Edhe une e shfrytezoje rastin ne kete teme, te gjithe shqiptareve te besimit katolik ne Kosove tua uroj Krishtlindjet, duke ju deshiruar feste te mbare dhe shume shendet, mbaresi e lumturi.
http://cccgainesville.org/wp-content...vity-angel.jpg
Edhe une e shfrytezoje rastin ne kete teme, te gjithe shqiptareve te besimit katolik ne Kosove tua uroj Krishtlindjet, duke ju deshiruar feste te mbare dhe shume shendet, mbaresi e lumturi.
http://cccgainesville.org/wp-content...vity-angel.jpg
Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 23-12-2011 më 14:35
Jezusi nuk erdhi vetëm për një popull apo për një kohe te caktuar,
Krishti erdhi në botë për AMSHIM
"Sepse na lindi një foshnjë, fituam një djalë. Në krahun e tij u vu shenja e mbretërisë.Për emër do të quhet: Këshilltar i mrekullueshëm, Hyj i fortë, Atë i amshueshëm, Princ i Paqes..."(Isaia 9;5-6)
Pra, jemi në prag të Krishtlindjes, po na troket në derë. Për shumë njerëz Krishtlindja mendohet të jetë një Histori dymijvjeqare, ajo është vërtetë. Për shumë njerëz ajo ngjarje as qe ekziston, ka nga ata qe edhe e keqinterpretojnë apo edhe e shëndërrojnë në konsum apo... Por Krishtlindja është SOT, Krishti që sot mund te lindë në secilin njeri. Ai nuk erdhi vetëm për një popull apo për një kohe te caktuar, Krishti erdhi në botë për AMSHIM dhe secilin njeri që ja hap derën e zemrës së tij, Ai do te hyn ne brendësinë e atij njeriut duke ja dhuruar faljen dhe jetën, kjo pa dallim gjinie, race, feje apo paragjykimi qe ja bën njeriu njeriut apo njeriu vet vetit. Vetëm nëse njeriu dëshiron, Krishti është parnë – pret pergjigjen e njeriut.
Urime dhe per shumë mot.
Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.
Gezuar Krishtelindjet per te gjithe te krishteret e forumit!
AUTOCHTHONOUS
I uroj te gjitheve gezuar Krishtlindjet! Paqe, lumturi e dashuri perhere per ju e te dashurit tuaj!
Te gjithe besimtarve, dhe shqiptarve ku do qe jane urime festat e fundvitit
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Gezuar Krishtlindjet te gjitheve, dhe nje vit te ri te mbare![]()
Gezuar Krishtlindjet vellezer e motra, qe ju e festoni..
Për shumë mot GËZUAR !
Krijoni Kontakt