe do kete te krishtere qe po te ndodhi pushtimi nga ndonje shtet i krishter te behet pro atyre, por do mbroje vendin e tije dhe do mbaje fene e tije.

Muslimanet jane gati qe ne shqiperi te mos ekzistoje kushtetuta dhe ligji por te vendoset sheriati.. Ai sheriat qe pret dore dhe kembe per nje vjedhje , ai sheriat qe vret me gure femer dhe mashkull per tradheti bashkshortore, ai sheriat qe qe nuk i lejon femrave ta ndjejne veten njeri , por i ben roberesha te burrave te tyre, etj etj

Pershendetje
    Revolution 1848

“Don Anton (klick klack bum) – veq qishtu kjo kurva nalet./Une ti shprazi trut per toke – e ti qi krejt idealet./E me fol me ty per fe – si per kino me vet qorrin/1 miljon e 900 mi – vin n’ vorrim me ta pshurr vorrin”.
    O lum miku..., pastaj vijme e bojme bisedime per konfrontim dhe bashkim trojesh..., per ç'fare trojesh e kane fjalen.
    Po ti shif se si jan tu shpreh...
    Nese njini ka lajthit tjetri asht tu lujt mensh..., ja si po shkon kjo puna e ksaj vllaznie...
    Thuaj atij djaloshit poet qe hitleri vetem çifut dogji tre here ma shum!
    O jemi te gjithe shqiptar, o kurre nuk behemi me..., me kesi lloj poemash...!
    Mësoi të tjerët me jetën tënde dhe jo me fjalët e tua

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •