Close
Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 67
    Lexojeni te gjitha komentet ne te dyjat artikujt dhe pastaj do shifni se kush ka me shume perkrahje ne kete ceshtje kaq te propagandistuar nga ata qe fshehen prapa UCK-se.
    BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187

Trimi i mirë tregohet në fushëbetejë.Albin Kurti (i lindur më 24 mars 1975, në Prishtinë , Kosovë ) është aktivist kryesor dhe udhëheqësi i partisë të VETËVENDOSJE! .

Ndryshuar për herë të fundit nga Genti.. : 22-12-2010 më 00:01

i/e regjistruar Maska e Mbinjeriu
    Anëtarësuar
    10-09-2009
    Postime
    397
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin

OVL: “Vetëvendosje”, me elemente pro sllave

Publikuar: Sot, më 21 dhjetor 2010

Prishtinë, 21 dhjetor - I pari i Organizatës së Veteranëve të Luftës së UÇK-së (OVLUÇK), Muharrem Xhemajli, të martën, gjatë një konference për medie, i është kundërpërgjigjur veprimeve të Lëvizjes “Vetëvendosje”. Ai ka thënë se veprimet e tyre argumentojnë ekzistencën e elementeve pro sllave edhe në politikën e Kosovës, raporton “Zëri”.

-Më vjen keq për këtë kategori,janë shndërruar në piunë të Hashim Thaqit!
    -Sa lehtë manipulohen disa njerëz!
    -Kam respekt të madh për çdo veteran lufte,(Nëse ky zotëria në fjalë ka qënë ushtar i Uçk-ë së,apo është prej atyre që kanë veshur uniformen në muajin qershor,atëherë kur çdo gjë mori fund,dhe kur hyri KFORI,dhe më vjen keq që ky njeri i cili i përfaqëson veteranët është bërë "zëdhënës"i Hashim Thaqit!
    -Reagimi i Lëvizjes Vetëvendosje mund të jetë i vrazhdë në këto momente,pasi i gjithë opinioni ka vëmendjen rreth këtijë rasti dhe askush nuk do që të etiketohet apo njolloset Uçk-ja,se po e zëmë janë të sakta ku mbetet Uçk-ja?Nuk mund të e minimizoni këtë,kur e dimë se Hashim Thaqi ka qënë drejtor politikë i uçk-së dhe nëse ai do dalë keq atëherë me të drejtë mund të qarkullojnë llafe jo aq të këndshme!

-Edhe diçkaashim Thaqi,engjull nuk është,por në sy të opinionit botëror duhet të tregojmë respekte për njëri tjetrin,dhe jo të u gëzohemi fatkeqësive të të tjerëve!
    Kjo goje nuk eshte per keta veshe

i/e regjistruar Maska e THOTI
    Anëtarësuar
    09-07-2008
    Postime
    123
    Me te vertete eshte shume shqetesuese kundershtimi i gjethqkaje nga ana e vetevendosjes edhe njollosja e vlerave te luftes po duhet ta kuptojm nje gje se njeriu i cili nxit njollos propagandon aj nuk ja don te miren askuj e as vetes.

Nese selimi a kushdo tjeter dej dje ka qen me ta e sot del i kundershton edhe kjo eshte shqetesuese.

Eshte e vertete se vetevendosja e ka nje program po ai program len shum per tu deshiru.

Nese me te vertete te gjithe te tjeret jan te korruptuar e hajna atehere pse te besojm se ju nuk do te korruptoheni e nuk do te beheni si te tjeret.
    Mos vall te besojm ne hartat e fjalet qe ju i thuani ????
    Mos vall te besojm ne vet qe ju i gjuani ???
    Mos valle te besojm ne kundershtimin tuaj paranojak kunder krejt te tjereve ???
    Mos vall te besoj se nese ndodh edhe nje luft do te jeni ne gjendje edhe te luftoni ??
    Mos vall ti besojm vetevendosjes e mos ti besojm albinit kur krejt e dim se vetevendosja eshte krijes e albinit.

E kam nje pytje per albinin se qka mendon aj se udheheqesat tan kan ba mir prej shpalljes se pavarsise e gjer ne diten e sotme ???
    Nese asgje nuk eshte mire simbas ti atehere mendoj se eshte ai vete dhe perkrahesit e ti qe nuk jan mire.

Jam duke dyshuar qe ne forum eshte nje person qe mshifet mas shum juzerve-shfrytezueseve edhe ne menyre te sofistikuar propagandon per vetevendosjen.

Nuk asht se kam ndonje inat me albin kurtin po thjesht nuk me duket se nese nje person ben ndasi edhe akuzon te tjeret dhe njekohesisht pretendon se do ta bej bashkimin kjo me duket e pa kuptimt nuk mund te jete nje njeri qe do ta bashkoj kombin ai i cili mendon vetem duke akuzuar te tjeret e jo vetem te tjeret po te gjithe te tjeret edhe ai i cili duke njollos veteranet edhe te gjithe ata te cilet nuk perkrahin vetevendosjen nuk jan te mire atehere mendoj se vete vetvendosja nuk asht e mire.

nuk eshte se kundershtoj iden themelore te vetevendosjes po kundershtoj menyren se si mendohet te arrihet te ky qellim.

Por mos harroni se nuk ka njeri te pagabueshem po mi i mire i te mireve eshte ai qe ndihmon gabuesin te permiresohet jo duke e akuzuar edhe duke i then se ti je kshtu apo ashtu e as duke i thene se un jam shum ma i mir se ti un jam kshtu un ashtu po thjesht duke i ofruar ndihme per nje interes me madhor e qe eshte permiresimi i tije apo asaj.

Edhe bashkimi ka filluar shum para vetevendosjes e kan filluar te paret tane edhe mendoj se te gjithe ne punojm ne ate drejtim.

edhe nje gje per fund mendoj se bashkimi eshte me i madh se ideologjia kndershtuese kunderthenese e ne nje mase te konsiderueshme paranojake dhe ne nje shkalle te avansuar nxitese e vetevendosjes.

Me tmria.
    Ndryshuar për herë të fundit nga THOTI : 22-12-2010 më 04:10
    VETEVERTETA E VETVENDOSJES ESHTE VETEFUNDOSJA

Pasioni për shkencën Maska e KILI MERTURI
    Anëtarësuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropë
    Postime
    1,838
    VETVENDOSJE! DO TA BËJË SHQIPËRIN!

Kili
    SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
    BAC, U KRYMB ME KA KREJT!

Dhe do ta bëjë Shqipërin edhe pse mbeturinat jugosllave bëjn kundërshtime!
    Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!

Anëtarësuar
    09-07-2008
    Postime
    123
    Citim Postuar më parë nga ARIANI_TB Lexo Postimin
    Lexojeni te gjitha komentet ne te dyjat artikujt dhe pastaj do shifni se kush ka me shume perkrahje ne kete ceshtje kaq te propagandistuar nga ata qe fshehen prapa UCK-se.
    Te lutem arian mjaft propaganduat zbritni ne tok e behuni real
    mendoni pak jo pak po shum edhe e kuptoni se pse populli nuk e do aq shum vetevendosjen te jem me i sakt pse nuk e voton vetevendosjen qe te jet qeverises.

jam i interesuar ta gjejm nje kompromis te gjithe ata qe jan me vetevendosjen edhe te gjith ata qe jan kunder se deri diku jam edhe un me vetevendosjen po jam kunder menyres se si mendon ta realizoj qellimin madhor, mendoj se duhet te pajtohemi te gjith qe disa praktika negadive dhe tendencioze te vetevendosjes duhet ndryshuar ne menyre qe te arrijne suksesin e deshiruar.
    Vetevendosjen kuptojeni si nje produkt promocional ku prodhuesit e produktit duhet marr mendimin e konsumatoreve ne menyre qe te permiresojn produktit ku si rrjedhoje produkti do konsumohet me shum dhe perfitimi si per prodhuesin ashtu edhe per konsumatorin do te jete me i madh.

Me sinqeritet,
    Thoti
    Ndryshuar për herë të fundit nga THOTI : 22-12-2010 më 08:04

Anëtarësuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropë
    Postime
    1,838

Kili

VETVENDOSJE! ka qenë dhe është e kjartë dhe e drejtpërdrejt.
    Si lëvizje dhe si parti , e din se me popullin tonë duhet edhe dredhi , sepse të tjerët e bëjnë këtë , pra përdorin dredhin, mirpo Vetvendosje! nuk e ka ndërmend të përdor dredhin kundër popullit e kundërshtarëve politik.

Atëher kur Vetvendosje! do të filloi dredhit , nës fillon ndonjëher me to , nuk do ta ka së paku përkrahjen time!

populli është skeptik , jo se ka bazë në VETVENDOSJE! po nga frika se cfarë bënë politikanë të tjerë.
    Populli ia kthu shpinën atyre, edhe pse me vonesë. besoj se do t`u kthej shpinen edhe këtyre që po përdorin dredhi në një ditë të afërme.
    Kushti natyrish është që VETENDOSJE! të mos luaj të njëjten loj si shumica e partive të tjera.
    Vetvendosje! duhet të mbetet kjo që është : e drejt , e drejtpërdrejt dhe e pandalshme!

Anëtarësuar
    09-07-2008
    Postime
    123
    ARIANI_TB me intereson mendimi juaj se me duket se vetem ju si nje perkrahes i vetevendosjes keni kultur debati e jo si keta te tjeret qe vetem ofendojn fyejn degradojn dhe qellimin e vetem e kan ndarjen perqarjen e jo bashkimin.

jam i interesuar ta gjejm nje kompromis te gjithe ata qe jan me vetevendosjen edhe te gjith ata qe jan kunder se deri diku jam edhe un me vetevendosjen po jam kunder menyres se si mendon ta realizoj qellimin madhor, dhe menyra e gabuar mund te na qoj ne vetefundosje dhe mendoj se duhet te pajtohemi te gjith qe disa praktika negadive dhe tendencioze te vetevendosjes duhet ndryshuar ne menyre qe te arrijne suksesin e deshiruar.
    Vetevendosjen kuptojeni si nje produkt promocional ku prodhuesit e produktit duhet marr mendimin e konsumatoreve ne menyre qe te permiresojn produktit ku si rrjedhoje produkti do konsumohet me shum dhe perfitimi si per prodhuesin ashtu edhe per konsumatorin do te jete me i madh.

Me sinqeritet,
    Thoti
    Ndryshuar për herë të fundit nga THOTI : 22-12-2010 më 08:18

Anëtarësuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropë
    Postime
    1,838

Kili

NB! NB! NB!
    Duhet trajtim i menjëhershëm i shizofrenëve të këtij forumi!

http://en.wikipedia.org/wiki/Schizophrenia

Anëtarësuar
    09-07-2008
    Postime
    123
    THOTI - Lexo Postimin
    VETVENDOSJE! DO TA VETËFUNDOS GJITH SHQIPTARIN!

THOTI
    KA KALU KOHA E KEQEPERDORIMIT TE GJAKUT TE DESHMOREVE PER QELLIME PROPAGANDISTIKE
    LENE BACEN RAHAT MERRUNI ME VETEN !

Te nderuar ju keshilloj qe ta injoroni KILI MERTURI apo me mire te them KILIVOJE MERTUROVICIN se ky eshte nje klysh endacak konkretisht mbeturin e UDBS qe vetem e vetem ofendon dhe tenton te perqaj te tjeret njer militant tipik i vetevendosjes dhe i praktikave te tyre.

por mendoj se mas KILIVOJE MERTUROVICIT mshefen edhe shum njerz tjere dhe mendoj se shum pjesmarres ne debate qe direkt aopo indirekt lidhen me vetevendosjen e qe propagandojne marrezisht pa asnje fakt apo argument mshefet nje njeri e ai eshte KILIVOJE MERTUROVIC struktura propagandistike e kytre njerzeve eshte shum e sofistikuar por jo e pa zbulueshme.

Njerez te ketille dhe partit e tyre jan te destinuar te deshtojn
    Kta kerrcenojn shantazhojn propagandojn njollosin bejn ndasi edhe kushdo qe eshte kunder tyre eshte i keq dhe meriton te fyhet.

po jo te nderuar ka njerz te meqem kosova, ka kalu koha e CEGEVARIZMIT ka kalu koha e manupulimit te njerzeve me harta e me fjal boshe ka kalu koha e shfrytezimit te emrave te deshmoreve per propagand politike koha po ju kalon shpejt do te hargjoheni.
    me nderime,
    THoti

Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •