ēa bani se lat nam lat![]()
Dhe kau i mirė po s'e ngacmove, s'tėrheq nė brazdė.
A ka kush qe ju beson ketyre krimineleve
Qe une fare edhe s'besoj qe kane qen ne lufte sikurse "komandati" i tyre (Gjarperi , hihihi) , kRYECLIRIMTARI I hajnave qe kur asnje plum nuk shkrepi per Kosove vetem pengonte me ndihmen e TVSH nga Tirana jo vetem luftetaret per Liri por edhe nderkombetaret , tipik rrugaq , katunar , hajn , rrenc , vrases ..
Edhe fundi , lavdi deshmoreve qe ran per liri qe skishin te bejne asnje me "kryeclirimtarin" gjarperi () qe ne ate kohe ishte ne Hotel DAJTI te Tiranes e jo ne front dhe fitoren e sjelli NATO o rrugaq .
LDD-ja e ime!!! kush ma beri mua ldd,jo zotri une nuk jam me mend tua te behem militant i asnje partie,une kam qen adhurues i vetum i DR.IBRAHIM RUGOVES i cili ka pas vizion per kombin,dhe me vdekjen e tij kosova ka humb shume kjo po shifet sot me keta qakallat e politikes qe te vemin qellim kan me mjel kosoven.
Per mua partit nuk egzistoin une mund te kem preferenca per nje parti apo edhe individ por jo militant,une nuk jam i manipuluar dhe kam bindjen se nese kosoves sot i mungon diqka ajo eshte klasa politike,kam simpati per guximin e VV dhe bindjen se jan te paster komtarisht ne krahasim me te tjeret.
Ti e din mire se akuza qe sot vijn nga bashkesia nderkombetare per kreun e py dy ky-es jan goditje e pa riparushme per kosoven,dhe kete kosova nuk ua ka pas borgj.
VETVENDOSJE! DO TA BĖJĖ SHQIPĖRIN!
Kili
SHQIPĖRIA ETNIKE ĖSHTĖ GJAKU IM QĖ NUK FALET!
BAC, U KRYMB!
Me qen e me kudra jon qu lahpera tė rrugėve duke u bekuar nė shpirtin e xhaxhit enver e stalin po mundohen mi pėrdhos kombin shqiptarė nė Kosovė,!
Kan me cof kta , e kombi shqiptarė nuk shuhet kurrė!
Nė dreq tė mallkuar tė gjithė antishqiptarėt dhe tradhtarėt e kombit!
Qeveria: Vetėvendosje, marksista dhe tė paedukatė
23-12-2010 12:52 CET
Qeveria e Kosovės i ka dhėnė njė epitet tė ashpėr anėtarėve tė Lėvizjes Vetėvendosje, duke i quajtur ata komunistė dhe tė paedukatė. Kjo deklaratė, sipas Indeksonline, erdhi pas akuzave tė kėsaj lėvizjeje lidhur me UĒK-nė, ku kanė thėnė se disa krerė tė UĒK-sė janė krerė tė krimit.
Akuzat nė emėr tė Qeverisė i ka bėrė zėdhėnėsi i saj, Memli Krasniqi.
Ata kanė mentalitet marksist dhe janė tė paedukatė. Ata kanė qenė tė ri kur ka pasur luftė, ka thėnė Krasniqi, duke dhėnė porosinė se anėtarėt e Vetėvendosjes do tė kenė kohė tė mėsohen.
Ndėrkohė, nė mbledhjen e Qeverisė, kryeministri nė shkarkim, Hashim Thaēi ka thėnė se zgjedhjet nė Kosovė kanė plotėsuar standardet demokratike.
Ndėrkaq, duke iu kundėrpėrgjigjur kėrkesės sė kreut tė LDK-sė, Isa Mustafa pėr zgjedhje tė reja nė shtator tė 2011, Thaēi ka thėnė se do ta udhėheq ekzekutivin deri nė vjeshtė tė 2014-ės.
Do t“i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.
po as dy as hiq spo ta rras kush ti je ai qe i quan Luftaret e Liris e Shoqatat e dal nga lufta kriminel
po qka kemi me bisedue me ty edhe qfar emri munet ty njieriu me te thierr perpos bashkpuntor i 100% i shkieve baju bre shko pshurru ne ate partin e juaj qe ju ka grumbullue serbija krejt m.utat e kosoves ne ta
rrini aty se mire e kini ju proserbet
Do t“i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.
Jakup krasniqi nuk ka fitu numrin e duhur per tu fut ne parlament,per ket ka pas debate te nxehta mbrenda partis,ksi rasti ka pas edhe bajram regjepi pra akoma nuk dihet se a do mund partia te manipuloi ne menyr qe keta ta kaloin pragun.
Paramendje kur ta vjedhin vehten e pse mos me na vjedh neve
Krijoni Kontakt