Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 45 prej 45
    I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga Rina_87 Lexo Postimin
    lol

Kjo fabula jote fetaro-ezopiane nuk thote asgje me shume pervecse konfirmon faktin se ferrin dhe parajsen e ben njeriu dhe jane ne Toke.

Dhe, mesa e di une adhurimi i zotit apo te qenit besimtar vetem nga frika nuk eshte shenje e mire per ata qe i frikesohen ferrit apo qe nuk duan te shkojne ne ferr lol
    ne na kan rrejt kur ishim femij,ndersa kto fetaret do i rrejn derisa ti cojne ne boten tjeter.

Citim Postuar mė parė nga Rina_87 Lexo Postimin
    lol

Kjo fabula jote fetaro-ezopiane nuk thote asgje me shume pervecse konfirmon faktin se ferrin dhe parajsen e ben njeriu dhe jane ne Toke.

Dhe, mesa e di une adhurimi i zotit apo te qenit besimtar vetem nga frika nuk eshte shenje e mire per ata qe i frikesohen ferrit apo qe nuk duan te shkojne ne ferr lol
    Jam dakort me ty.
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

Citim Postuar mė parė nga mesia4ever Lexo Postimin
    Per njerezit qe nuk besojne dhe nuk e marrin seriozisht besimin:
    Si e ndieni veten dhe cfare pergjigje do te jepnit nese nje besimtar do te thoshte se ju do te shkoni ne ferr?
    Do e pyesja sa kushton per tu futur, dhe si eshte kodi i veshjes, qe te di cfare rrobash te marr me vete

i/e regjistruar Maska e lisa12
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    2,624
    Mesa di une ne ferr shkojne njerezit qe bejne keq keshtu qe skam pse te kem frik se si perkas asj shtrese (rruge)
    Ti me sjell gjithmone fat dhe lumturi

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anėtarėsuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar mė parė nga lisa12 Lexo Postimin
    Mesa di une ne ferr shkojne njerezit qe bejne keq keshtu qe skam pse te kem frik se si perkas asj shtrese (rruge)
    Kjo mund te jet tek fet tejra , sa i perket islamizmit ne ferr shkoin ata qe nuk bin ne sexhde 5 here ne dite ta adhuroin Allahun

Sa per keq mund te besh keq vetem kur Allahu urdheron , si desert per keq qe urdheron Allahu eshte masakrimi i qafirave dhe kaurrave qe vet vazhdon ti krijoje
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga MafiaWarz : 07-01-2011 mė 12:00
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •