Close
Faqja 10 prej 12 FillimFillim ... 89101112 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 117
    i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    per mendimin tim demaqi dote ishte mir te kandidohet per president por edhe agim qeku merendesi qe behxhet pacovi te mos jet kjo ka rendesi mujndesisht edhe hashimi deri ne fillim te veres te rrezohet edhe me rrevullucion popullor

Mbreti i Fundit Teokratik
    Anëtarësuar
    12-06-2008
    Vendndodhja
    Ankara - Türkiye
    Postime
    94
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    Edhe une pranoj te behem president ......
    hehehe
    Sipas disa informatave te fundit rreth 2 milion njerz ne ks jane shprehur te gatshem qe ta pranojn postin e presidentit te vendit hehehe
    Tashme vetem po presin vetem propozimet tju behen nga partit politike hehehe
    Dija është Injorancë për Injorantët, sikurse është Injoranca Injorancë për Të Diturit

Mbreti i Fundit Teokratik
    Anëtarësuar
    12-06-2008
    Vendndodhja
    Ankara - Türkiye
    Postime
    94
    Nje fjale e urte popullore thote:''Mos e vete se te tregon vete''
    Tash Adem Demaçi na tregoj vete ambicjet e tij per tju gjindur Popullit te tije ne momentet ma te ''renda'' dhe ma ''kritike''
    Sepse populli i tij edhe vendi i tij per here te ''pare'' po kalojne neper momente kritike dhe neper kriza institucionale..
    Dija është Injorancë për Injorantët, sikurse është Injoranca Injorancë për Të Diturit

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-03-2003
    Vendndodhja
    Diku nëpër Botë
    Postime
    528
    Kelyshet e Vetvendosjes , ia paskan qitur lepurin ( projetin e demacit `` ballkania `` ) ne shteg Adem dallkaukut .
    Ka gjeja se jane kunder bisedimeve me serbet e ne anen tjetr propozojne adem BALLAKNIA-n - dallkaukun per president .

Ani matufi plak po dashka me te vertet te behet presednik !!!!!!

Pasioni për shkencën Maska e KILI MERTURI
    Anëtarësuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropë
    Postime
    1,838
    LVV DO TA BËJË SHQIPËRIN!

Kili
    SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTE GJAKU IM QË NUK FALET!

beni33,
    Kjo gjendje që gjendet pydykyja me hashimin është rats psikologjik i rëndë.
    Hashimi ka frik nga vetja e vet!
    Kjo gjendje është shumë e rrezikshme për faktin se ai drejton qeverin e shtetit.
    Ky në këtë gjendje mund t¨åe shkaktoi shumë dëme vendit dhe popullit.
    Shpresoi se do të ndalohet sa më parë , para se të hyjm në rrugë edhë më të këqija si shtet e popull.

Kurse sa i përket kryetarit , dikush e paska propozi mark krasniqin.

Marki ka qen një ndër ata që ka zbatuar gjendjen e jashtzakonshme në Kosovë në 1945 , ku me mija shqiptarë jan pushkatuar nga qetnikët shkije!

Ma mir propozojeni naj shka bile, e dim qe edhe emrin e ka shka, se markun!
    Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!

i/e regjistruar Maska e getomental
    Anëtarësuar
    18-04-2008
    Vendndodhja
    Shkup-Dardani-Shqipri.
    Postime
    251
    Zoti i bekoft Shqiptaret e Kosovës dhe presidentin e tyre zotri Bamir Topin

Kurse ju të tjeret[shkijet] vazhdoni me ëndra.Diten e mir
    Adresa jon ne boten e Liris esht: Besa Shqiptare.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-10-2009
    Postime
    461
    Nji njeri qe nuke dine te NOTOJ ai gjithmon sharon,edhe pse nji here del ai prape sharon ne uj .Kursesi nuke pranon te mesoj notin,prandaj kure meson not le te baje qka te doj.

Citim Postuar më parë nga KILI MERTURI Lexo Postimin
    LVV DO TA BËJË SHQIPËRIN!

Kili
    SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTE GJAKU IM QË NUK FALET!

beni33,
    Kjo gjendje që gjendet pydykyja me hashimin është rats psikologjik i rëndë.
    Hashimi ka frik nga vetja e vet!
    Kjo gjendje është shumë e rrezikshme për faktin se ai drejton qeverin e shtetit.
    Ky në këtë gjendje mund t¨åe shkaktoi shumë dëme vendit dhe popullit.
    Shpresoi se do të ndalohet sa më parë , para se të hyjm në rrugë edhë më të këqija si shtet e popull.

Kurse sa i përket kryetarit , dikush e paska propozi mark krasniqin.

Marki ka qen një ndër ata që ka zbatuar gjendjen e jashtzakonshme në Kosovë në 1945 , ku me mija shqiptarë jan pushkatuar nga qetnikët shkije!

Ma mir propozojeni naj shka bile, e dim qe edhe emrin e ka shka, se markun!

E admiroj kete shkrim. Shume i drejte dhe real konfor situates ne Kosove !!!
    BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

Mendoj qe ne PDK ka njerez te afte e te sincerte, sic eshte Hydajet Hyseni e tjere. Mirepo problemi kyc dhe i vetmi si ne PDK ashtu edhe ne Kosove eshte lideri i saj Hashim Thaci, i cili per ineteresa te tij personale eshte te gjendje ti shkatroje te gjithe. Kjo eshte pa me se miri kur Thaci e pastron PDK-ne nga njerezit e afte dhe ne kete parti vendos njerez mafioze rreth tij. E me se miri u pa ne lidhje me Fatmir Limaj.

Nese PDK si parti mendon te kete jete te gjate ne Kosove, atehere patjeter duhet ta luftoj liderin e saj Hashim Thacin, sepse ky eshte fajtori kyc per te gjitha problemet e tanishme ne Kosove.
    BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-04-2006
    Postime
    560
    Citim Postuar më parë nga ARIANI_TB Lexo Postimin
    Mendoj qe ne PDK ka njerez te afte e te sincerte, sic eshte Hydajet Hyseni e tjere. Mirepo problemi kyc dhe i vetmi si ne PDK ashtu edhe ne Kosove eshte lideri i saj Hashim Thaci, i cili per ineteresa te tij personale eshte te gjendje ti shkatroje te gjithe. Kjo eshte pa me se miri kur Thaci e pastron PDK-ne nga njerezit e afte dhe ne kete parti vendos njerez mafioze rreth tij. E me se miri u pa ne lidhje me Fatmir Limaj.

Nese PDK si parti mendon te kete jete te gjate ne Kosove, atehere patjeter duhet ta luftoj liderin e saj Hashim Thacin, sepse ky eshte fajtori kyc per te gjitha problemet e tanishme ne Kosove.
    shiqo ti "djali i mire" une nuk jame antare i PDK-se, por ti qka thue dhe qka ke shkrue, nuk perputhet me realitetin, ngase Hashi Thaqi eshte Lider i gjithe shqiptaris ne kosove[e shumices] i vetmi lider dhe i vetmi kryeminister i Kosoves qe ka ba meseshumti per kosoven dhe shqiptarin eshte Hashim Thaqi!
    Une per vetn time kur e shofe Hashim Thaqin ne kryje te Kosoves dhe popullit shqiptar, fare nuk merzitem, veq e shtramoj kapuqin, dhe i kryje punet e mija, te perditshme! e dije se Hashim eshte ne kryje te Kosoves, dhe e dije se i vetmi[tani per tani] qe Kosoven dhe shqiptarin do ta qoje ne NATO, dhe Bashksi Evropiane!
    Kur e shofe Hashim Thaqin ne kryje te Kosoves, thame me vete qka lypin keto tjerat parti, e sidoms Vetvendosja, qe te jen ne parlament, hiq bre nuk ka nevoj askush tjeter te jete ne udheheqje pasi eshte Thaqi! bile bile as hesap nuk i baj disa deputet , as qe ekziston per mue!se jane veq me ba zhurem, dhe me shkatrrue Kosove!

Faqja 10 prej 12 FillimFillim ... 89101112 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •