Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 14
    i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304

Një grua angleze emocionohet pasi e dëgjon ezanin

1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Disa..... Allahu xh h te shperbleft per ket link qe u fut ne zemren time .Ah mer vella fjala e Zotit kure hyn ne zemer lan shpirtin me mir se uji rroben e ndyt.
    Sta kom pas borgj qe ma lage ftyren me lot ...Shpresoi te ta kthej nji dit me buzqeshje vella .Allahu i madhrishem te shperbleft ne ket bot dhe ne parajs amin...

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar më parë nga ganimet Lexo Postimin
    Disa..... Allahu xh h te shperbleft per ket link qe u fut ne zemren time .Ah mer vella fjala e Zotit kure hyn ne zemer lan shpirtin me mir se uji rroben e ndyt.
    Sta kom pas borgj qe ma lage ftyren me lot ...Shpresoi te ta kthej nji dit me buzqeshje vella .Allahu i madhrishem te shperbleft ne ket bot dhe ne parajs amin...
    Amin vella edhe ty ALLAHU te shperbleft ne te dy botat.
    Me te vertet ishte video emocionuse.

Selam
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Citim Postuar më parë nga Disa Lexo Postimin
    Ata zemer miret emocionohen nga ezani.....

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    O LOP të gjalla që harxhoni kot O2. Pse hyni e thoni idiotësira kur mund edhe të mos e shikoni fare videon dhe mos të nervozoni të tjerët? As mua s'më interesojnë se çfarë bën justin byberi apo lady kaka apo dikush tjetër po i gjen në çdo faqe lajme të tilla por askujt asgjë si them. Pse nuk e mbyllni gojën edhe kur e dini që vetëm *** del nga aty?
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Me vje keq te shprehem.. pore ca forumist nuk ja kan haberin e te vlersuarit ose zemrat e tyre jon te mbyllura dhe ne to nuk hyn drita e meshires ,fjala e dashur dhe respekti per tjetrin.
    Per ca zemra nuk ka emocion,frik ,dashuri por ka vetem ngurtsi.
    Esht normale te shikosh dallimin ..por nuk esht normale dhe e drejt se edhe zemra e hapur te mose dallohet nga ajo e mbyllura,pastaj te dy zemrat te trajtohen me te njejten paragjykim.
    Anglezja dukej se ka nji zemer qe e pranon madheshtin.. ka nji zemer qe deshiron ta mbushi me respektin per tjetrin e mbi te gjitha kure e kuptoj se behet thirrja per ti shprehur Allahut nenshtrimin .. e njeriut e robit te sinqert,lutjet dhe madhrimi per Krijuesin e boteve e kuptoj se dashuria per Zotin eshte madheshti .
    Pra atyre qe nuk e kuptojn mesazhin e thirrjes se Zotit (EZANIT) ju duhet ta lajn zemren e tyre me lexim nga libri i Allaht te madhrishem ,qe ate vajz qe duket se do jet prej atyre qe do e gjejn rrugen e shpetimit tju sherbej te humburve te pakten te mendojn para se te gjykojn.

Zoti na uudhzoft me meshiren e tij e mos na lent prej te humurve..Amin.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-05-2009
    Vendndodhja
    Dallas Texas
    Postime
    751
    Ezani eshte teper emocionues dhe madheshtore.
    Cdo fjal ne te eshte mrekulli nga Allahu i madheruar, dhe shume prekse.
    Deshira ime ne kete jete eshte, qe te theras ezanin me nje autopolant te fuqishem nga kulla e parisit, dhe te degjohet te gjithe europen.

Sa bukur!!!!!!

i/e regjistruar Maska e Sovrani
    Anëtarësuar
    17-05-2008
    Vendndodhja
    V
    Postime
    193
    Citim Postuar më parë nga Mr Zeid Lexo Postimin
    Ezani eshte teper emocionues dhe madheshtore.
    Cdo fjal ne te eshte mrekulli nga Allahu i madheruar, dhe shume prekse.
    Deshira ime ne kete jete eshte, qe te theras ezanin me nje autopolant te fuqishem nga kulla e parisit, dhe te degjohet te gjithe europen.

Sa bukur!!!!!!
    Ndoshta deshira jote edhe mund te plotesohet,autoparlanti i fuqishem cfare te duhet, ti shurdhosh njerzit, me shume jehone mund te beje
    vetem deshira si e tille, dhe nje thirje komode e incizuar dhe e paraqitur ne youtube sa ai autoparlanti i fuqishem ku do te te hsnain te gjithe.

i/e regjistruar Maska e Hanny
    Anëtarësuar
    28-10-2010
    Vendndodhja
    qitu..
    Postime
    349
    edhe mu m'emocionon shum Ezani...n'fakt kur shkoj n'Kosove dhe m'ndodh prsh kur jom tuj hec rruges dhe papritmas "knohet" Ezani nalna dhe e shijoj nga thellsia e zemres..qysh me thon, mi prek telat e shpirtit...
    MOS MA TESH, QAQ DI ME T'THON

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar më parë nga Hanny Lexo Postimin
    edhe mu m'emocionon shum Ezani...n'fakt kur shkoj n'Kosove dhe m'ndodh prsh kur jom tuj hec rruges dhe papritmas "knohet" Ezani nalna dhe e shijoj nga thellsia e zemres..qysh me thon, mi prek telat e shpirtit...
    hajde terma,hajde terma hahahaha (gjithnje kur po me kujtohet po me qeshet lol)

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •