prsh te gjithve.kam ca kohe qe jam rregjistruar dhe po sillem si "Liza ne Boten e Qudirave"se nuk po ambjentohem dot.Atehere ,duke shpresuar qe jam ne vendin e duhur per tu prezantuar,une jamolden Ray ,u identifikova me kete emer jo se jetoj jashte(ne fakt skam qene me larg se ne Mal te Zi dhe Kosove,por pasi nje shoqja ime e mire me therret gjithmine ashtu
Kam mbaruar F.E Ekonomise ne Tirane dhe per momentin jetoj dhe punoj aty.
Dhe per pak muaj dhe mbush plot 25 vjec,25 shume eeeeeeeeeeeeee?
Gjendja civile???......Beqare,por akoma me shprese per te gjetur njeriun e duhur(deri sa te me ndryshoj prefiksi 2,para nr te moshes,se po me kapi prefiksi 3 beqare,do u kerkoj te afermve te me gjejne nje bashkeshort)hobetuuuu kam shume dhe ne fakt jane ne varesi te kohes dhe gjendjes shpirterore.dhe padyshim sa te bej nja 10-15 mije euro te bej edhe une nje kenge,qe kur te plakem niperit e mi ta kercejne neper pabe.
deshirATDHE ATO JANE TE SHUMTA,ne fakt me duket nje klishe te them ,qe dua te kem shkopin magjik te ndryshoj jeten e njerzve,do mendoja per te varferit etj etj llafe thjesht te bukura qe i kemi degjuar pafundesisht shume dhe mbi te gjithe nga ata qe "kane dashur te ndryshojne jeten tone"(por kurre te ngopurt si bie ne mend i ujshmi:;te veshurit ,i zbathuri;apo atij qe ka nje vile te ngrohte ,i pastrehuri)ne fakt nje deshire sh.po shume e madhe ,eshte qe te rritem profesionalisht dhe po perpiqem te bej te pamunderen per kete.
theniet e mia ne jete:
MOs i bej tjetrit,ate qe sdo doje qe ai te te bente ty.
Kush i hap gropen tjetrit ,patjeter qe do perfundoje vete aty.
Rregullat jane bere per tu zbatuar ,jo per tu thyer.
Njerzit me te keqinj,jane hipokritet,ata qe te shajne pas kraheve dhe te thurin lavde kur i ke perball,se nuk kane guximin te te luftojne ne menyre te ndershme.
Kaq per tani.tung
Krijoni Kontakt