Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 49 prej 49
    Citim Postuar mė parė nga chino Lexo Postimin
    Vec dy gjera: Reflektimi dhe arsimimi.
    Te dyjat mundesuan daljen nga zgjedha e injorances qe i kishte krijuar turku te pareve te mi dhe si rrjedhoje dhe mua.
    Tani qėnke bėrė i arsimuar falė shkencės dhe shkenca ti ka dhėnė tėrė pėrgjigjet qė i ke kėrkuar.
    Por pyetja ėshtė ēka i ka bėrė mohues ata qė kan qenė nė kohėn e profetit?Kur diet se atėher nuk kan pasur shkencė siē ka sot?Ku janė bazuar ato njerėz qė e kan mohuar Kuranin dhe islamin?Atėher nuk ka qen turku?
    Fitorja e vėrtetė i takon Allahut dhe besimtarėve por qafirat kėtė nuk e kuptojnė.

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga referi_1 Lexo Postimin
    Tani qėnke bėrė i arsimuar falė shkencės dhe shkenca ti ka dhėnė tėrė pėrgjigjet qė i ke kėrkuar.
    Por pyetja ėshtė ēka i ka bėrė mohues ata qė kan qenė nė kohėn e profetit?Kur diet se atėher nuk kan pasur shkencė siē ka sot?Ku janė bazuar ato njerėz qė e kan mohuar Kuranin dhe islamin?Atėher nuk ka qen turku?
    Te dy kriteriet qe i permenda. Nuk ka patur shkence ne kuptim te sotit, por ka patur logjike, dituri. Ke patur mundesi edhe atehere te kuptosh se dikush konderthote veten me mendimet e tija. Ke patur edhe atehere mundesi te kuptosh se dikush po e perdor Zotin per te arritur qellime sociale me te (Zoti si legjitimues per ligjedhenie). Te kuptosh se Zoti nuk mund te lejoje pedofili, martese me vajze te axhes, krime ndaj njerezve te lire, njerezve qe besojne ne menyre tjeter, ne menyre te tyre. Keto kane bere njerezit e kohes se "profetit" te cojne kete ne maje te rr. te s.

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Nuk ka qene turku, por ka qene nje transmetues tjeter i dhunes dhe infiltrimit e indoktrinimit. Ka qene muhamedi dhe gjakataret rreth tij. Per neve kane qene turqit. Nuk i hengri palla asnje shqiptari per Allahun, pa ardhur shpata e turkut ne Shqiperi. Ku ka gje me te qarte se kete?

Nuk i henger palla asnje populli per Allahun qe nuk u takua me shpaten e turkut apo gabelve tjere (arabeve etcetera).

Te qarta si loti.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga mesia4ever Lexo Postimin
    Muhamedi ka pasur skllever, dhe skllave......
    kaq lexova nga shkrimi yt per te kuptuar se nuk ia vlene as ta lexoj......

je ti ai qe pretendon te perdoresh nje ligj biblik ne vitin 2011, jo une nje ligj kuranor...

une te thashe qe nje ligj biblik shkel te drejtat themelore te njeriut. kaq.
    c'lidhje ka Muhamedi???????????????

c'lidhje ka??? ky eshte argumenti yt???
    Vasudhaiva Kutumbakam

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    Qe kur ligjin biblik e paskan propozuar ne parlamentin italian??!!
    Se per te qene antikushtetues nje ligj, duhet medoemos qe te shqyrtohet prej komisionit kushtetues, apo jo??
    Admiral!! Sa me shume shkruan e aq me shume po humbet fytyren.....
    Te pakten shpalle publikisht qellimin e shkrimeve te tua!
    ufff!!! qellim??? duhet te kem ndonje qellim te caktuar per te shkruar ne nje forum???
    nuk jam si ti qe rri dite e nate per te mendura se cfare te shkruash ketu tek forumi fetar... 90% te shkrimeve i ke per fene...
    une as nuk kam fyer ose percmuar ndonjehere ndokend per shkak te bindjeve fetare... nuk jam si ti.
    te me thuash ti qe po humbas fyteren eshte kulmi i hipokrizise...

nuk eshte propozuar ndonjehere ne parlament ligji biblik. kush e tha kete??? apo te filloi filmi i zakonshem qe luhet ne trurin tend???
    ishte mesia4ever qe tha qe do ishte mire te aplikohej sot ligji biblik. jo parlamenti italian.
    hapi syte!
    une pastaj i thashe qe eshte bere nje shqyrtim i Bibles ne lidhje me kushtetuten italiane dhe kane dale nja 100 pika antikushtetuese...
    normal qe nuk ia ke idene ti!!!

vetem ben bla bla bla kot.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    ufff!!! qellim??? duhet te kem ndonje qellim te caktuar per te shkruar ne nje forum???
    Pra, ti pohon se shkruan pa pike qellimi, kot ashtu sa per luajtur deren!!!
    Une kujtova se te digjte prapanica sa here qe prekej Muhamedi dhe Islami.....
    nuk jam si ti qe rri dite e nate per te mendura se cfare te shkruash ketu tek forumi fetar... 90% te shkrimeve i ke per fene...
    Po ti rri dite e nate te me ruash mua se ku shkruaj??!!...ahahahahah...paskam edhe fansa te fshehte tashi...ahahahah...
    une as nuk kam fyer ose percmuar ndonjehere ndokend per shkak te bindjeve fetare... nuk jam si ti.
    te me thuash ti qe po humbas fyteren eshte kulmi i hipokrizise...
    Ti ngele duke peshtyre mbi kulturen dhe traditen evropiane dhe pastaj ke pafytyresine qe hiqesh si vellai i dreqit!!!
    Sa here qe flitet per islamin ne Kosove apo Maqedoni, ti kcen perpjete me ndonje akuze kunder krishterimit apo tradites evropiane.....une po te perseris se e ke humbur fytyren.....dhe e kote te fillosh me gomarlleqet e vargjeve biblike qe ia ke vjedhur te fejuares tende italiane apo me paanshmerine tende!!! S'je as mish e as peshk.......je amorf!

nuk eshte propozuar ndonjehere ne parlament ligji biblik. kush e tha kete???
    Ne cilin parlament eshte propozuar?? Ne ate italian?? Apo s'fole per kushtetuten italiane ti??!!

apo te filloi filmi i zakonshem qe luhet ne trurin tend???
    ishte mesia4ever qe tha qe do ishte mire te aplikohej sot ligji biblik. jo parlamenti italian.
    hapi syte!
    une pastaj i thashe qe eshte bere nje shqyrtim i Bibles ne lidhje me kushtetuten italiane dhe kane dale nja 100 pika antikushtetuese...
    normal qe nuk ia ke idene ti!!!
    Pra, ē'lidhje ka ajo qe thote mesia me kushtetuten italiane???....ahahahahah....e pastaj ke dhe paturpesine te m ethuash se jam une ai qe shef filma me sy mbyllur...ahahahahah...

vetem ben bla bla bla kot.
    Deri tashi, asgje s'ke thene per temen, por kete e ke zakon ti!! Pret vetem qe te kundershtosh ndonje forumist, se vete nuk je i zoti te vendosesh se ne cilen ane te qendrosh....burrec!!
    Jarigas

Nuk ka qene turku, por ka qene nje transmetues tjeter i dhunes dhe infiltrimit e indoktrinimit. Ka qene muhamedi dhe gjakataret rreth tij. Per neve kane qene turqit. Nuk i hengri palla asnje shqiptari per Allahun, pa ardhur shpata e turkut ne Shqiperi. Ku ka gje me te qarte se kete?

Nuk i henger palla asnje populli per Allahun qe nuk u takua me shpaten e turkut apo gabelve tjere (arabeve etcetera).

Te qarta si loti.
    Shume e drejte chino

Pak a shume si kryqezatat apo jo ?
    Revolution 1848

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    ore se ti nuk je fort ne rregull.
    mesia tha qe do ishte mire te vendosim kryqe neper shkolla. une me iron i thashe qe per te do te duhet te aplikonim edhe ligjin biblik. ai tha qe nje gje e tille do te ishte shume mire.
    atehere une i citova rastet qe Bibla eshte kundra disa te drejtave themelore te njeriut dhe te aplikosh nje ligj qe ka te beje me skllaverine ne vitin 2011 eshte teresisht qesharake...
    si shembull i citova rastin qe ne lidhje me kushtetuten italiane, eshte antikushtetuese ne rreth 100 pika...

more vesh? do ndonje pikture per ta kuptuar me mire???

ka gje te pasakte ne ato qe kam shkruar?????? JO
    atehere pse ben bla bla bla kot?

p.s. ti me te vertete fluturon. je me keq se liza per sa i perket fantazive. "jarigas ne boten e cudirave". nuk e dija qe paskam edhe te fejuar italiane... edhe ketu fantazon. hajde jarigas hajde...

p.s.2. nese te venosesh ne cilen ane te qendrosh, do te thote qe te urresh anen tjeter, pra te katandisesh si ti, atehere jam i kenaqur qe nuk jam i zoti te vendos...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga the admiral : 27-12-2010 mė 13:43
    Vasudhaiva Kutumbakam

Te qarta si loti.
    Chino si e pėrcaktoni ju vetin ēfarė bindje keni : materijaliste, komuniste,pagane,ateiste...?
    Fitorja e vėrtetė i takon Allahut dhe besimtarėve por qafirat kėtė nuk e kuptojnė.

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •