Close
Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 55 prej 55
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Usa ti mundesh me festu edhe un festoj por qellimi esht me pranu se kjo fest nuk esht fetare sic mendojn shumica e muslimaneve apo e katolikeve. KjO fest esht fest pagane e tash e festojm apo jo esht pr tjeter. Une per veti gzohem kur vjen viti ri se jam me i lire nga puna
    Jetë e rëndë.......!!!

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar më parë nga Njoni-ch Lexo Postimin
    Usa ti mundesh me festu edhe un festoj por qellimi esht me pranu se kjo fest nuk esht fetare sic mendojn shumica e muslimaneve apo e katolikeve. KjO fest esht fest pagane e tash e festojm apo jo esht pr tjeter. Une per veti gzohem kur vjen viti ri se jam me i lire nga puna
    qellimi eshte se une rrespektoj fejen time,dhe feja ime eshte liri e jo si e komentojne do njerez ketu,na pershkruan si rober dhe i perzin me tradita te huaja..

mi ndegjue keto une smundem me shiku as MAN UTD haha

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    03-07-2010
    Postime
    342
    nuk e di se si mund nje pakice te imponoje menimin tek shumica,po kush don le ta feston ,kush nuk don le te mos festoje.

per mua viti i ri ka te beje me paganizmin te cilet e kane kopjuar edhe krishteret, lexoni historine dhe mos beni bla bla ketu ne forum

PRECEDEN ke nevoje per nje kur intenziv te mesohesh te sillesh si jeri ne forum,sepse sjellja jote nuk i ngjan as edhe kafsheve sepse ka akfshe qe jane me te mencura se ti

i/e regjistruar Maska e Ndoshta
    Anëtarësuar
    31-10-2010
    Postime
    247
    Postimet në Bllog
    1
    Selam Alejkum

Pse more kshtu o njerz deri kur keshtu...
    "Mjer aj popull qe vepron,feston dicka qe nuk e di se ku i ka bazat "
    Per cfar more te festoj vitin e ri ?
    Per cka te mar bredhin,ylli lart simbolizon fat ? cme duhet mu ylli qe krijoj vet nga dora ime qe te shpersoj qe aj te me sjell fat ?
    Aj nuk na perket neve,Viti i ri esht Fest pagane ( njerz qe adhurojn djellin )
    Per cfar te marr un festat e tyre ???
    Pse te festoj qe po plakem, ose qe po shkoj drejt vdekjes??

Ne mundem qe ta marim lapsin e te shohim se cka kemi vepru per 1 vjet ku kena ra ku jena ngrit a kena mujt me hec perpara a kena shtu vedije imam e pasuri.
    E jo te mar te djegi Fishekzjarre

Vetem prej Fishekzjarreve dhe dritave qe kan hy ne Kosoven time te dashur ka arrit shifra dikun 4 Milion eurove.
    Pse mos te shfrytzohen ato te hyra qe te hapet ndonje fabrik qe te punsohen njerzit e te hecim perpara pse te hedhen ne qiell ato para ?
    Deri kur me kete injoranc qe nuk ka perfitim asgje prej saj....
    Keshtu vetem mbrapa shkojm jo perpara....

Selam Alejkum

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Mbylleni kete teme se u be lemsh ketu.
    Jetë e rëndë.......!!!

Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •