Close
Faqja 6 prej 18 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 172
    i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar mė parė nga KILI MERTURI Lexo Postimin
    VETVENDOSJE! DO TA BĖJĖ SHQIPĖRIN!

Kili
    SHQIPĖRIA ETNIKE ĖSHTĖ GJAKU IM QĖ NUK FALET!
    BAC, U KRYMB!

Gjahtart e qenve lahpera kan dal nėpėr rrugė!

ikkni lapera ikkkkkkniiiii hahahahahahh
    keta qen qe thua ti nuk han mish derri te shkieve siq e kie ti mos ke frig
    Do t“i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anėtarėsuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061
    ēa bani se lat nam lat
    Dhe kau i mirė po s'e ngacmove, s'tėrheq nė brazdė.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187
    Citim Postuar mė parė nga Fara11 Lexo Postimin

OVL: “Vetėvendosje”, me elemente pro sllave

Publikuar: Sot, mė 21 dhjetor 2010

Prishtinė, 21 dhjetor - I pari i Organizatės sė Veteranėve tė Luftės sė UĒK-sė (OVLUĒK), Muharrem Xhemajli, tė martėn, gjatė njė konference pėr medie, i ėshtė kundėrpėrgjigjur veprimeve tė Lėvizjes “Vetėvendosje”. Ai ka thėnė se veprimet e tyre argumentojnė ekzistencėn e elementeve pro sllave edhe nė politikėn e Kosovės, raporton “Zėri”.
    “Ne shfaqim pakėnaqėsinė me reagimet cinike tė njė subjekti politik vendas, reagim i cili argumenton ekzistencėn e elementeve pro sllave edhe nė politikėn nė Kosovė, qė deri dje kundėrshtuan nė emėr tė nacionalizmit ēdo tė arritur tė Kosovės pas luftės ēlirimtare. Ushtria Ēlirimtare e Kosovės, ka zhvilluar luftė tė pastėr e ēlirimtare, nė aleancė mė NATO-n dhe nė pėrputhje me tė gjitha rregullat ndėrkombėtare tė luftės. Si ushtri u njoh ndėrkombėtarisht dhe kishte pėrkrahje shumė tė madhe nga popujt liridashės tė botės”, ka thėnė Xhemajli.
    Gjatė kėsaj konference, Xhemajli shfaqi qėndrimet e Organizatės sė Veteranėve tė Luftės edhe nė lidhje me raportin e Dick Martyt. Ai tha se raporti i Martyt ėshtė njė spektakėl medial, ndėrsa kanė paralajmėruar se do tė nėnshkruajnė njė peticion mbarėkombėtar, pėrmes tė cilit do t’i drejtohen Asamblesė sė Kėshillit tė Evropės qė nė janar mos tė miratohet raporti i Martyt.
    A ka kush qe ju beson ketyre krimineleve
    Qe une fare edhe s'besoj qe kane qen ne lufte sikurse "komandati" i tyre (Gjarperi , hihihi) , kRYECLIRIMTARI I hajnave qe kur asnje plum nuk shkrepi per Kosove vetem pengonte me ndihmen e TVSH nga Tirana jo vetem luftetaret per Liri por edhe nderkombetaret , tipik rrugaq , katunar , hajn , rrenc , vrases ..

Edhe fundi , lavdi deshmoreve qe ran per liri qe skishin te bejne asnje me "kryeclirimtarin" gjarperi () qe ne ate kohe ishte ne Hotel DAJTI te Tiranes e jo ne front dhe fitoren e sjelli NATO o rrugaq .

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anėtarėsuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar mė parė nga Llapi Lexo Postimin
    drenicaku
    mos u merzit burr qe u zhduk krejt LDD-ja e jote qe e drejtonte akademiku ma i mieri e ma i madhi me fam te madhe kombetare e nderkombetare profesor daci haaaaa
    e tash ti mos u merzit se je mbet si ato vejushkat kur i lshon kur ato as nuk jan te reja as nuk jan krejt plaka
    edhe ti je ne ate mosh e mos u mashtro se e di qe te pelqein keta te vetfundosjes proserb
    edhe jan ma te ri se daci i yt edhe te pelqejn se jan te porositur e te paguem nga je edhe ti pra serbija e juaj nan
    veq nuk e di a do te jesh i knaqur si me dacin haaaaa
    LDD-ja e ime!!! kush ma beri mua ldd,jo zotri une nuk jam me mend tua te behem militant i asnje partie,une kam qen adhurues i vetum i DR.IBRAHIM RUGOVES i cili ka pas vizion per kombin,dhe me vdekjen e tij kosova ka humb shume kjo po shifet sot me keta qakallat e politikes qe te vemin qellim kan me mjel kosoven.
    Per mua partit nuk egzistoin une mund te kem preferenca per nje parti apo edhe individ por jo militant,une nuk jam i manipuluar dhe kam bindjen se nese kosoves sot i mungon diqka ajo eshte klasa politike,kam simpati per guximin e VV dhe bindjen se jan te paster komtarisht ne krahasim me te tjeret.
    Ti e din mire se akuza qe sot vijn nga bashkesia nderkombetare per kreun e py dy ky-es jan goditje e pa riparushme per kosoven,dhe kete kosova nuk ua ka pas borgj.

Pasioni pėr shkencėn Maska e KILI MERTURI
    Anėtarėsuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropė
    Postime
    1,838
    VETVENDOSJE! DO TA BĖJĖ SHQIPĖRIN!

Kili
    SHQIPĖRIA ETNIKE ĖSHTĖ GJAKU IM QĖ NUK FALET!
    BAC, U KRYMB!

Me qen e me kudra jon qu lahpera tė rrugėve duke u bekuar nė shpirtin e xhaxhit enver e stalin po mundohen mi pėrdhos kombin shqiptarė nė Kosovė,!

Kan me cof kta , e kombi shqiptarė nuk shuhet kurrė!
    Nė dreq tė mallkuar tė gjithė antishqiptarėt dhe tradhtarėt e kombit!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187
    Citim Postuar mė parė nga drenicaku Lexo Postimin
    LDD-ja e ime!!! kush ma beri mua ldd,
    Mire qe ste ben edhe "Tradhtar" se keta nuk kishin tjeter pune , dy fjali mi ndru me ta eshte teper .Zoti i vrafte .

Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Qeveria: “Vetėvendosje, marksista dhe tė paedukatė”
    23-12-2010 12:52 CET

Qeveria e Kosovės i ka dhėnė njė epitet tė ashpėr anėtarėve tė Lėvizjes “Vetėvendosje”, duke i quajtur ata komunistė dhe tė paedukatė. Kjo deklaratė, sipas “Indeksonline”, erdhi pas akuzave tė kėsaj lėvizjeje lidhur me UĒK-nė, ku kanė thėnė se disa krerė tė UĒK-sė janė krerė tė krimit.

Akuzat nė emėr tė Qeverisė i ka bėrė zėdhėnėsi i saj, Memli Krasniqi.

“Ata kanė mentalitet marksist dhe janė tė paedukatė. Ata kanė qenė tė ri kur ka pasur luftė”, ka thėnė Krasniqi, duke dhėnė porosinė se anėtarėt e “Vetėvendosjes” do tė kenė kohė tė mėsohen.

Ndėrkohė, nė mbledhjen e Qeverisė, kryeministri nė shkarkim, Hashim Thaēi ka thėnė se zgjedhjet nė Kosovė kanė plotėsuar standardet demokratike.

Ndėrkaq, duke iu kundėrpėrgjigjur kėrkesės sė kreut tė LDK-sė, Isa Mustafa pėr zgjedhje tė reja nė shtator tė 2011, Thaēi ka thėnė se do ta udhėheq ekzekutivin deri nė vjeshtė tė 2014-ės.

Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar mė parė nga Genti.. Lexo Postimin
    Mire qe ste ben edhe "Tradhtar" se keta nuk kishin tjeter pune , dy fjali mi ndru me ta eshte teper .Zoti i vrafte .
    po as dy as hiq spo ta rras kush ti je ai qe i quan Luftaret e Liris e Shoqatat e dal nga lufta kriminel
    po qka kemi me bisedue me ty edhe qfar emri munet ty njieriu me te thierr perpos bashkpuntor i 100% i shkieve baju bre shko pshurru ne ate partin e juaj qe ju ka grumbullue serbija krejt m.utat e kosoves ne ta
    rrini aty se mire e kini ju proserbet

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187
    Citim Postuar mė parė nga Llapi Lexo Postimin
    po as dy as hiq spo ta rras kush ti je ai qe i quan Luftaret e Liris e Shoqatat e dal nga lufta kriminel
    po qka kemi me bisedue me ty edhe qfar emri munet ty njieriu me te thierr perpos bashkpuntor i 100% i shkieve baju bre shko pshurru ne ate partin e juaj qe ju ka grumbullue serbija krejt m.utat e kosoves ne ta
    rrini aty se mire e kini ju proserbet
    Analfabet ty nuk te bera replike , edhe njiher , ta jap adresen e emailin nese je Burr dhe ofendom ne Live po ki K.oqe e jo mbas perdeve .

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anėtarėsuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Jakup krasniqi nuk ka fitu numrin e duhur per tu fut ne parlament,per ket ka pas debate te nxehta mbrenda partis,ksi rasti ka pas edhe bajram regjepi pra akoma nuk dihet se a do mund partia te manipuloi ne menyr qe keta ta kaloin pragun.
    Paramendje kur ta vjedhin vehten e pse mos me na vjedh neve

Faqja 6 prej 18 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •