Close
Faqja 7 prej 22 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 214
    el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga iktuus Lexo Postimin
    Per te kundershtuar ty duhem vetem une.
    Me ne fund dole jasht batanijes. Duhesha une per ta bere kete gje, ndihem krenar hahahaha.
    Eshte magjepse te mendosh se je i ditur eshte ajo ndjenja qe te bene te dukesh ndryshe nga te tjeret (i vecant) Te lejoj edhe ne pranin time ta shijosh kete ndjesi pasi nuk kam arsye ta kundershtoj.
    Shembujt e tua te ngecin ne fyt! hahahahaahahahahahaa
    GJITHSHKA QE THASH UNE ISHTE SUPOZIM JO BINDJE e shikon qe ti dehesh nga frymzimi yt dhe nuk lexon qart te tjeret, e vetmja gje qe te intereson ty eshte te nxjerresh ne pah mendimin tende pa kuptuar mire tjetrit.
    Me fton te perballoj ne nje kauz qe nuk e njohe (zotin) duke u mburrur qe ti di.
    Je i paafte per te kuptuar konceptin e nje bisede pasi si karakter je kundershtues nuk mund te pajtohesh me askend.
    Po pra, e vertete: Shembulli te tregoi se duhet te shohesh mendimin tim mbi Donald Duck si te sakte derisa te kete deshmuar shkenca te kunderten. Si ta quash kete gje ndryshe pos "te ngeli shembulli ne fyt". Per t'i rene rreth e rrotull, per te folur gjysem ore pa thene asgje, je ti ne kete debatin tone. Une i bie direkt te pika, ta them shembullin qe tregon se mendimi yt eshte maja e absurditetit dhe kryhet cdo gje, nese nuk sjell argumente tjera. A i sjell apo jo, e di ti vete. Une ketu jam.

Mr.Niti
    Anëtarësuar
    18-10-2010
    Vendndodhja
    Në planetin e qujtur tokë
    Postime
    46
    Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Gabim i madh qe nuk e kan ndryshuar kurre kuranin, po ta kishin bere me koherent do ishte me i besueshem

Askund nu ka kunderthanje jane gjera te vertetuara edhe nga vete sheknca e at'here pse duhet te ndyshohet sikurse eshte ber me biblen dhe sipas disa shenimeve egzistojn nja 700 lloje te bibles ku ta di njeriu cili eshte i verteti kshtu qe Libri i vetem qe vlen te besohet eshte Kurani

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Niti, kur flas per besimin tend si budallesi, nuk mendoj se ti je fajtor per kete gje, por feja jote: Islami.

Une te shtrova kete pyetje:

1. Pasi fole per fakte, cili fakt tregon se Allahu eshte Zoti e jo p.sh. Zeusi?
    Ti u pergjegje keshtu:

Citim Postuar më parë nga nitti47 Lexo Postimin

Pastaj Allahu do të thotë (në Ditën e Gjykimit): “O Isa, i
    biri i Merjemes! Ti ishe ai që u the njerëzve: “Adhuromëni mua
    dhe nënën time si zota krahas Allahut”?! Isai do të thotë: “Qofsh
    i lartësuar dhe i lavdëruar! Mua nuk më takon të them diçka, për
    të cilën nuk kam aspak të drejtë! Po ta kisha thënë ndonjëherë, Ti
    me siguri do ta dije. Ti e di çfarë ka në shpirtin tim, po unë nuk
    e di çfarë ka në Veten Tënde. Vetëm Ti i di të gjitha të fshehtat.
    . Unë nuk u kam thënë asgjë tjetër, përveç asaj që më ke
    urdhëruar Ti: “Adhuroni Allahun, Zotin tim dhe Zotin tuaj!Ai (Isai në djep) tha: “Unë jam rob i Allahut. Ai më ka dhënë
    Librin (Ungjillin), më ka bërë profet”.
    Ku eshte fakti ne kete gje? Nese sheh ne rrefime te librave fetare fakte, atehere duhet te shohesh edhe ne rrefimet e librave mbi Zeusin (zotin antik) fakte. Dhe si rrjedhoje duhet te besosh edhe ne Zeusin. Kjo tregon se besimi yt eshte budallesi.

Pastaj te shtrova kete pyetje:

2. Si mund te jete nje instance Zot, e cila te meson te besh seks me vajzen e axhes sic meson Allahu ne Kuran?
    Ti u pergjegje keshtu:

2 Do te ma gjesh mua at ajet qe Allahu lejon seksin me vajzen e agjit.
    Cfare ben ti nese te gjej fjaline ne Kuran, e cila lejon seksin (martesen) me vajzen e axhes? Nese thua pastaj: Ani cka, Zoti ka te drejte te thyej vlerat tona, ka te drejte te na shtyej te kurverojme ne familje, me mire nuk ta gjej fjaline fare, sepse eshte e kote. Por nese thua se Zoti nuk mund te jete miratues i incestit apo kurverimit ne familje, atehere ia vlen qe ta gjej fjaline perkatese te Kuranit.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Ok ne nuk do postoim ne temat e juaja vec edhe ju mos na i flliqni temat tona
    Jetë e rëndë.......!!!

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga Njoni-ch Lexo Postimin
    Ok ne nuk do postoim ne temat e juaja vec edhe ju mos na i flliqni temat tona
    Perderisa je ne kete forum dhe e ndote ambientin me fene tende, une do te jem aty per te pastruar ate. E vetmja shpelle ku me vije felliqte te futem, pra ku je i lire te perhapesh bakterin islam, eshte nenforumi musliman. Tek rubrikat tjera, zgjedhi fjalet mire se gjitheandej me apo na ke.

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga Konstantin Lexo Postimin
    The professor sat down.
    The young man's name - Albert Einstein!
    Kjo gje eshte fakt. Jo fakt ne kuptim tendin, por fakt per ate qe paria e fese e ka kuptuar se feja ka filluar rrugen e pakthyeshme per fundosje. Ndaj rpdhon video te tilla, me te cilat genjen ne emer te Einstein, perverton njeriun ateist te paster e ben fetar. Paramendo cfare varferie: Allahut i duhet ndihma e Einsteinit per te bere njerezit te besojne ne te. Gabeli do zor.

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Si perfundim,a e denuat zotin...apo ai po u denon...

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga Njoni-ch Lexo Postimin
    explorer flm,se kisha haruar te shiqoj tek tema e barcelones

a esht ky ibrahimi holandez apo cka?
    Jo nuk eshte holandez, po sic do te thoshte Olsi Jazegji, Turk Elhamdulilah. Me krenari a

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    O chino me mir do ishte te pastrosh veten njehere nga ndYtesirat qe ike me bollek se besa edhe ndihmes te duhen se je i teri nje flliqesi ne vete,se forumin skan mujt me pastru e as qe do e pastrojn nga islami sepse islami nuk eshte fe me dite te caktuara...ka pare kjo bote edhe flliqesira me te medha se ti por skan mund te bejn asgje vetem se me mundimet dhe tentativat e tyre per crenjosje te kesaj feje e kan ndihmuar ate dhe mos u bej tipik i thjeshte se nuk i rruhet kujt per te vjellat tua
    Jetë e rëndë.......!!!

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga Nete Lexo Postimin
    Si perfundim,a e denuat zotin...apo ai po u denon...
    Po as nuk e denuam e as nuk na denoi, sepse Zoti na don.

Sipas hapesit te temes duhet ta qesim Zotin ne gjyq se Ai ka krijuar krijesa mekatare?!

Varet interpretimin si e beni

Faqja 7 prej 22 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •