me falni po tema u hap sepse, eshte djegur flamuri kombetar!!
Tetovas, ti ishe inicijator i ketyre konflikteve, e thash me pare, Menduhi te paska mesuar si te shprehesh, po shume keq te paska mesuar!
mjaftni me se ska kuptim
"Shqiptar i vdekur, shqiptar i mirė", "Dhoma gazi pėr shqiptarėt"
E keni gabim .Une nuk merrem me Menduha, dhe Ali Ahmeta . Per mua prioritet eshte kombi (nacioni ime shqipetare ) kurse Menduhat, dhe Ali Ahmetat , vine e shkojne, jane te perkohshem.
Kush ju dha kete te drejte shkijeve qe ne c'do tubim sportiv , politik ,te digjet flamuri kombetare shqipetare. Shkijet sllavo-maqedon e kane kuptuare jo seriozitetin dhe frigen tone ,dhe per kete arsye ata jane te lire dhe c'ka te duane dhe kure te duane te djegin flamurin shqipetare.
Kurre thashe se shqipetaret ne Maqedoni jane frigazak , ketu i jane te perfshire, se pari shqipefolesat dhe mandej popullata qe e merr mbas keto shqipefolesa politikane.
Me njoni-tjetrin jemi shume trima ne.
Sikur ti zbraznim kunder armiqeve vetem 2% te plumbave qe i kemi zbraz mbi njeri tjetrin...tani termet si 'bashkim kombetar', 'shqiperi natyrore' etj, nuk do ti ishin ne agjende fare. As flamurin nuk do t'guxonte t'na digjte kush.
Nuk do merem me ty se nuk kam kohe.
As Ali Ahmeti e as askush nuk ka shansa te rregullon sjelljen e huliganeve te pashembullt askund.
Keta huligane veqse po deshmojne se cka ndjejne per neve shqiptareve, e ky do t`duhej t`ishte nje zgjim per neve per tu bashkuar.
E jo si ti qe po sjell urrejtje e percarje, sepse askush nuk do te mund ti ndalte huliganet te tregojne ndjenjen e flakte anti-shqiptare.
Prandaj, duhesh te merresh me vete shkaun, e jo te shash shqiptarin se pse ka ndodhur ky rast!
-sa per informate, nuk jam perkrahes i asnje partie, por vetem kam nje antipati per zoteri Menduhin.
o leni o bura shkijet maqedon , a nuk e shihni forumin me shkijet tane nga "memedheu" nuk na duan ata e ku ngeli te na duan maqedoncat bullgar
Bravo tifozave Maqedone edhe atyre Serbe vetem vazhdoni kshtu zoti ju ruajt e zoti ju ndihmofte dora ju lumte ,
E kam ditur se kta maqedonet dhe serbet me gjestet e tyre do te na boshkojne neve shqiptarev shikone se si gjeste te tilla i bejne te bashkohen shqiptaret dhe te reagojen nje zeri ne te kater anet e ballkanit shqiptaret jan nje kunder sllaveve.
Me ne funde ka nje pike ku te gjithe shqiptaret bashkohen dhe reagojne nje zeri kunder SLLAVEVE.
besoj se populli maqedonas ka qen dhe mbetet anti shqiptar por nje gje me vjen keq sepse shteti dhe populli shqiptar ishin nder te paret qe e njohen shtetin maqedonas mbas ndaries nga ish jugosllavia dhe ja si na e shperblejn .besoj se politika shqiptare duhet te pergjigjet me not proteste ndaj shtetit maqedonas
Kur erdhi maqedonia ne shqiperi shqiptaret u paralajmrun nga policia shtetit nqf se digjni flamurin serb ose maqedonas rrezikoni burg. Nderkohe qe fqinjet bejn rrumpalle me flamurin tone.
Sa popull pa gjak jemi. me ngrihen qimet perpjete kur shof se sa te percare jemi dhe aspak te bashkuar.
Against all odds..
Krijoni Kontakt