Close
Faqja 16 prej 18 FillimFillim ... 61415161718 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 172
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    Citim Postuar mė parė nga injejti Lexo Postimin
    Nese KURTI asht i serbis , HASHIM qurani (traktori ) asht gjys kurdistani

sipas ngjyres se fytyres.

nese kurti eshte i serbise hashim thaci paska ber tregti me arme e drog dhe vertete qenka 'kryemafioz'

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-11-2009
    Postime
    220
    Citim Postuar mė parė nga G-2 Lexo Postimin
    nese kurti eshte i serbise hashim thaci paska ber tregti me arme e drog dhe vertete qenka 'kryemafioz'
    Po per juve po se jame shume i sigurte ne kete se ti edhe ishi nje pjell e serbis edhe vet niku i juaj tregon se jeni i till mos mendo se nuk e kam te kjaret kete nikun e juaj G.2 ,se ju ka lane mbres ne te kaluaren e juaj jo te larget ,,
    se kur thaqi me ata si thua ti ishte ne lufte me serbin ti bejshe plan si ta arrestoshe,ti verisni at dhe shoket e ti po kot se ata ishin me te forte se ju dhe sherbimet e juaja ,,

Kur thaqi ishte ne rambuje ju bjeshit plane si ti vini ne kurthe qlirimtaret po jo se ata shkuan edhe ne rambuje te armatosur siq e ka tradit SHQIPTARI i cili vdes per vende te vete,,po te gjitha keto ju deshtuan juve dhe serbis kur tani luften e humbet me ql;irimtaret ju nuk dini diq tjeter po thaqi eshte marr me tregti te llojev te ndryshme .po te ishte marrur me to nuk i kishte intersuar per kosove e as per popllin e vete me ta qliruar nga serbija po kishte lidhe mardhenje me ta sikur ti dhe kish jetuar jetene vete ...po i ka pasur kosoves borqe dhe eshte munduar ta bej at ralitet ,po ky prap po thet se ende nuk i kam ralizuar endrrat e mija se bashku me qlirimtaret e kosoves per pa i bashkuar edhe trojet tjera shqipatre ne pershev,medvegje ,e bujanofec e deri ne ohere e kumanov dhe tek molla e kuq po edhe ketyre do te ju vije dita se do te jene pjes e kosoves se pavarur e ju kete nuk e keni ne mednje se juve keto ju terbojen.

Thaqi dhe shoket e ti kane kaluar edhe ditet me te veshtira te jetes se tyre ne lufte me serbin edhe shuem antishqipatre edhe nga vete kosova po edhe nga shuem shtete te botes po prap ja ka dalure dhe eshte dalur fitimtare kete e dimi te gjithe perveq ata te cilet ishin kunder ku edhe sot jane kunder se ju kane prishur shtrufullogat e tyre ne kete raste jeni edhe ju ....

Po nuk do te shkoj shuem large dhe do te dalin ne siperfaqen e keti poplli bashkpuntoret e diky markut ,edhe keta anti shqiptaret siq jeni ju ne kete raste...se asnje popull mbi ket rruzull nuk qohet kunder qlirimtarev te vete perveq tradhtaret e kombit te vete edhe pushtusi..

Ju vertet jeni verbuar dhe nuk shikoni me shume se nje meter large...

Kushe e Shpalli Kosoven Shetet Thaqi e ksuhe tjeter ..pse nuk e shpalli rugo pacifisti aaaaaaaa..kjo eshte e vertet...a
    thaqi gjdo premtim qe ejep edhe e ralizon e jo fjal dhe tradhti po ralitet..
    kush i ndertoj me mja kilomtar rruge ne ksova sikur ne perndim vetem per dy vite..
    Kush i ndertoj ghjithe keto shkolla ne gjithe kosven kur deri ne vitin 2008 ishin ne kontinjera aaa..
    kushe jave rriti pagat invalidev deri kur erdhi thaqi ne pushtet ose familjev te deshmorev aaaaa prej 40 eurove,,rrogen me te vogel ajve beri 120 e deri ne 300 euro aaaa,e plus benificion tjera merrym,me uje ,me kerr pa dogana e shume tjera...mos ju tradhtaret e ketyre qlirimtarev i bete keto... dhe per kete poplli e don ne kry te kosoves kete qeveri po ju jeni ata te cilet u munduat te vjedhni po prap poplli nuk ju don se komunistat nuk i deshiron poplli se i kishte ne psuhtet per 50 vite temerr dhe kugjo me shuem
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga deqani2009 : 27-12-2010 mė 16:20

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar mė parė nga G-2 Lexo Postimin
    'deqanli' mos harxho mundim kot si llapi se hashimi eshte me i zi rrahman morina!
    ai i cnderoi drenicen me cubat e vet duke i vjedh votat!

a mendon ti se gjith dynjaja jane budallenje dhe gjithe kjo parregullesi nuk duket!
    amerikanet e anglezet ia prene ne bese 'kryeclirimtarin' thaci!!
    paten hekuros sadamin e millosheviqin e shume do kesi llopovash!
    G-2
    a edhe ti ne vetfundosje a haaaaaaaaaaaaaa
    Do t“i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    Hashim Legeni I Biri Inje Shumari Akuzon Albin Kurtin Qu Di E Madhe Pse Kta Legenat E Qeveris Nuk Reaguan Per Ardhjen E Ministrav Serbo Fashist Ne Prizren Ku Aty Kta Qetnik Akuzuan Shqiptaret Per Krime Ndaj Serbve Ku Jan Muharem Legenat Te Partis Se Hashim Legenit Pse Nuk Reaguan Eheeheheh

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-11-2009
    Postime
    220
    Citim Postuar mė parė nga beni33 Lexo Postimin
    Hashim Legeni I Biri Inje Shumari Akuzon Albin Kurtin Qu Di E Madhe Pse Kta Legenat E Qeveris Nuk Reaguan Per Ardhjen E Ministrav Serbo Fashist Ne Prizren Ku Aty Kta Qetnik Akuzuan Shqiptaret Per Krime Ndaj Serbve Ku Jan Muharem Legenat Te Partis Se Hashim Legenit Pse Nuk Reaguan Eheeheheh
    Valla ja ke qellu me dy duaret ne po e din se qka po te them.
    Po qka ka punuar baba i albin kudres ,,,po jo vetem prindin si e kisht ne pune po edhe majken e kishte dhe per e tekedhe vete pjella e ti si dihet se qfare eshte ,,,,ky tanim ,,patriot" a
    pik dardhe ner dardhe e jo nre moll ,,,
    po pse nuk kan raguar jave ka lane ktyre trmiuave te vv.
    se keta e kane qliruar kosoven nga pushtusi

Pasioni pėr shkencėn Maska e KILI MERTURI
    Anėtarėsuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropė
    Postime
    1,838
    Pėr brain =gomarin ( se i tillė ka mbet !)

Nejse gomarėt(jo vetėm brari po sė bashku me shokėt e tijė, e din ata!) jan mė liberal se Amerikanėt!

Kili
    SHQIPĖRIA ETNIKE ĖSHTĖ GJAKU IM QĖ NUK FALET!
    BAC, U KRYMB!
    Nė dreq tė mallkuar tė gjithė antishqiptarėt dhe tradhtarėt e kombit!

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anėtarėsuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Deqan jeni met minoritar ti e llapi,veq ju du po e mbroni krimin ne kosove,dhe prap une nuk po te quaj te serbis,jo ti je i kosoves ti je edhe shqipetar,ti je edhe patriot por ti din shume pak,ky eshte defekti yt.
    O djal une nuk jam me asnje parti,as skam per te qen kurr,une kur dal me votu me se pari e preku barkun a e kam te uritur,pastaj shof perspektiven punsimin hajnin pra me nje fjal te gjitha fushat dhe mua nuk me intereson cila parti eshte.
    Te jesh i sigurt se te gjitha partit kan te njejtin program,asnjera nuk dallon prej tjetres,ketu behte vetem nje pytje cila parti po e rjep me se shumti kete popull,dhe deri me tani si asnjeher me par pdk-ja eshte zbulua si partia me e korruptuar qe ka pas ndonjeher kosova,kete nuk e them une ket e thon te gjith,dhe ti duhet ta dish qe qeveria thaqi komplet eshte nen hetime,pra ule bishtin e logjiko naj her kethjellt.
    Ketu ndhen ne dy grupe partit hajna dhe te paster,hajna jan te gjitha partit me perjashime te vv dhe ferit,dhe eshte normale se nuk kan pas pushtet por keta po bejn nje luft te hapur kunder pdk pra kunder hajnave dhe per ket une i pergezoi.
    Ka kalu koha kur politikajt mshifeshin pas fjales se uqk,e ne tjetren ane e kan komprimitu luften deri ne ate shkall sa tug po na vjen prej tyre,e keni te kot se pa pastrimin e partis nga elemente kriminale asnjehr nuk do ti fitoni votat,a ka ma mjerim se sa krahu i luftes asnjeher nuk ka fitu votat me shume se 30% dhe asnjeher nuk ka mund te krijoj qeveri vetem,shiqoje sot ne qfar pozite keni ra,as kush nuk po don me pas pune me ju perveq shokut tito(pacollit)dhe rada trajkoviqit e haxhi mergjes dhe te jesh i bindur se keto zgjedhje shume shpejt do perseriten,nuk shof rrug tjeter perveq largimin e juaj nga pushteti kjo do tju kendellte pak dhe kosova do merrte frym me shlir

Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar mė parė nga drenicaku Lexo Postimin
    Deqan jeni met minoritar ti e llapi
    po ti sje normal bre po qy qfar flet
    po nuk eshte koh e gjat more i marr qe kjo parti qe e qeverisi vendin ne te kalueren e morri besimin qe te qeveris edhe ne te ardhmen
    po qfar te duket ty kjo qe ne jemi apsulutikisht shumic pra me shumicen e popullit more bal i brukselit

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    Citim Postuar mė parė nga Llapi Lexo Postimin
    G-2
    a edhe ti ne vetfundosje a haaaaaaaaaaaaaa
    une kam qene antar i pdk-se me heret e tash e tutje kurre me i asnje partie!

te uroi nje vit te ri me deshira te plotesuara.

Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar mė parė nga drenicaku Lexo Postimin
    O djal une nuk jam me asnje parti
    qyre veten pak more rrenc se qishtu ty te ka shkue moti tuj rrejt
    edhe ne ket forum i kie disa nofka qe ķ di me siguri se cilat jan
    nja e kie me veq me sha e provokue e more xhavit more xhavit

http://www.speeddate.com/personals-i...vit+belaj.html

Nga dega e LDD-sė pėr Benelux

e premte, 19 shkurt 2010 13:35
    Me Rastin e dy vjetorit tė pavarėsisė sė Kosovės, Kryesia e LDD-sė pėr Benelux, dega nė Bruksel ishte e ftuar nga ambasada e Republikės sė Kosovės nė Bruksel dhe nga vet ambasadori z.Ilir Dugolli nė njė koktej nė hotelin Hilton, ku tė ftuar ishin kryetari prof.Bahtir Kastrati,.sekretari,z.Shaip Ademi,dhe nėnkryetari z.Xhavit Belaj.

Me kėtė rast kryesia e LDD-sė,dega nė Bruksel pati nderin tė takohet me personelin e shumė ambasadave tė ftuara nga e tėrė bota,kryetari Kastrati nė emėr tė kryesisė sė degės i uroi kremten e madhe tė pavarėsisė dhe falėnderoj stafin e ambasadės sė Republikės sė Kosovės pėr ftesėn qė i bėri kryesisė sonė. Kryetari Kastrati po ashtu i dėshiroj punė tė mbarė fillimit tė punės sė konsullatės sė Republikės sė Kosovės nė Bruksel.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Llapi : 28-12-2010 mė 08:36

Faqja 16 prej 18 FillimFillim ... 61415161718 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •