Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 22 prej 22
    Citim Postuar më parë nga Mexhi Lexo Postimin

Kisha serbe eshte vend burimi kryesore i krimit, masakrave qe u kryen ne Kosove gjate me shume se nje shekulli dhe si e till nuk meriton respektin tone.

Konfuz me fjalet qe perdorni juve. Thua eshte dhe vazhdon u kryen........ Nuk do te jete respekt (nese j'u kuptova drejt), do te jete bashkejetese e ligjshme per te gjithe, ka diference mes njeres dhe tjetres.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Kryqi i Paqes : 25-12-2010 më 00:16
    Paqe!

i/e regjistruar Maska e Mexhi
    Anëtarësuar
    10-03-2009
    Vendndodhja
    Aty ku bukës i thonë bukë, e ujit - ujë
    Postime
    838
    Citim Postuar më parë nga Kryqi i Paqes Lexo Postimin
    Konfuz me fjalet qe perdorni juve. Thua eshte dhe vazhdon u kryen........ Nuk do te jete respekt (nese j'u kuptova drejt), do te jete bashkejetese e ligjshme per te gjithe, ka diference mes njeres dhe tjetres.
    Kisha serbe asnjehere nuk ka pranuar apo kerkuar falje per krimet e bera, qe do te thote se ajo nuk ka hequr dore nga krimi dhe planet per shfarosjen e shqiptareve.
    Sa i perket bashkejeteses se ligjshme jame dakort, pasi kjo do te thote qe serbet t'i kthejne tokat e rrembyera apo te falura nga regjimi i beogradit, te lirojne kishat katolike shqiptare dhe te paguaj demshperblim per te gjitha demet dhe krimet qe kane bere gjate me shume se nje shekulli ne Kosove.
    Vetem keshtu mund te kete bashkejetes te ligjshme mes shqiptareve dhe serbeve.

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •