Krijo mijëra portale që punojnë për ju 24/7 pa ndërprerë,portale lajmesh,warez,teknologji,shëndetsi,affiliate...zgj idh postet me fjalë kyçe,seo të optimizuara, dhe rriti të ardhurat e tua personale
Të nderuar forumist,
Auto-Poste të freskëta,full poste,poste bazuar në fjalët kyçe,Shpejtë & Lehtë!
Sa dëshironi të automatizoni një proces i cili do të postojë për ju ngjarjet më të nxehta,të freskëta dhe të bazuara në fjalët kyçe që ju i jepni,shpejtë dhe lehtë?
Ka shum vite që mirrem me webmaster dhe kam arrit shum explorime të bëj dhe gjitha më jan dal të sukseshme,kësaj here iu angazhova autoblogjeve dhe këtu arrita sukses të pabesueshëm,për vetëm 1 muaj arrita të mbledh prej 40k deri 160k free vizita.
Le të ju shpjegojmë se si..
Un sapo kam menaxhuar 1 blog me vetëm 6 kategori edhe atë 1.Movies 2.Software 3.E-Books 4.Games 5.Graphics 6.Tutorials dhe arrita të kap 40-160K vizita vetëm për 1 muaj edhe atë gjithçka në mnyrë automatike duke përdorur sistemin "AUTOBLOG"
Shih provat më poshtë:
Sigurisht që do dëshironi të keni një autoportal i cili do gjenerojë mijëra poste Google të optimizuara,me fjalëkyçe(keyword) që i jepni të grabitni poste në portalin tuaj çdo ditë? Besojmë se ne kemi gjetur formulën dhe një gjë e tillë tanimë është e mundur,duke blerë dhe instaluar produktin tonë juveqse keni futur në detyrë punëtorë virtual të cilët do menaxhojnë me blogun tuaj,ata do të freskojnë portalin tuaj me poste të reja çdo ditë do ti optimiziojnë ata dhe do ti promovojnë automatikisht në gjitha rrjetet e kërkimit,e me ktë juve do ju sjellin vizita të shumta të cilët më pastaj ju do i konvertoni në të ardhura mujore duke i venosur reklamat e google ads,bing,yahoo apo duke reklamuar/shitur produkte affiliate duke ju sjell te ardhura mujore si ne foton me poshte:
Pik e dobët e shum nga webmasterat është seo optimizimi dhe indeximi në google,përarsye se google është gjenerator më i madh i vizitorëve,dhe ne ktë problem nuk e kemi,këtë problem e kemi zgjedhur falë konfigurimit profesional dhe klientët tonë kanë mundësi ti shohin postet e tyre të indexuara edhe në rekord "2 minuta"..shih provat më poshtë:
Poste super Seo të Optimizuara që i detyron motorët e kërkimit ta duan webfaqen tuaj.
Web blogjet tona kan të integruar mjete (plugins) të cilat në mnyr automatike do ti optimizojnë gjitha postet që vendosen në portalin tuaj,ata automatikisht do vendosin:
a) Emrin (title) b) Fjalët kyçe (keywords) c) Përshkrimet (description) d) Tagjet (tags) e)Foto me emrin e temës ..etj etj dhe ashtu mirë të optimizuar do ti fusin në motorët e kërkimit,dhe kështu postet tuaja do paraqiten në top kërkimet ... Shih foto më poshtë:
Blogu me 169K Vizita dhe 1MIL Shfletime
*** SHOKANTE ** Brenda 3 muajve arritëm të kapim trafik marramendës me 120 000 viziorë dhe afër 1 000 000 shfletime nga vizitorët besnik që na përcjellin cdo ditë me të rejat tona në portal,e ne si gjith herë atyre i sjellim artikuj të ri duke mos u munduar fare,duke lënë që punën tonë ta kryejn autoblogjet tona në mënyre automatike.
Tani shum ngaju ndoshta do e besojnë ofertën tone pak a shumë,mirpo prap disi janë në rezervë se " Vallë ky sukses është i vërtetë " e për ktë ne kemi sjellur edhe video materialin me fakte të gjalla nga kontrol paneli i blogut tonë,tani do keni rastin të bindeni se edhe ju do keni të njejtin fat nëse e bleni produktin tonë,shih videon :
Sigurisht se tani nuk keni më rezerva,gjithçka ishte origjinale dhe dyshimet tuaja u janë larguar,tani vendose * PO * tash është koha që dhe unë të filloj biznes që do më sjell të ardhura mujore duke ndejtur e duke pirë KAFE,blej produktin tonë TANI,kliko butonin poshtë "Blej Tani oferte speciale "
* Psd Logo
* 4 Premium Theme +7 te instaluara
* 26 Plugins + Premium
* Databazë me 4267 poste,4835 tags dhe gjitha konfigurimet tjera.
* 3691 anëtarë aktiv ( 90% usa )
************************************************** ************************************************** *********************
BONUS 1
$100 ne dite me Adsense!
Në këtë libër keni mundësi të mësoni shum mnyra se si me e optimizu webfaqen tuaj për të fituar vizitorë,pastaj vizitat ti shëndërroni në para,ja se cfare libri përmban në të vërtetë:
- Si dhe ku të kërkojmë fjalëkyc(keyword) cfarë është në trend.
- Si ta bëni portlain tuaj të duket origjinal dhe cfare mjete të përdorim
- Cilat sherbime online ti perdorim për mbledhjen e lexuesve.
- 10-15 minuta promocion në disa nga sherbimet free.
- Disa sherbime free dhe premium per backlink.
BONUS 2
7 hapa si me fitu $500 ne muaj me adfly!
Adfly është një kompani marketingu dhe shërbimi i saj me reklamim me anë të shkurtimit të linqeve e ka bërë mjaft popullar,saqë pothuajse nuk ka webfaqe apo forum që nuk gjinden linqet e saja,andaj ne e kemi futur në bonus si një ndër mënyrat për të fituar bukur mirë,ja se cfarë libri përmbane:
- Ku dhe si të regjistrohemi.
- Dy resurse ku mbar bota janë në kërkim të tyre.
- Disa shërbime me mjete falas për promovim
- Trik dhe manovrim si ti bëni vizitorët të klikojnë në linqe tua.
BONUS 3
4 Hapa si me perfundu muajin me $1500 duke promovuar affiliate!
Affiliate marketingu është shërbim mjaft popular për webmasterët dhe të themi një burim i pashterrshum dhe i garantuar të ardhurash,për të qenë të sukseshëm duhet të dim ca triqe,dhe për ktë ne kemi vendosur në bonus udhëzime të garantuara,ja se cfare permban libri:
- Link regjistrimi të njërës ndër kompanit më të sukseshme në affiliate marketing.
- Udhëzim kërkimi të produkteve më të shitura dhe me më shumë komision.
- Nxjerrjen e referal linkut për promovim.
- Shërbime exakte për të krijuar një video review për produktin tuaj.
- Resurse për Lansimin e produktit tuaj dhe pritjen e komisionit ne fund të muajit [foto].
Sa do dëshiroje të ishe në plazhet e Bora Bora-s ,sa do ishe mirënjohës nëse ndokush do ta plotësoje këtë dëshirë,e di se për ju tani është vetëm Imagjinatë mirpo me blerjen e produktit tonë dhe pak angazhim kjo imagjinatë mund të shëndërrohet në realitet,brenda 1 muaji keni shansën të arrini këtë dëshirë,edhe atë gjithcka në mnyrë automatike.
Doni ta shihni veten pas 1 muaji në këtë vend dhe në këtë pozitë :
Në të njejtë kohë përpunojmë edhe blogje me fjalët kyçe si nga sektorët : Lajme : Teknologji : Shendetsi : Argëtuese me po të njejtat performanca dhe ju garantojmë të kenë të njejtin sukses sikur warez blogu i tashëm.Për gjitha informatat na shkruani në support@autoblogbuzz.com apo hapni ticket në http://autoblogbuzz.com/support dhe ne do iu pergjigjemi brenda 24h.
VENI RE !!
Poashtu ju rikujtojmë se kemi të përpunuar edhe sektorin e affiliate marketingut,ku gjith atyre që dëshirojnë të promovojnë produktin tonë u japim shpërblim-fitim prej 50% për konvertim apo më shumëse 23 dollarë për një shitje,për më shumë informata klikoni në këtë link.
Krijoni Kontakt