nena dihet babi sdihet keshuqe ka te drejte ai![]()
●∙ яє¢ℓαιмιηg вα¢к мy ωσяℓ∂●∙
Po Cfar na intereson neve thenia e nje modeli?a mos ke ky naj njeri i rendsishem per kombin tone?mir qe editka se kend e ka mami se babi mund te jet cdokush!
Vlonjate a gjall je a?
Jetė e rėndė.......!!!
....po Vk.... bre ...pihaaaaaaaa..
ky eshte kjo ,nuk eshte cun po eshte vajze, heheheh shpohet nga mbrapa ky
Keshtu nga pamja duket si tip pederasti... une them qe do jete ky 100% grek. Edhe babane e ka grek (ate biologjikun) se s'mund nje bir shqiptari te jete kaq pederast.
Koha ėshtė e maskarenjėve
Por atdheu i Shqiptarėve
karanfilisin e ka bab ndersa nene trendafilisin
Po lereni djalin te ndjehet si te doje...pastaj..po e ka me te keq ate "Jam grek e jam krenar" ne djall vafte..
https://www.behance.net/robberysk1100
mos ja prishni djalit letrat ,se e kthejn ne Shqipri e edhe jom shqiptar ,shqiptar.. te bertasi deri ne qiell te degjohet nuk do i besojm e as qe do e degjojm ..do e akuzojm perprishje te rendit dhe qetsis publike.
Me vet faktin se ai esht shqiptar nuk do thot se edhe nuk ka arsye ta fsheh identitetin e tij.
Te pakten me sa kuptova ky nuk e ka ndrru identitetin e me ket nuk e di ku do ja dalim gjithnji duke kerku qe secilit tia hapim zemren.
Nuk duhet te u besojm gjithnji fjalve te bukra sepse shpesh pas tyre fshihet genjeshtra me e madhe.
Ky t'pakten paska nenen greke. Por cer ti bejme atyne shqiptarve si mirela manjani ose luan shabani apo pirro dhima qe me prinder shqiptar hiqen si grek?
Against all odds..
Krijoni Kontakt