Close
Faqja 8 prej 22 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 214
    Inxhinier Maska e albani1
    Anëtarësuar
    16-08-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    840

Pershendetje

Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Une e akuzoj Zotin e besimtreve per bashkpunim me djallin , per te arritur qellimet e tije dashakeqe si me poshte :

Krime dhe masakra mes njerezve

Prostitucion

Perdhunime

Inceste

Vjedhje

Ndarje mes familjareve

Tradhetit bashkshortore dhe tradhetit ne pergjthesi

Poshtrime

Injorance

Varferi

Etj

Ai i ka planifikuar dhe i ka bere realitet te pashmangshem per njerzit keto poshtersi qe edhe krimineli me i keq qe mund te ekzistoje, nuk do ti bente njekohesisht keto krime.

Ky eshte Zoti i paqes dhe dashurise

Me kete akuze , une akuzoj dhe te gjith perkrahesit e keti Zoti.

Eurostar a je Ateist apo je satanist ?

Sepse Ateisati nuk e akuzon Zotin sepse per te nuk egziston , dhe i bie qe ato gjera me larte i ka bere njeriu jo Zoti.

Por satanisati eshte ai qe akuzon sepse vete satani akuzon Zotin sepse ehte akuzator, dhe dihet pse akuzon satani , ai akuzon por kjho nuk dmth se akuzon me te drejt por ne fakt i ben vete ato gjera qe thuhen me larte dhe jo Zoti.

Pra te lutem na shpjego cfatre je? Ateist apo satanist?
    Perendia eshte aq i madh, saqe ne na duhet perjetesia per ta njohur Ate plotesisht.

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga Njoni-ch Lexo Postimin
    O chino me mir do ishte te pastrosh veten njehere nga ndYtesirat qe ike me bollek se besa edhe ndihmes te duhen se je i teri nje flliqesi ne vete,se forumin skan mujt me pastru e as qe do e pastrojn nga islami sepse islami nuk eshte fe me dite te caktuara...ka pare kjo bote edhe flliqesira me te medha se ti por skan mund te bejn asgje vetem se me mundimet dhe tentativat e tyre per crenjosje te kesaj feje e kan ndihmuar ate dhe mos u bej tipik i thjeshte se nuk i rruhet kujt per te vjellat tua
    Nese nuk luan rol se cfare mendojne njerezit per Islamin, si shprehen ne lidhje me Allahun e keso gjera, atehere perse Kurani urdheron t'ju nderpriten mendimet keso njerezve?

Ti paraqitesh budalle per hater te "Zotit". Nuk mund te thuash se nuk luan rol tek ti, nese ti e beson nje Zot, te cilin tjetri e trajton sikur te ishte nje palaco. Njeriu normal e pyet veten: Po cfare Zoti eshte ky qe trajtohet si palaco e nuk ia rruan askujt? Ku eshte dallimi ne mes te Zoterave te ilireve dhe ketij Zoti? Prandaj urdheron Kurani dhune ndaj jobesimtareve. Sepse e di qe keta lujn qoke me Allahun dhe tregojne se Allahu nuk ekziston fare.

Me merr mua si shembull. A ka dite qe nuk mekatoj kunder Allahut dhe qe nuk e sulmoj fene e tij intelektualisht? Nuk ka. Ndoshta gjysma e njerezimit e ben poashtu kete gje. E cfare Zoti qenka ky? Ku eshte potenca e tij? Cfare e dallon kete nga p.sh. Buda e Zeusi, kur tjeret i nencmojne keta? Ku eshte Zotesia e ketij Zoti? Nuk ka njeri normal qe nuk i ben vetit keto mendime. Kot mundohesh te thuash te kunderten. Kete e tregon edhe reagimi i juaj ndaj mendimeve te mia. Me kete tregoni se i beni vetes keso pyetje.

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga prizrenasi_30 Lexo Postimin
    Pra shtrohet pyetja, pse Zoti i dha afat Djallit te jetoje dhe pse e lejoi te kete pushtet mbi njerezit?
    Ma gjej vargun ne Bibel ku thuhet se Zoti i dha pushtet mbi njeriun satanit. Nese Zoti do t'i jepte satanit pushtet mbi njerezit atehere Ai nuk do te dergonte profete, shpallje, ligje, dhe ne fund nuk do te vinte vet ne toke...

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Po as nuk e denuam e as nuk na denoi, sepse Zoti na don.

Sipas hapesit te temes duhet ta qesim Zotin ne gjyq se Ai ka krijuar krijesa mekatare?!

Varet interpretimin si e beni
    Per shkak se ka krijuar mekatare. Per shkak se (sic thote perralla fetare) eshte i gjithefuqishem, pra per shkak se nuk perdor kete gjithefuqine per te nderprere apo parandaluar krimet qe ka cekur Eurostari. Per shkak se ka dhene urdhera te drejtperdrejte per te kryer ato krime qe ka cekur Eurostari apo te pakten ka lejuar te urdherojne njerezit keso krime ne emer te tij.

Nuk ka pike te akuzes qe nuk e permbush. Doras tutorial, doras direkt, doras indirekt. Kriminel ne fuqine e nje milionte.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Chino ti edi se fkam jaran mos u nervozo vec un me ty nuk diskutoj asnjeher per pyetjet tua. Kur te kesh kohe te kalosh kendej nga une tregom te pijm kafe dhe flasim per cka te duash ndersa ketu perderisa shani nuk do merni pergjigje serioze vetem se ofendime te njejta si ato qe i beni vete

Haj se duhet te bej ca pune njeher po do ndegjohemi
    Jetë e rëndë.......!!!

i/e regjistruar Maska e Konstantin
    Anëtarësuar
    11-12-2010
    Postime
    447
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    Kjo gje eshte fakt. Jo fakt ne kuptim tendin, por fakt per ate qe paria e fese e ka kuptuar se feja ka filluar rrugen e pakthyeshme per fundosje. Ndaj rpdhon video te tilla, me te cilat genjen ne emer te Einstein, perverton njeriun ateist te paster e ben fetar. Paramendo cfare varferie: Allahut i duhet ndihma e Einsteinit per te bere njerezit te besojne ne te. Gabeli do zor.
    Me duket se nuk e paske kuptu fare ate qe e p[ostova me siguri nuk din anglisht ose e ke problem me kuptu, edhe disi i je shmangur se ti e ke me leht te shash se sa te argumentosh ate qe ti shan. Ku bazoesh ti kur thua se feja eshte ne fundosje??ja qe Ainshtaini nuk mendn di ti ne lidhje me religjionin dhe fene ai ka then Einstain :'Science without religion is lame, religion without science is blind”! tashi ne qofse ti je me i mencur se ky i fundit ather fol be burr te te marrim ty per te mencur jo keta gjenij! kjo thenie ka dmth te madhe per ata qe kuptojn dhe ata qe e kan trunin e hapur dhe qe mendojn ne menyr racionale jo si ti te mbrosh ne menyr fanatike! Te mbrosh apo te kundershtosh dicka ne menyr apsolute si puna jote ne lidhje me islamin, krishterimin apo ndonje fe tjeter eshte idiotsi me doze te madhe injorance!
    SHkenca pa religjion prodhon te keqe, lufte, urrejtje shembul tipik Gjermania naziste!
    Feja pa shkenc e verber, shkenca verteton ekzistimin e Nje krijuesi dhe percaktuesi te sakt te gjithckaje qe ekziston!

Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    Per shkak se ka krijuar mekatare. Per shkak se (sic thote perralla fetare) eshte i gjithefuqishem, pra per shkak se nuk perdor kete gjithefuqine per te nderprere apo parandaluar krimet qe ka cekur Eurostari. Per shkak se ka dhene urdhera te drejtperdrejte per te kryer ato krime qe ka cekur Eurostari apo te pakten ka lejuar te urdherojne njerezit keso krime ne emer te tij.

Nuk ka pike te akuzes qe nuk e permbush. Doras tutorial, doras direkt, doras indirekt. Kriminel ne fuqine e nje milionte.
    kete me duket se ta shpjegova perseri me shembullin e par perseri me Ajnshtainin dhe me profesori e tij ne lidhje me ekzestimin e ese keqes, per fat te keq se paske kuptu fare prandaj po ta perkthej shkurt e shqip : Nese nje anije eshte e eshte e percaktuar te mbaj ngarkes psh deri me 1000 kg, kurse injoranca, papergjegjsia dhe egoizmi i drejtuesit e ngargon ate me 1500 kg edhe pse eshte i pergjegjshem per limitine ngarkes. Ne fund kur anija fundoset fillon e shan dhe fajeson Zotin pse e ka krijuar te keqen, Zoti eshte mizor etj! ti te thot mos hy aty se do digjesh, ti 'me i mencur se Zoti' hyn dhe digjesh pastaj fajson Zotin. Idiotsi dhe injorance kjo eshte pergjigja!

Truni jot qe ta kuptoj Zotin duhet vetem te te shfaqet ty personalisht dhe te te thot un jam Zoti edhe pikpyetje nese e beson eprseri!

Zoti nuk ka nevoj per keto tipa si puna jote qe kerkojn Zotin te shfaqet ne menyr direkte, qellimi i tij eshte qe hyjnia dhe madheshtia e tij te zbulohet ne
    menyr indirekte - prandaj na ka len logjiken dhe trunin per me menu!

Ti per Zotin je shum i vogel, ndoshta as sa nje molekul apo atom ne univers dhe te eshte dhen te kuptosh aq sa te eshte percaktu nga krijuesi kshuqe per ta kuptu natyren e Zotit ne menyr te plot dhe direkte eshte sikur milingona te kuptoj dhe te jet e vetedijshme se ekziston nje qenie me e lart ne toke e quajtur njeri. por fakti qe milingona nuk e shef dhe kupton kete nuk do te tot qe njeriu nuk ekziston!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Konstantin : 27-12-2010 më 09:34

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga Njoni-ch Lexo Postimin
    Chino ti edi se fkam jaran mos u nervozo vec un me ty nuk diskutoj asnjeher per pyetjet tua. Kur te kesh kohe te kalosh kendej nga une tregom te pijm kafe dhe flasim per cka te duash ndersa ketu perderisa shani nuk do merni pergjigje serioze vetem se ofendime te njejta si ato qe i beni vete

Haj se duhet te bej ca pune njeher po do ndegjohemi
    Edhe une te kam jaran te pashoq. Ndaj edhe te mesoj te te mos rruhet per Allahun shume dhe te them se mekatet per kete mos-rruarje-per-Allahun i marr une persiper. Une qerasi.

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga Konstantin Lexo Postimin
    Me duket se nuk e paske kuptu fare ate qe e p[ostova me siguri nuk din anglisht ose e ke problem me kuptu,
    Kete video e kemi komentuar tanime disa here. Kam kuptuar cdo gje te saj, por i bie shkurt sepse ka tema te posacme per kete video. Shkurt: Einstein ka luajtur qoke me Allahun. Nuk ka njeri qe thyen tere jeten e tij ligje te Allahut, i cili beson sado pak ne Allahun. Einsteini ka qene njeri i tille. Anje nga ligjet e Allahut nuk e ka lene pa thyer. As ligjet e zoterave te feve tjera. Prandaj them se eshte mjerim kur Islami perdor nje kaurr si Einstein per te nrgitur besimin ne Allahun.

Edhe ne fjaline tende qe ke cituar shihet kaurresia e Einstein. Feja pa shkencen eshte e verber. Cfare eshte kjo fjali, pos nje ofendim intelektual ndaj fese?

Nese feja pa shkencen qenka e verber, eshte edhe prodhuesi i fese i verber, pra Zoti fetar. Kush e sheh Zotin si te verber, kush e deklaron vepren e tij si te verber dhe eshte "besimtar"?

Citim Postuar më parë nga albani1 Lexo Postimin
    Eurostar a je Ateist apo je satanist ?

Sepse Ateisati nuk e akuzon Zotin sepse per te nuk egziston , dhe i bie qe ato gjera me larte i ka bere njeriu jo Zoti.

Por satanisati eshte ai qe akuzon sepse vete satani akuzon Zotin sepse ehte akuzator, dhe dihet pse akuzon satani , ai akuzon por kjho nuk dmth se akuzon me te drejt por ne fakt i ben vete ato gjera qe thuhen me larte dhe jo Zoti.

Pra te lutem na shpjego cfatre je? Ateist apo satanist?
    Une e kam theksuar qe ne fillim ( Qe po flas ne gjuhen e besimtareve ) Qe ta kene te qarte absurditetin fetar qe sipas librave perfshin Zotin dhe Djallin.

Akuza ime ndaj Zotit te besimtareve nuk eshte gje tjeter vecse nje akuze e drejtperdrejte per besimtaret qe po manipulohen duke destabilizuar vendin ku jetojne dhe duke u bere pre e shfrytezimit nga politikanet.

Prapambetja e tyre intelektuale ndimon me se miri per shfrytezim te tyre.
    Nese don te dish se cfar qendrimi kam une , mund ta kuptosh nga shkrimet e mija
    Revolution 1848

Inxhinier Maska e albani1
    Anëtarësuar
    16-08-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    840

Nese je Ateist

Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Une e kam theksuar qe ne fillim ( Qe po flas ne gjuhen e besimtareve ) Qe ta kene te qarte absurditetin fetar qe sipas librave perfshin Zotin dhe Djallin.

Akuza ime ndaj Zotit te besimtareve nuk eshte gje tjeter vecse nje akuze e drejtperdrejte per besimtaret qe po manipulohen duke destabilizuar vendin ku jetojne dhe duke u bere pre e shfrytezimit nga politikanet.

Prapambetja e tyre intelektuale ndimon me se miri per shfrytezim te tyre.
    Nese don te dish se cfar qendrimi kam une , mund ta kuptosh nga shkrimet e mija
    Atehere i bie qe tema qe ke hapur nuk ka kuptim sepse Zoti per ty nuk egziston.

Nese je duke bere akuza ndaj besimtareve atehere je duke akuzuar njerez.
    Njerezit e kane kete natyre qe bejne ato gjera qe ti ke permendur.
    Por kjo i perfshin edhe Ateistet . Edhe Ateistet i bejne keto gjera, nje shembull i kesaj eshte vete Stalini , Lenini, Enveri, etj.....
    Por nuk ke pse te futesh Zotin aty sepse keto jane vepra njerezore jo hyjnore.

Prandaj propozoj qe te ndryshosh titullin e temes.

Gjithsesi kjo nuk eshte nje argument qe Zoti eshte i mire ose i keq dhe as nuk verteton nese egziston Perendia apo jo.

Prandaj dua te di se cfare qellimi ka kjo teme ?
    Prandaj te pyeta se a je Ateist apo cfare?
    Mqns me je dukur Ateist te kam thene deri tani se keto argumente nuk jane te vlefshme per egzistencen e Zotit ose jo .

Por ama te jap te drejte nese keto argumente i ke parashtruar per te treguar deshmine e keqe te besimtareve te ndryshem qe po i bejne Zotit.

Pra nese nje besimtar vjedh ai po jep nje deshmi te keqe te Perendise prandaj edhe te tjeret qe e shikojne thone se nuk ka Zot per shkak te kesaj deshmie.
    Eshte e vertete qe kjo deshmi e keqe con ateistin ne kete perfundim por ateisti nuk duhet te marre shembull nga nje besimtar hipokrit por as nga natyra njerezore por te marre shembull nga ajo qe Jezusi beri.

A ofendoi ndonjehere Jezusi ndokend?
    A vrau Jezusi ndokend?
    A perdhunoi ndokend?
    A vodhi ndokend?
    A beri ndonjehere ndonje gje te keqe?

E pra Jezusi tha me ndiqni mua dhe merrni shembullin Tim, cfaj ka AI nese ne nuk marrim shembullin e Tij?

Por gjithmone natyra njerezore do te beje gabime, por lavdi Zotit qe ka hir per te na falur dhe qe te ndreqemi dhe ndryshojme.

Njeriu ka shanse te ndryshoje .
    Perendia eshte aq i madh, saqe ne na duhet perjetesia per ta njohur Ate plotesisht.

Faqja 8 prej 22 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •