pershendetje Forumista...
Si ju duket ky website Web Design ?
Ndonje sygjerim ose kritike rreth design dhe permbajtjes ??
Faleminderit
pershendetje Forumista...
Si ju duket ky website Web Design ?
Ndonje sygjerim ose kritike rreth design dhe permbajtjes ??
Faleminderit
Armandoboni.Com
Nuk hapet White_Shadow...
kisha probleme me hosting, ndryshova serverin tani dhe mund te hapet. nga hosti i vjeter nuk mora dot backup dhe fillova design nga e para
mund te jepni kritikat per kete design tani![]()
Armandoboni.Com
Shume po ngjan me temat e WP ( word press ) , si edhe plugin i cub3r ... i sigurt qe e ke tenden komplet , e thjesht nuk ke hequr copyright messages ?!
meqe ra fjala, ndryshoju emrat e folderave te pakten, sepse po te cosh mouse mbi nje foto nga "portofoglio" yt, duken linket, e tregohet shume mire, qe template nuk eshte e jotja, por eshte wp
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga VL.TX.US : 16-01-2011 mė 03:26
Dy emra kam nė zemėr unė
Para mė je ti o Vlorė
I dyti ėshtė ekipi ynė
Flamurtari madhėshtor
WP nuk eshte template pike se pari, eshte CMS (content management system) !
Eshte perdorur Wordpress por kjo sdo te thote qe nuk eshte design imi.
Dhe slider'i siper nuk eshte nga cub3r, nese e sheh nga afer do e shikosh qe eshte vetem i ngjashem dhe eshte i krijuar thjesht me php+javascript.
faleminderit pre kritiken![]()
Armandoboni.Com
shume mire e di se cfare eshte wp, sepse e perdor ne websitet cheap qe bej,mos ki merak ti . i vetmi ndryshim i web "tend" nga wp themes , eshte se nuk kane copyrights, edhe asgje tjeter. ca dobie do kishte te perdorje te njejtin stil, menyre veprimi e procesimi, e ruajteje te informacionit ne menyre te njejte me wp, si nga widgets, apo nga informacionet ne ane te faqes, kur i ke gati, e thjesht mund te heqesh disa rreshta nga sourcecode ?! nqs ti do beje dicka te tille, do te quaja me te vertet te zgjuar. pastaj , vecse po te perdorje cms te wp, folderat nuk do i kishe mbajt te njejtet, te pakten aty duhet te jesh pak kreativ. e mer bac, sa kemi loz me kto, mendja nuk te shkon.
ok , meqe e paskam une gabim, ja web qe kam bere per nje koncert per bamiresi ketu ne 1 qytet ne texas : www.rocknfalls.org
shume po ngjaka me tenden ?!)))
ose pastajKodi:<div id="slider" style="background: transparent url(http://www.rocknfalls.org/wp-content/uploads/2010/09/wood3.jpg) no-repeat scroll 0% 0%; position: relative; width: 940px; height: 320px; -moz-background-clip: border; -moz-background-origin: padding; -moz-background-inline-policy: continuous;" class="nivoSlider">
www.nightlogllc.org , nje tjeter web me pak lek qe kemi bere. same sh!t , thjesht ngjyra te ndryshme. nqs design ti e quan te ndryshosh ngjyrat e background , atehere me fal mua, e hec vlla vazhdo drejt.
naten o web designeri i shekullit.
PS : Oh, se harrova
ne kete tenden, vec permasat i kendryshuar nga 940 x 320 ne 940 x 370 . lale, ti e ke komplete template TE KRIJUAR/SHITUR APO TE BERE SHARED NE WP . nqs do, shume lehte mund te nxjerrim source codin e faqeve te mia QE JANE TE ORIGJINUARA NE WP, e shume mire mund ti krahasojme me te tuat te origjinuara nga "ty"Kodi:<div id="slider" style="background: transparent url(http://armandoboni.com/wp-content/uploads/2011/01/Metropol-Educational-Institutions.jpg) no-repeat scroll 0% 0%; position: relative; -moz-background-clip: border; -moz-background-origin: padding; -moz-background-inline-policy: continuous;" class="nivoSlider">
ndryshimi nga mua me ty eshte se une i blej, jo se jam budalla, por se eshte gje e drejte. i kam blere template ne wp , dhe e them, por sepse i ndryshova dicka, nuk them se e kam bere une . kshu pra mendohu mire para se te postosh bullsh!t, se 10 e hane , por jo te gjithe .
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga VL.TX.US : 17-01-2011 mė 04:24
Dy emra kam nė zemėr unė
Para mė je ti o Vlorė
I dyti ėshtė ekipi ynė
Flamurtari madhėshtor
1. meso se si te sillesh me njerezit.
me siper ne asnje vend une nuk e kam thene qe ky eshte krijim imi %100 !!!!!
2. Kjo theme me eshte dhene Bonus Extra nga wpnow kur kam blere HUEX (49$) ( nese do ta vertetoj me paypal print screen dhe email print screen transaksionin ).
Nuk jam nga ata qe merrem me wa-rez apo ashtu sic mendon ti, vetem ndryshim ngjyrash backgorundi.
faqja qe me tregove siper ishte here a pare qe e shoh, por mund te te tregoj me qindra faqe qe kane te njejtin koncept te home page !!!!!!
Ai template sic te thashe, eshte mare nga wpnow bonus extra dhe eshte modifikuarne shume pika ( jo vetem ne ndryshim ngjyrash ashtu sic e mendon ti )
Do te te keshilloja qe mos ta shohesh vetem shume larte ose te pakten mos te ofendosh te tjeret duke qene paragjykues.
Gjithsesi, flm per keto qe shkruajte.
Armandoboni.Com
?
?Postuar mė parė nga White_Shadow:)
?Postuar mė parė nga White_Shadow:)
I ke vertetuar te gjitha vet, ske ca verteton me plako.
ore mua sme intereson gje , vec me vjen inat kur thone njerezia uuuuuuuuu e bera una, e ktej jane komplet gjera te bera rip ose te piratuara
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga VL.TX.US : 18-01-2011 mė 10:49
Dy emra kam nė zemėr unė
Para mė je ti o Vlorė
I dyti ėshtė ekipi ynė
Flamurtari madhėshtor
darwin, sigurisht me kujtohesh. kemi bere plot debate para 4-5 vjetesh, lol
Faleminderit per keshillat, shumicat i rregullova ė-tė dhe ē-tė.
Armandoboni.Com
Krijoni Kontakt