Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 33

Top modeli shqiptar deklaron: Jam grek dhe jam krenar

Top modeli shqiptar deklaron: Jam grek dhe jam krenar

Ka fituar vendin e tretė nė “Mister International”, por ėshtė mė i mėrzitur me faktin se e quajnė shqiptar. Leo Sulaj thotė se babain e ka shqiptar, por nėnėn e ka greke. “Jam grek dhe jam krenar pėr kėtė gjė,” thotė me nerva Sulaj.

Gazeta Tema

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    thote si e ndjen veten
    c'te keqe ka
    boll me kete patriotizmin e semure

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    E tmerrshme Ledio .me erdhen ATO

Po shkojn shqiptaret per lesh arapeu

Nenen e ka greke, ndoshta dhe ka lindur ne greqi... ndaj te thote qe eshte grek s'ka ndonje gje te keqe. Nuk me pelqen fakti qe hedh poshte te qenit edhe shqiptar... por mendje mendje...

La vita non si spiega, si VIVE!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-09-2010
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    511
    Me lajmeru Naton.
    Dikush e ka afer kete le te ja prejn veshet, qyh.
    Tamam si gay duket.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    02-04-2010
    Vendndodhja
    unided states of europe
    Postime
    682
    Ne fakt '' greket me homogjen'' ne greqi jane vetem arvanitasit sepse per te tjeret lere fare, lesh arapi jane...e c'nuk gjen atje..nga rumania,armenia,rusia,ukraina,kazakistani,gjeorgji a,maqedonia..dhe te gjithe keto kane shum gjera te perbashketa...Jane ortodokse..kane shtetesi dhe kombesi greke.
    Pra me pak fjale lere te quhet si te doje....me mire grek ,per ata nje gay me shume dhe nje me pak per neve.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-12-2010
    Postime
    21
    Sa mire do te ishte te mos mohonin keta njerez prejardhjen e tyre!Nje shtytes gay nga Greqia,qofte ky manager,i ka thene qe ndoshta mund te shpetonte prej punes se muratorit,sepse neper keto vende nuk ka shqiptare super modele.(edhe pse super modele nuk egzistojne me).Ka shkuar ne ushtri ky djale?Pyes sepse ka rendesi,nese manageri ka kaluar periudhen e ushtrise(Hahahahahaha).Qofte i lumtur greku!!!!!!!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    18-12-2010
    Postime
    48
    he kape isman he bure ,tani ke fole me vend , hic se lune topi,pederasta grek

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-10-2010
    Postime
    210
    well un nuk do ta beja 1 gje te till por me then te verteten e kuptoj pse e ben ai...te jetosh ne Europen perendimore do ta kuptosh ,sapo te thuash jam Shqiptar shumica e njerezve nenkuptojn ,mafioz,kontrabandist,prandaj dhe esht e veshtir te behesh dikush apo shkosh diku...esht jeta e tij personale dhe e drejta e tij te jetoj ashtu sic deshiron.boll ju te trashet me nacionalizma..demokraci do te thot te jetosh ashtu sic deshiron... komunista

i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anėtarėsuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061
    ska faji i shkreti, plaka i njihet gjith andeji
    Dhe kau i mirė po s'e ngacmove, s'tėrheq nė brazdė.

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •