Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 22
    i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304

Tadiq në Prizren në inaugurimin e peshkopit serb

Kryetari i Prizrenit ka deklaruar se serbët nuk kanë marrë leje për shfrytëzimin e “Shatërvanit” dhe shfrytëzimin e parkingjeve për parkimin e autobusëve.

E premte 24 Dhjetor 2010 15:40

Kryetari i Komunës së Prizrenit, Ramadan Muja nuk do të marr pjesë në ceremoninë fetare të së dielës në kishën ortodokse në Prizren për kurë është paralajmëruar se peshkopi serb Teodosije do ta marrë detyrën si peshkop i Rashkës në Prizren. Në këtë ceremoni pritet të marrin pjesë edhe zyrtarë të lartë të Qeverisë së Serbisë. Kryetari Prizrenit u ka bërë thirrje qytetarëve që të mos u përgjigjen provokimeve eventuale nga serbët që ceremonia të kaloj pa eksese. Kryetari Muja të premten në një konferencë shtypi ka thënë se nuk do të merr pjesë në këtë ceremoni fetare ngase nuk janë ftuar të marrin pjesë përfaqësuesit e lart të Republikës së Kosovës. Gjithashtu arsye për të mos marr pjesë kryetari Muja ka thënë se është edhe se nuk është kërkuar leje nga kjo komunë për të shfrytëzuar sheshin “Shatërvan” dhe hapësirat tjera publike që do të shfrytëzohen me këtë rast. Kryetari Muja ka thënë se ka kërkuar sqarime nga KFOR-i, që do të siguroj mbajtjen e kësaj ceremonie bashkë me Policinë e Kosovës, pse po lejohet që ceremonia fetare të merr konotacion politike.

“Gjenerali Stephan Thomas, më informoj se në këtë ceremoni fetare që do të mbahet në Kishën Ortodokse serbe në Shatërvan do të merr pjesë edhe presidenti Tadiq, i ashtuquajturi ministër për Kosovën në Qeverinë e Serbisë edhe një ministër tjetër. Dhe unë nga gjenerali kam kërkuar të më shpjegoj se a është e informuar Qeveria e Republikës së Kosovës, dhe nëse është ceremoni fetare pse të merr ajo ceremoni konotacione politike meqenëse në ceremoni do të marrin pjesë edhe përfaqësues të shtetit serbë të Qeverisë së Serbisë. Unë e kam ftesën për të marr pjesë, por unë nuk do të marr pjesë sepse në këtë ceremoni nuk janë të ftuar asnjë prej përfaqësuesve të Qeverisë së Republikës së Kosovës”, ka thënë kryetari i Prizrenit.

“Nuk kanë marr leje për shfrytëzimin e “Shatërvanit”, sheshit të qytetit, për shfrytëzimin e parkingjeve për parkimin e autobusëve, me të cilët do të vijnë një numër bukur i madh serbësh në këtë ceremoni dhe unë pak informata kamë marr disa ditë më herët nga gjenerali i KFOR-it gjerman zotri Thomas, i cili ishte në zyrën time dhe gjitha informatat që mi dha unë nuk kamë pas haber për këtë ngjarje”.

Ndërkaq Muja ka bërë thirrje qytetarëve të kësaj komuna mos t’i përgjigjen provokimeve eventuale që mund të vijnë nga serbët që do të marrin pjesë në këtë ceremoni, duke bërë thirrje që ceremonia të kalojë qetazi. /Koha/
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Ja shteti i "pavarur dhe sovaran".

Tani erdhi paqja nuk e kuptoj pse kruhen me serbet per keto vogelsira. Ne vend te thone mire beni qe shfrytezoni Shatervanin hajde ta shfrytezojme se bashku hajde te parkojme se bashku...... hedhin vicla kryetaret. Pak respekt per kishen nuk ben dem. Ku te parkojne serbet ne qiell. Lane nam RAMAZANET... . Ne USA BLLOKOJNE RRUGET PER CEREMONITE FETARE ZOTERI RAMAZAN NUK E RRUAN NJERI PER KRYE....ARIN . MESONI MORE RAMAZAN! BEHUNI NJEREZ MORE RAMAZAN.

DISA
    JE I DJALLEZUAR ME DUKET.... LERE KISHEN ORTODOKSE KETO DITE TE PAKTEN SE ESHTE FESTE.... Vazhdo me vone....sa te duash, se ben mekat.
    Gezuar krishtlindjen !
    Paqe!

Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar më parë nga Kryqi i Paqes Lexo Postimin
    Tani erdhi paqja nuk e kuptoj pse kruhen me serbet per keto vogelsira. Ne vend te thone mire beni qe shfrytezoni Shatervanin hajde ta shfrytezojme se bashku hajde te parkojme se bashku...... hedhin vicla kryetaret. Pak respekt per kishen nuk ben dem. Ku te parkojne serbet ne qiell. Lane nam RAMAZANET... . Ne USA BLLOKOJNE RRUGET PER CEREMONITE FETARE ZOTERI RAMAZAN NUK E RRUAN NJERI PER KRYE....ARIN . MESONI MORE RAMAZAN! BEHUNI NJEREZ MORE RAMAZAN.

DISA
    JE I DJALLEZUAR ME DUKET.... LERE KISHEN ORTODOKSE KETO DITE TE PAKTEN SE ESHTE FESTE.... Vazhdo me vone....sa te duash, se ben mekat.
    Gezuar krishtlindjen !
    Aiiiiiiiii qe ja ke fut...kot....

Ore zoteri une nuk jam kunder fes,pra ju shqiptaret katolik festone,por une jam kunder ardhjes se kriminelit Tadic ne Kosove,edhe pluse pa e njohur Kosoven si shtet dhe madje as qe ka marr leje,pra me nje fjale po ta shkel sovranitetin,upss po ne nuk kem sovranitet.
    Ketu eshte krejt esenca pse e kritikoj une ardhjen e tij.

Nuk pranoj urime sepse jam Musliman

Citim Postuar më parë nga Disa Lexo Postimin
    Aiiiiiiiii qe ja ke fut...kot....

Ore zoteri une nuk jam kunder fes,pra ju shqiptaret katolik festone,por une jam kunder ardhjes se kriminelit Tadic ne Kosove,edhe pluse pa e njohur Kosoven si shtet dhe madje as qe ka marr leje,pra me nje fjale po ta shkel sovranitetin,upss po ne nuk kem sovranitet.
    Ketu eshte krejt esenca pse e kritikoj une ardhjen e tij.

Nuk pranoj urime sepse jam Musliman
    Ok te kam keqkuptuar.
    Megjithate tani ajo pune ka marre rruge do nuk do me serbet je komshi dhe je nje shtet(per pak kohe kur te futesh ne Europe) .
    Paqe!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Citim Postuar më parë nga Kryqi i Paqes Lexo Postimin

DISA
    Gezuar krishtlindjen !
    Pse bre po flet ...hajde edhe ti nese deshiron te te bej me hi tuj e shkund fanarin pop derri,
    Do ti shtoj edhe do dreqer se ka edhe tadiqi edhe artemija me bollek ..
    Gjithnji ti ke mo hy ku sdin pse?
    Po more i fshim qa te duhen serbet ty..te te bejn serb apo?
    Ti shqiptar edhe nese ke lind ti shqiptar nuk behesh.

Citim Postuar më parë nga ganimet Lexo Postimin
    Pse bre po flet ...hajde edhe ti nese deshiron te te bej me hi tuj e shkund fanarin pop derri,
    Do ti shtoj edhe do dreqer se ka edhe tadiqi edhe artemija me bollek ..
    Gjithnji ti ke mo hy ku sdin pse?
    Po more i fshim qa te duhen serbet ty..te te bejn serb apo?
    Ti shqiptar edhe nese ke lind ti shqiptar nuk behesh.
    Ganimet meso shqip se nuk te morra vesh fare c'do te thuash, sinqerisht.
    Paqe!

......... Dukat ......... Maska e G.S.Vangjeli
    Anëtarësuar
    14-04-2010
    Vendndodhja
    Athinë, Greqi
    Postime
    356
    sovranitet nuk ka Kosova akoma, është nën qeverisjen e të huajve të Kfor-it.

është akoma herët që të fitojë sovranitet të plotë(përveç Serbisë), s'janë pjekur gjërat akoma....

janë akoma të freskëta ngjarjet, lufta, urrejtja..

por edhe korrupsioni në të gjitha shkallët...

është në dorën e Kosovarëve të hiqet edhe ky pushtet i huaj(evropianoamericanotralala).. por veçse tani nuk ka kush të na ndihmojë.. vetëm vetja e tyre.

edhe e keqja është që nuk po ndihmojmë veten tonë. po nuk e pranuam fqinjësinë e mirë qoftë edhe me serbët, po nuk zhduket korrupsioni, po nuk mori zhvillim vendi, po...., po...., ...... .
    ata këtu do jenë e do bëjnë komandë si të duan dhe si duhet.

Kosova është si një fëmijë, si një foshnjë akoma....., ohu.., ka punë të rritet... nën kujdesin e të huajve
    Gjithmonë jap atë që më japin të tjerët

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Postime
    1,280
    Sa mirë do bënit të heshtni ju disa.....!
    Pale,na mbani edhe ders për tolerancë...!,
    O zot, cinizmi nuk paska kufi..!
    --------------
    Ps.Për ti hedhur hi syve këtij milet pa sy e mend, e për të anashkaluar këto ndodhi, e shumë e shumë të tjera,ku shihet hapur se deri ku ka arritur kjo kastë lahperash në Prishtinë,Shkup e Tiranë,janë bërë e po bëhen çdo gjashtë muaj zgjedhje,dorëheqje,shkarkime,raportime të Dikave e të Myrtave,e shumë e shumë brockulla tjera, nga kjo e qime nanës- Evpropë...
    Tadiçi,si në bashqe të babës...në Prizrenin e Lidhjes..!
    Kemi vdekur o shqyptarë!
    Kemi vdekë për së gjalli o shqiptarë;-kur kryetarë e qeveritar, e kryepeshkop,e kryehoxhallarë,e kryehafije e krye.... e kryekakë,... na i bënë i huaji,që na është ulur kambëkryq në ballë të oxhakut e na ndanë drejtësi në shtëpi tonë...!!!
    Se..,kurr nuk patëm as babë,e as nanë,e as dajë e as bothë...,me ba diçka të mirë për veti e për këtë vend....
    E "rinia" e Prizrenit para ca ditësh protestoi kundër Albana Vokshit....!

Citim Postuar më parë nga G.S.Vangjeli Lexo Postimin
    sovranitet nuk ka Kosova akoma, është nën qeverisjen e të huajve të Kfor-it.

është akoma herët që të fitojë sovranitet të plotë(përveç Serbisë), s'janë pjekur gjërat akoma....

janë akoma të freskëta ngjarjet, lufta, urrejtja..

por edhe korrupsioni në të gjitha shkallët...

është në dorën e Kosovarëve të hiqet edhe ky pushtet i huaj(evropianoamericanotralala).. por veçse tani nuk ka kush të na ndihmojë.. vetëm vetja e tyre.

edhe e keqja është që nuk po ndihmojmë veten tonë. po nuk e pranuam fqinjësinë e mirë qoftë edhe me serbët, po nuk zhduket korrupsioni, po nuk mori zhvillim vendi, po...., po...., ...... .
    ata këtu do jenë e do bëjnë komandë si të duan dhe si duhet.

Kosova është si një fëmijë, si një foshnjë akoma....., ohu.., ka punë të rritet... nën kujdesin e të huajve

Kosova ne te gjitha aspektet e jetes esht me funksionale se shqiperia edhe korrupsioni esht shume me i ulet se ne shqiperi .Mos ja fut kote

Ne shqiperi psh. nuk funksionon institucioni me i lart shtetrore PARLAMENTI etj etj.

Esht ber boze tashme kjo pune kosova kshtu kosova ashtu futja pordhes kot si thuani ju te shqiperis

Mose harroni se kosova ka nje tradite te funksionimit te institucioneve nuk ka filluar gjdogje ne kosove nga zero megjithate kosova ka qen pjes e nje perandorie te quajtur Jugosllavi ku kosova formalisht ka funksionuar si nje Republike me te gjitha mekanizmat e nje shteti liberale dhe shume ma funksionale se sa shqiperia ne ate kohe gjithashtu kosova i kishte te gjitha kuadrat me superiore se sa shqiperi kudra te cilat udh?hiqnin me institucionet e kosves ne po te njeten fryme dhe mentalitet sikurse ato te evropes qendrore edhe per shkat te hapjes dhe kontaktit qe kishte Jugosllavia me evropen nga ku merreshin edhe pervojat me te mira administrative

Nuke esht gjdogje zi ne kosove zotri kosova ka kudra te mjaftushme per ta udh?hequr kosoven por ato jan te perjashtuara nga sisitemi i instaluar nderkombetare ne kosove dhe byrokratet e injoranatet e tanishem shqiptare

Nje shembull kosova ka kuadra ne lemin e ekonomise sa pes her shqiperia ne te gjitha fushat dhe ate kuadra te nivelit evropian sps. Lidhja dhe bashkpunimi ekonomik ka qen me evropen keshtu qe edhe eksperienca ka qen dhe esht evropiane

Vetem ne Fabrikat e gjakoves ka patu mbi 40.000 te punsuar ne fusha te ndryshme te prodhimit prej te cilve edhe disa mijra, Ekonomiste, Ingjinjer ,Tknike, dhe ekspert te fushave te ndryshme te cilet edhe sot ter shqiperia marre se bashku nuk i kaaaaaaaaaaaaa.

.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Prishtina.C : 24-12-2010 më 15:53

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •