Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 47
    sylar Maska e Jackie
    Anėtarėsuar
    21-10-2010
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    539
    Citim Postuar mė parė nga TetovaMas Lexo Postimin
    Komunista te lindjes , hajdute .Bullgaret ,rumunet, lituanezet estonia .latfia , sllovakia,polaket , pjelle sllave , barre e rrende ekonomike e BE.
    po clidhje ka me pjelle sllave? lol

me thuj ca i ke dhene ti evropes? dmth shqiptaret cfare i kane dhene evropes qe t'jene me lart se kto vende? te rrim shtremet e te flasim drejt , asgje si kemi dhene. vetem probleme u kemi kriju.

ndersa vendet qe permende me siper jo vetem qe sjane barre ekonomike per evropen ,por jane nje klase puntore e fuqishme qe evropa sben dot pa to.

deri m'sot une skom njof njerez me puntor se polaket dhe lituanezet. Bullgaret dhe rumunt jane pak a shume mentaliteti jone ballkanas ,por ne aspektin ekonomik jane shume me lart se ne.

kshu qe para se t'shash tjerit kqyr veten si thojn shqiptaret e kosoves. se ne ne shqiperi kemi nje shprehje qe themi "i shami te shan"
    Against all odds..

Dark Angel Maska e smokkie
    Anėtarėsuar
    08-01-2004
    Vendndodhja
    verdalle
    Postime
    1,137
    Jam dakord me B.Jack: Polaket jane shume punetore.
    Por B.Jack, dhe ne i kemi dhene Europes..psh treg te mire per Mercedes-Benz second hand ose..Skenderbeun!!
    etj etj etj

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Albanians

Cdo gje eshte relative...

i/e regjistruar Maska e Zoti Basha
    Anėtarėsuar
    25-01-2010
    Postime
    860
    Citim Postuar mė parė nga B.Jack Lexo Postimin
    Bullgaret dhe rumunt jane pak a shume mentaliteti jone ballkanas ,por ne aspektin ekonomik jane shume me lart se ne.
    Vetem ketu nuk bie dakort. Qe trumania dhe bullagria paskan standart jet eme te larte se ne, kjo nuk me bind fare. shuem me keq ishin ne viett 90, dhe akoma me keq me duken. se spe u perfhsine ne BE, ajo eshte pyune tjeter pastaj

sylar Maska e Jackie
    Anėtarėsuar
    21-10-2010
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    539
    Citim Postuar mė parė nga Zoti Basha Lexo Postimin
    Vetem ketu nuk bie dakort. Qe trumania dhe bullagria paskan standart jet eme te larte se ne, kjo nuk me bind fare. shuem me keq ishin ne viett 90, dhe akoma me keq me duken. se spe u perfhsine ne BE, ajo eshte pyune tjeter pastaj

Tet bej nje pyetje? E ke vizitu noiher Bukureshtin dhe sofien? Ne syrin e nje turisti une qytetet i shof qe nga ana infrastruktore qe te bej dallimin se kush eshte me lart se tjetri ,skane shume rendesi tjerat. Bukureshti eshte madheshtor ,qytet i bukur.Po ashu dhe sofia. Do rruge ,i kane me t'mira se ne. Do turisem ,shume me lart se ne ,do jete standarte ,pak me lart se ne. Do papunsi ,per nga numri popullsise , kane % shume me te vogel se jona. Do te krahasohesh ne nivel sporti (ne skemi nje stadium qe te kape standartet e champions league) qekemi me lart ne .lol ? jemi shume larg te dy shteteve. etj. Nejse kto i mora thjesht shembuj. Evropa s'ha bar ,kot sja ka dhene statusin anetar.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Jackie : 22-12-2010 mė 17:46
    Against all odds..

Normal, ska ndonje gje per tu cudit.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga B.Jack Lexo Postimin
    Tet bej nje pyetje? E ke vizitu noiher Bukureshtin dhe sofien? Ne syrin e nje turisti une qytetet i shof qe nga ana infrastruktore qe te bej dallimin se kush eshte me lart se tjetri ,skane shume rendesi tjerat. Bukureshti eshte madheshtor ,qytet i bukur.Po ashu dhe sofia. Do rruge ,i kane me t'mira se ne. Do turisem ,shume me lart se ne ,do jete standarte ,pak me lart se ne. Do papunsi ,per nga numri popullsise , kane % shume me te vogel se jona. Do te krahasohesh ne nivel sporti (ne skemi nje stadium qe te kape standartet e champions league) qekemi me lart ne .lol ? jemi shume larg te dy shteteve. etj. Nejse kto i mora thjesht shembuj. Evropa s'ha bar ,kot sja ka dhene statusin anetar.
    plotesisht dakord me ty jam. ne ia bejme kot qejfin vehtes.
    prodhimtaria e shqiperise eshte pak me shume se zero.
    infrastruktura e qyteteve romune e bullgare eshte shume perpara te tonave.
    sofia dhe bukureshti kane te dyja metro. po tirana? as tram nuk ka.
    ne rumani nja 10 qytete kane trame.
    ne jemi ndoshta i vetmi vend ne europe qe nuk lidhet trenash me asnje shtetet fqinje...
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e skampin
    Anėtarėsuar
    12-01-2003
    Vendndodhja
    Spanjė
    Postime
    947
    Keta dy shtete po perpiqen te kopjojne greqine duke e vjedhur BE por jane kujtuar me vonese se i doli tymi kesaj pune dhe evropi kurvicke nuk jep me lek si me perpara se e kuptoi hilen anadollake te ballkanasve.
    Kujdes nga shkjau
    Kujdes nga greku
    Kujdes nga ata qe harruan ATDHEUN
    AT GJERGJ FISHTA

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    plotesisht dakord me ty jam. ne ia bejme kot qejfin vehtes.
    prodhimtaria e shqiperise eshte pak me shume se zero.
    infrastruktura e qyteteve romune e bullgare eshte shume perpara te tonave.
    sofia dhe bukureshti kane te dyja metro. po tirana? as tram nuk ka.
    ne rumani nja 10 qytete kane trame.
    ne jemi ndoshta i vetmi vend ne europe qe nuk lidhet trenash me asnje shtetet fqinje...
    "ku shkel turku nuk mbin bari".

a ke ndigju per Karl Gegen??

e merr vesh ti se je i menēėm

Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin

Lidhje trenash me vendet fqinje?? Ne nuk kemi lidhje trenash mes qytetesh e jo me jashte...

La vita non si spiega, si VIVE!

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    "ku shkel turku nuk mbin bari".

a ke ndigju per Karl Gegen??

e merr vesh ti se je i menēėm
    hahahah. do i vesh fajin turkut qe ne tirane nuk ka metro? lol
    metroja ne sofie eshte ndertuar ne vitet 90 ndersa ajo e bukureshtit ne vitet 70.

per cfare e ka fjalen per karl gegen?
    di qe ka qene inxhinier shume i zoti me origjine shqiptare dhe i specializuar per ndertimin e hekurudhave.
    ka bere disa vepra madhore ne perondorine austriake. ka pas vrare vehten.
    kaq di une. nuk kam lexuar per kete person.

sdq dihet qe turku na ka lene ne varferi dhe ne injorance. nuk mund te mohohet nje gje e tille, por edhe dica pozitive e ka bere mendoj une.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •