1000 zogj pula,kunder nje LUANI.
Kastro Zizo është për në repartin e psiqiatrisë, nuk e kuptoj se si mund ta marësh seriozisht atë qënie!! (nuk dua të them që nuk qëndrojnë apo qëndrojnë ato që ka thënë por thjesht ajo gjallesë e droguar nuk mund të meret seriozisht)
e ca ka te vecante ky leshi qe thot githkohen vec pallohu
shqiptar eshte ky kastro zizo?
JO SEKS PARA MARTESE
Ne fakt ai po shan shqiptaret me menyren e tij te te folurit dhe jo greket.
ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)
Pershendetje.
Vellezer te dashur,as mua nuk me pelqen forte ky Kastro Zizo,edhe pse kenget e tij i ndegjoj se jan te mira,por si tip shum.. nuk me pelqen,sepse eshte nje tip i pa edukuar,dhe me duket qe eshte nje alkoolist i madhe,po duke mos perjashtuar qe perdor edhe drogen.
Por edhe pas gjithe ketyre mua me duket qe ky njeri eshte nje patriot,jo vetem gjate kesaj interviste,por e kam degjaur edhe me emisione te tjera dhe shihet qe eshte nje patriote,normale gjithmon bazohem ne ate qe flet ky njeri,sepse jeten private te tij nuk e di.
Ky o high 24/7. Me shume se per patriotizem e bo per tu duk.
Against all odds..
Bravo i qofte pa marre parasyshe se qfare e`dukate ka ky Kastro aje po`e thote nje te vertet te madhe se greket nuk jan Rrace evropiane kjo esht mese e vertet ata jan egjyptian maroken aziatike te cilet u konvertuan ne evropian te bardhe fale Races shqiptare ARVANITASVE por prap se prape ne shumice kan , mbetur Race egjytiano-Aziatike .
Esht evident fakti se kjo nuk i pelqen lobit pro grek ketu dhe grkomanve ne shqiperi por kjo esht e verteta
Bravo KASTRO!!!!!
O vellacko por une zemren nuk ja shohe keti,me dite a e ka me te vertet keto fjale,por normale qe bazohem ne fjalet e tij.
Tjetra nje njeri qe ka dashni per atdhe ai normal qe e shprehe edhe me fjale,kurse keta tjere nuk po e bejne kete,pra kjo do te thote qe nuk jam shum patriote sa eshte Zizo.
Krijoni Kontakt