Bravo Kastro!
Bravo KASTRO,rrobt jau shkerdhevsha Gregve dhe lobit grek ketu ne forum...
Adresa jon ne boten e Liris esht: Besa Shqiptare.
Udheheqesi i emisionit zon e lir qami me duket si psikopat,e kini par se si sillet me femra shqipetare,si eshte e mundur qe nuk del dikush e te ja bej ftyren pjeper
Une personalisht mendoj qe Kastro Zizo keto fjale nuk i ka thene vetem troc... ai edhe me pare e ka treguar qe eshte atdhe-dashes, dhe nuk kam dyshim per kete, poashtu kam kuptuar qe ka shume dijeni per gjithcka dhe sa i perket intelktualitetit te tij poashtu nuk kam dyshim mirepo e gjitha qe i mungon atij eshte Edukata,,
NUk eshte se ky shpreh urrejtje ndaj grekve ky thjesht e thote REALITETIN....
Mire ia ka bere Kasro ,pse mos duhet ti perkdhelim greket, siç bejne keto politikanet tone servila
Kastro thote te verteten ,"Kush do te mbrojne shqiprine nese ate nuk e mbrojme ne,kush....!"
Keto fjale te Kastros vijne si nje revolt e akumuluar mbrenda tij, kunderjte padrejtsive te shumta greke qe i kane bere shqiptareve nga njera ane ,ndersa nga ana tjeter edhe kuder atyre shqiptare servila ,qofshin keto politikan apo qeveritare qe nuk ngrejne zerin e tyre per gjithe ato padrejtsi qe u jane shkaktuar dhe po shkaktohen nga greket gjate gjithe kohes....
bravo kastro hahah greket jane kurva.
Ndryshuar për herë të fundit nga B.C.B : 24-12-2010 më 18:14
Ky nese eshte drogagji,nuk do te thote se nuk mund te jete patriot o shqiptar..mos i tuteni realitetin...bravo zizo GREKET JANE PULA DHE TE GJITHE ATA QE DOJNE GREKUN JA QURA OSE QURANA OSE QYRRANA OSE HAJNAVA,asgje tjeter.
po nese takoj Kastron diku ka Shkupi,dot ja jap 20 gram bakshish.
Adresa jon ne boten e Liris esht: Besa Shqiptare.
Krijoni Kontakt