Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 32
    i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304

Kastro Zizo ne Zonë e Lire- Shan Grekët dhe tregon realitet.

1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

......... Dukat ......... Maska e G.S.Vangjeli
    Anëtarësuar
    14-04-2010
    Vendndodhja
    Athinë, Greqi
    Postime
    356
    Citim Postuar më parë nga Disa Lexo Postimin
    fjale te bukura me vend..

por urrej kete stilin e ketij trapit.... Kasto(keshtjelle)Zizi
    Gjithmonë jap atë që më japin të tjerët

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Kastro Zizo është për në repartin e psiqiatrisë, nuk e kuptoj se si mund ta marësh seriozisht atë qënie!! (nuk dua të them që nuk qëndrojnë apo qëndrojnë ato që ka thënë por thjesht ajo gjallesë e droguar nuk mund të meret seriozisht)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    e ca ka te vecante ky leshi qe thot githkohen vec pallohu
    shqiptar eshte ky kastro zizo?
    JO SEKS PARA MARTESE

Ne fakt ai po shan shqiptaret me menyren e tij te te folurit dhe jo greket.
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Pershendetje.

Vellezer te dashur,as mua nuk me pelqen forte ky Kastro Zizo,edhe pse kenget e tij i ndegjoj se jan te mira,por si tip shum.. nuk me pelqen,sepse eshte nje tip i pa edukuar,dhe me duket qe eshte nje alkoolist i madhe,po duke mos perjashtuar qe perdor edhe drogen.
    Por edhe pas gjithe ketyre mua me duket qe ky njeri eshte nje patriot,jo vetem gjate kesaj interviste,por e kam degjaur edhe me emisione te tjera dhe shihet qe eshte nje patriote,normale gjithmon bazohem ne ate qe flet ky njeri,sepse jeten private te tij nuk e di.

sylar Maska e Jackie
    Anëtarësuar
    21-10-2010
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    539
    Ky o high 24/7. Me shume se per patriotizem e bo per tu duk.
    Against all odds..

Pershendetje.

Vellezer te dashur,as mua nuk me pelqen forte ky Kastro Zizo,edhe pse kenget e tij i ndegjoj se jan te mira,por si tip shum.. nuk me pelqen,sepse eshte nje tip i pa edukuar,dhe me duket qe eshte nje alkoolist i madhe,po duke mos perjashtuar qe perdor edhe drogen.
    Por edhe pas gjithe ketyre mua me duket qe ky njeri eshte nje patriot,jo vetem gjate kesaj interviste,por e kam degjaur edhe me emisione te tjera dhe shihet qe eshte nje patriote,normale gjithmon bazohem ne ate qe flet ky njeri,sepse jeten private te tij nuk e di.

Bravo i qofte pa marre parasyshe se qfare e`dukate ka ky Kastro aje po`e thote nje te vertet te madhe se greket nuk jan Rrace evropiane kjo esht mese e vertet ata jan egjyptian maroken aziatike te cilet u konvertuan ne evropian te bardhe fale Races shqiptare ARVANITASVE por prap se prape ne shumice kan , mbetur Race egjytiano-Aziatike .

Esht evident fakti se kjo nuk i pelqen lobit pro grek ketu dhe grkomanve ne shqiperi por kjo esht e verteta

Bravo KASTRO!!!!!

Po nuk e kupton ore Disa se ky eshte problemi yt..... se bazohesh ne ate qe thote ai?
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar më parë nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    Po nuk e kupton ore Disa se ky eshte problemi yt..... se bazohesh ne ate qe thote ai?
    O vellacko por une zemren nuk ja shohe keti,me dite a e ka me te vertet keto fjale,por normale qe bazohem ne fjalet e tij.
    Tjetra nje njeri qe ka dashni per atdhe ai normal qe e shprehe edhe me fjale,kurse keta tjere nuk po e bejne kete,pra kjo do te thote qe nuk jam shum patriote sa eshte Zizo.

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •