Une e kam treguar ne europe kush jam jo si juve qe fitonit kampionatin me dhjete pike diference pastaj shkonit ne europe edhe u fitonte edhe Panathinaikos.Leri justifikimet se nuk kini.Prisni diten qe te dali ndonje Moxhi i ri te vidhni serish .
Une e kam treguar ne europe kush jam jo si juve qe fitonit kampionatin me dhjete pike diference pastaj shkonit ne europe edhe u fitonte edhe Panathinaikos.Leri justifikimet se nuk kini.Prisni diten qe te dali ndonje Moxhi i ri te vidhni serish .
foli pordha qe bie ere.
Se dime se kush po i vjedhe kampionatet , mafia e milanit apo ne.
Historia po flet ndryshe .
Gjyqi , o pordha , e vendosi se cfare ne te vertet ndodhi ne 2006 apo jo mer kodosh?
Si shume zgjati si gjyq jo per gje!!!!
Cfare dreqin kane qe e zgjasin kaq shume spo e dime.
Mbase presin te ngrihet nga varri agnelli sepse ai i dinte ligjet e atij vendi se horrat e milanit sdine se cfare vendimi te marrin ala.
Kane frike ta gelldisin hatane qe bene sepse i qesh bota pastaj.
U ngriten miliarderet e milanit per te levizur malin qe s'levizte.
Pastaj i mbaruan leket e tyre duke blere barut per ta hedh ne ere.
Bravo bravo , ja dolet mbane kodosha .
Por kujdes se mos lind ndonje everest mbas vezuit se do ju duhet nja 150 vjet te tjera te prisni per te fituar ndonje scudetto.
po ju pordhat e milanit cfare i therrisni ibres? ibrakadabra si plehrat e interit apo ndonje nick tjeter i keni vene?
ju me hijet e ish-lojtareve juventin po fitoni scudetot , se te ishte per lojtaret kuq-*** e zi , nuk do kishit pare ndonjehere hajer ne ate lige.
Pasqyra jone duket te thashe serish ne europe .Nese ti thua qe Milani ka vjadheur nuk ke justifikime sepse ne tregonim ne europe qe nuk vidhnim.Kurse ju dilnit te paret ne kampionat edhe skualifikoheshit nga skuadra koti.Kurse neve Dilnim te tretet edh fitonim CHL kjo trego qe kishim skuader te mire por ne Itali nuk na lejonit juve se vidhnit vjedharaket .Kini per te kaluar dite te zeza edhe shume vjet akoma.Justifikimet lerini se nuk u leverdis skuader vjedharakesh.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Vjosa : 02-03-2011 mė 23:30
Normale qe do loznin me ne ata lojtare se ata te shkretet duan te shkojne ne Eliten e futbollit me nje skuader si Juventusi nuk mund te shkonin.Erdhi Pippo edhe pa CHL se po te rrinte tek juve vetem ne fotografi do ta shikonte.Keshtu edhe IBRA ishte tek ju nuk fitoi shkoi tek Interi Gjithashtu te BARCA qe ishte favorite per ta marre nuk e mori keshtu u menadua ku e kam te sigurte CHL ?te Milani keshtu erdhi .
Na ka cofur krejt skuadra, shpresojmė qė deri nė fund tė sezonit tė sigurojmė ndonjė vend nė garat europiane.
Forca Juve!
Sui generis
Ku Jeni Juventina si thoni ke do ta marrim sanchez apo aguerro
#finoallafineforzaJuventus
Shpresoj te ndryshoje dicka, se keto 2 vite kemi qene skuader per poziten e 6-7.
Perforcimet e miaj te preferuara jane:
In:
Ujkani(huazo)
Wan der Wiele
Beck
Roland
Coentrao
Ziegler
Sanchez
Pastore
Pirlo
Shaqiri(huazo)
Benzema
Neymar
Lukaku(huazo)
Te Largohen:
Grygera
Grosso
De Ceglia?
Salihamizic
Giovinco
Tiago
Martinez
Amauri
Jaquinta
Team: That team in Italy with 29 titles. Or was it 30?
Antonio Conte zyrtarisht trajner i Juves, si mendoni pėr kėtė lėvizje tė Marottas ėshtė Conte njeriu i duhur pėr Juven nė kėtė periudh tė vėshtirė qė po e kalon?
Veē kėsaj Pirlo dhe Ziegler jan zyrtarisht Juventin, poashtu pritet edhe zyrtarizimi i Lichtensteiner dhe Beck, poashtu shumė afėr ėshtė edhe Sanchez, lėvizje tė cilat do tė ngren skuadrėn e zemrave tona lart si mė parė.
Forca Juve.
Sui generis
juventusi madheshtor nuk do ngrehet kurre ne ate pozite qe ka pasur duke marr lojtar te dores se dyte si pirlo, pa harxhuar lek nuk do fitojme kupa...po shpresoj te jem gabim dhe qe juventusi te rimekembet se bashke me juventusin rimekembet dhe italia...juventusi eshte zemra e italise
Sezoni i ardheshem do jete sezoni u Juventusit kjo eshte e sigurt![]()
Krijoni Kontakt