Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 21

Exclamation Thaçi: Jam i gatshëm të takohem me Tadiqin

22-12-2010 13:46 CET Kryeministri në dorëheqje i Kosovës, njëherësh kryetar i PDK-së, Hashim Thaçi ka deklaruar se akuzat ndaj tij, të ngritura në raportin e Dick Martyt, nuk do të rrezikojnë bisedimet e planifikuara mes Prishtinës e Beogradit.

“Ne do t’i mbajmë këto bisedime mu ashtu siç janë planifikuar. Unë jam i gatshëm të takohem me presidentin e Serbisë, Boris Tadiq”, ka thënë Thaçi në një intervistë për gazetën austriake “Die Presse” – duke shtuar se edhe presidenti serb ka shfaqur gatishmëri të takohet me të, edhe pas publikimit të raportit të Martyt.

Akuzat e Martyt se ai është drejtuesi i një rrjeti mafioz që merret me trafik droge, armësh dhe organesh njerëzore, Thaçi i ka cilësuar si trillime, ndërsa ka përsëritur se raportuesi evropian duhet të gjejë një ekip të fortë të avokatëve – “sepse me asnjë kusht nuk do të arrijë t’i shmanget drejtësisë”.

“Raporti i Martyt nuk ka asnjë mbështetje dhe paraqet një raport anti-kosovar. Me akuzat e tij, ai dëshiron të njollosë dy shtete të pavarura, Kosovën dhe Shqipërinë”, ka thënë Thaçi.

Madje, sipas Thaçit, raportuesi Marty sulmon edhe SHBA-të dhe shtetet e BE-së e të OKB-së, për shkak të rolit të tyre pas luftës në Kosovë.

“Ky është një raport politik, i cili nuk bazohet në fakte”, ka thënë Thaçi, duke shtuar se po punohet që ky raport të vërtetohet në tërësi dhe e gjithë kjo punë të sqarohet. /Zëri/
    BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

Citim Postuar më parë nga ARIANI_TB Lexo Postimin
    22-12-2010 13:46 CET Kryeministri në dorëheqje i Kosovës, njëherësh kryetar i PDK-së, Hashim Thaçi ka deklaruar se akuzat ndaj tij, të ngritura në raportin e Dick Martyt, nuk do të rrezikojnë bisedimet e planifikuara mes Prishtinës e Beogradit.

“Ne do t’i mbajmë këto bisedime mu ashtu siç janë planifikuar. Unë jam i gatshëm të takohem me presidentin e Serbisë, Boris Tadiq”, ka thënë Thaçi në një intervistë për gazetën austriake “Die Presse” – duke shtuar se edhe presidenti serb ka shfaqur gatishmëri të takohet me të, edhe pas publikimit të raportit të Martyt.

Akuzat e Martyt se ai është drejtuesi i një rrjeti mafioz që merret me trafik droge, armësh dhe organesh njerëzore, Thaçi i ka cilësuar si trillime, ndërsa ka përsëritur se raportuesi evropian duhet të gjejë një ekip të fortë të avokatëve – “sepse me asnjë kusht nuk do të arrijë t’i shmanget drejtësisë”.

Raporti i Martyt nuk ka asnjë mbështetje dhe paraqet një raport anti-kosovar. Me akuzat e tij, ai dëshiron të njollosë dy shtete të pavarura, Kosovën dhe Shqipërinë”, ka thënë Thaçi.

Madje, sipas Thaçit, raportuesi Marty sulmon edhe SHBA-të dhe shtetet e BE-së e të OKB-së, për shkak të rolit të tyre pas luftës në Kosovë.

“Ky është një raport politik, i cili nuk bazohet në fakte”, ka thënë Thaçi, duke shtuar se po punohet që ky raport të vërtetohet në tërësi dhe e gjithë kjo punë të sqarohet. /Zëri/
    tan kqyrni sa i paftyr asht. boll ja qiti faqen e zez kosves edhe uqk tash koka dal edhe ne shqipni. ja marroft zoti ftyren t paftyrit.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187
    Citim Postuar më parë nga ARIANI_TB Lexo Postimin

“Raporti i Martyt nuk ka asnjë mbështetje dhe paraqet një raport anti-kosovar. Me akuzat e tij, ai dëshiron të njollosë dy shtete të pavarura, Kosovën dhe Shqipërinë”, ka thënë Thaçi.

dikushk krushqit na i ka ngri,

Hashim Thaqi ore me parti,

tash ka mbet edhe pa ushtri,

FARK nuk deshti ,

shperberi UÇK-en

kinse beri TMK-en,

edhe kete e kapi per gushe,

me te mirt djem i qiti per fushe,

tash po e quan FSK

FSK me arme te lehta,

qe ne cdo shtepi i gjan keto te shkreta,

mjer per ne qka na ka gjet,

me na pri kush jena mbet,

si ushtar qe i ki pa leshu do prit,

po e thrret shkaun dite per dite,

eu si me ja pas myyyyyyyyt,

ooooo n´serrbi tan thitoooooreeeeeeeeheeeeeeeej!!!

keshtu s´e ka o Hashim urrnija,

ma mire mbledhi plaqkat e shko te shpija,

ne Mitrovice s´guxon me shkue

mos te flasim per Leposaviq,

ne Kollashin edhe ma hiq,

po kaq larg skem qka me shkue,

Shterpca ne zemer na ka qillue,

mjedis saj Rampen ta kan marue,

nuk guxon kursesi me kalue,

kit gjymrykun shkaut pa ja pague,

ne Graqanice eshte edhe ma zi,

me dinar po te shperndajne penzi,

polict shkie paramilitar,

rroge te mire muj per muj po ju shperndan,

sikur pllumbat po i mban,

ani qe nanen dite per dite po na e shajn!!!

tash na knaqe me flamur,

enderr qe shqiptart nuk e kan par kurr,

me pasosha kosovarqe,

asgje te perbashket shqiptare,

te pakten ne te as si kombetar,

nuk po shkruen more ma shqiptar,

.
    kondita

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga Genti.. Lexo Postimin
    dikushk krushqit na i ka ngri,

Hashim Thaqi ore me parti,

tash ka mbet edhe pa ushtri,

FARK nuk deshti ,

shperberi UÇK-en

kinse beri TMK-en,

edhe kete e kapi per gushe,

me te mirt djem i qiti per fushe,

tash po e quan FSK

FSK me arme te lehta,

qe ne cdo shtepi i gjan keto te shkreta,

mjer per ne qka na ka gjet,

me na pri kush jena mbet,

si ushtar qe i ki pa leshu do prit,

po e thrret shkaun dite per dite,

eu si me ja pas myyyyyyyyt,

ooooo n´serrbi tan thitoooooreeeeeeeeheeeeeeeej!!!

keshtu s´e ka o Hashim urrnija,

ma mire mbledhi plaqkat e shko te shpija,

ne Mitrovice s´guxon me shkue

mos te flasim per Leposaviq,

ne Kollashin edhe ma hiq,

po kaq larg skem qka me shkue,

Shterpca ne zemer na ka qillue,

mjedis saj Rampen ta kan marue,

nuk guxon kursesi me kalue,

kit gjymrykun shkaut pa ja pague,

ne Graqanice eshte edhe ma zi,

me dinar po te shperndajne penzi,

polict shkie paramilitar,

rroge te mire muj per muj po ju shperndan,

sikur pllumbat po i mban,

ani qe nanen dite per dite po na e shajn!!!

tash na knaqe me flamur,

enderr qe shqiptart nuk e kan par kurr,

me pasosha kosovarqe,

asgje te perbashket shqiptare,

te pakten ne te as si kombetar,

nuk po shkruen more ma shqiptar,

.
    kondita
    ishalla nuk e ka lexu llapi,se ne bela ki me ra me te,qysh bre me ja qit ne kang llukashenkon,opa gjorgj vashingtoni opa qlirimtarin

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    ishalla nuk e ka lexu llapi,se ne bela ki me ra me te,qysh bre me ja qit ne kang llukashenkon,opa gjorgj vashingtoni opa qlirimtarin
    Kengen ati ja qet e ja kendon populli i Kosoves
    siq ja kendoi e ja thuri tash edhe me 12-tin ma se miri haaaaaa
    e ju perktheni keng qe u vin nga ata qe jau derguen me i perkthye
    serbo-sllavet valla kini fitue ju qe ini bashkpuntor te tyre mire i ni da
    mire i kini punet veq knoni keng haaaaaaaa
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

ALBAN DEGA - Leter e Hapur Z. Xhavit Haliti
    Publikuar më 20 dhjetor, 2010 në orën 17:22 ( Para 4 ditë e 9 orëve ) Opinion |

NJE GABIM FATAL I PAFALSHEM

Ne nje analize te botuar dje nga Xhavit Haliti ne gazeten e pavarur “Kosova sot” lexova i shokuar deklaraten me absurde te nje politikani veteran jo “ Newborn te Kosoves”.

Ish- themelues i UÇK-se, anetar i Kryesise se pDK-se, anetar i Kryesise , nenkryetar i pare i Komisionit per punet e Jashteme te Kuvendit te Kosoves, Xhavit Haliti eshte nje nder politikanet me ne ze e me aktiv te Republikes se Kosoves.

Xhavit HalitiPer me teper ka marre pjese si perfaqesues zyrtar i Kuvendit te Kosoves ne mbledhjen e Keshillit te Evropes ku u miratua raporti racist , diskrimunes dhe krejtesisht antishqiptar i Dick Martyt.

Une ishja krejtesisht kunder raportit te Dick Martit te Beogradit, thote Xhavit Haliti, i cili ka perfaqesuar zyrtarisht Kuvendin e Kosoves ne mbledhjen e Komisionit Ligjor te Keshillit te Evropes.

Ishja kunder raportit politik, racist , diskrimnues, antishqiptar , thekson Xhavit Haliti.

Ishte aq kunder tij sa ka votuar dhe miratuar me voten e tij kete raport. Qendrim me absurd nuk kam pare as lexuar ne tere jeten time ne tri sisteme shoqerore, ne pese kontinente .

Natyrshem lindin nje varg pyetjesh per Xhavit Halitin:

- Si mund te votosh pro nje raporti racist, diskriminues dhe thellesisht antishqiptar

- Si mund te votosh pro nje raporti politik plot shpifje kur Gjykata Nderkombetare e Drejtesise ne Hage i ka mbyllur hetimet per ato akuza qysh ne vitin 2004

- Si mund te votosh pro nje raporti qe ti e ke kritikuar dhe hedhur poshte, sic thua ti!?

- Qendrimi per ose kunder nje raporti, propozimi, rezolute nga nje shtet ose perfaqesuesi i tij shprehet me vote. Asnje thes me fjale kunder nuk ka vleren e nje vote pro Z. Xhavit Haliti

Zoti Xhavit Haliti keni bere nje gabim fatal ne dem te Kosoves dhe kombit shqiptar ne teresi...

E pyes vellazerisht Z. Xhavit Halitin : ke qene i dehur, i droguar ( e kam fjalen per ilace) apo i cmendur kur ke votuar pro nje raporti qe ti thua se ke qene kunder !?

Si… Si… Njemije here si!!!??? A nuk e pate marre vesh qysh nje dite perpara se cfare permbante ai raport!? A nuk lexove gazetetat shqiptare para se te fillonte mbledhja e Komisionit te Keshillit te Evropes!?

A e kupton demin qe i ke bere UCK-se, liderit te saj politik dhe kryeministrit te Kosoves Hashim Thaci, popullit tend, atdheut tend Republikes se Kosoves, Republikes se Shqiperise dhe kombit shqiptar me voten tende 24 karat antishqiptare, acik antikombetare!?

Ne politike gabohet vetem nje here. Ju nuk keni gabuar Zoti Haliti!? Ju keni bere nje faj teper te rende ndaj popullit e kombit tuaj.

Jam kunder lincimeve te cilitdo shqiptari por do tu sugjeroja vellazerisht doreheqjen perjete nga politika. E keni djegur vetveten me voten tuaj antishqiptare.

Perjete… Forever!

Nga Alban Dega, Nju Jork

Pakoja e Ahtisarit mund të 'preket'
    POSTUAR: E mërkurë, 11 Gusht 2010 08:31 .Pakoja e “Ahtisarit” mbi të cilët është ndërtuar Kushtetuta e Kosovës, mund të preket në pjesën që ka të bëjë me Mitrovicën.

Siç shkruan e përditshmja Koha ditore, kryeministri Hashim Thaçi ka lënë të hapur mundësinë që pakoja të “preket”.

Ai ka theksuar se edhe modalitete të tjera do të kihen në konsideratë gjatë përpjekjeve për të vënë kontroll në këtë pjesë të territorit.

Ne kemi vetëm një zgjidhje, implementimin e plotë të dokumentit të presidentit Ahtisaari, me ide kreative, me ide integruese në kuptimin gjithë etnik dhe territorial, ka theksuar kryeministri Thaçi.

Prej gati dhjetë vitesh, komuniteti serb në veri të Mitrovicës është jashtë autoritetit të Prishtinës zyrtare.

Gjersa z. Thaci do te zbatoje urdherat e Perendimit Kosova nuk ka asnje rrezik nga askush, deri tani Thaci eshte rigoroz, nuk ka akuza ta tundin pa mbaruar misionin e marre.
    Serbet nga ana e tyre ndodhen ne te njejta pozita zbatojne programin Perendimor te shkeputur nga njerka Rusi. Perendimi na do ne gjirin e vet edhe pse nuk na honeps dot per shkak te besimit ne islam, megjithate historia na ka borxhe ndaj Europianet duhet te na i paguajne, ndersa USA vetem drejton dhe nuk i perfill borxhet, kerkon vetem respekt dhe demokraci, njerzillek per gjithe boten perfshi ne shqipot e varfer.
    Bravo z. Thaci.... je ne rruge te drejte, nuk mund te te lerose askush me akuza ... te kohes se luftes.
    Paqe!

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •