Marseille - Bayern Munchen
Ndeshjet e para zhvillohen me; 27-28 mars
ndeshjet kthyese me; 3-4 prill
- Kush do të kualifikohet në gjysmëfinale?
Marseille - Bayern Munchen
Ndeshjet e para zhvillohen me; 27-28 mars
ndeshjet kthyese me; 3-4 prill
- Kush do të kualifikohet në gjysmëfinale?
Bayern 99.9% eshte ne gjysmefinale.
Mendoj se Marseja i erdhi ne fund rruges se saj ne Champions League dhe Bayern do kaloje me tej. Por gjithçka mund te ndodhe, Marseja nuk eshte se nuk ka eksperience ne Champions. Megjithate favorit absolut eshte Bayern Munich.
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
nenvleresu sduhet marseja se e pam dhe ne ndeshjen ne zvicer se pak nenvleresim e ikim per lesh
bayern MIA SAN MIA
JO SEKS PARA MARTESE
Bayern pa asnje me te voglin dyshim.
2 ndeshjet e fundit ka ber 14 gola dhe ka pesuar vetem nje.
Thjesht Bayern ne kto dy ndeshjet e fundit doli ne origjinen dhe identitetin e tij real.
Erdhen cunat,u rikthye tradita..
”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”
Marsejen une e shof ekipin me te dobet ne cerekfinale. Eshte ekip edhe me i dobet se Apoeli ,edhe rezultatet ne kampionat me 4 humbje rrjesht tregojne qe ky ekip ka shume probleme. Ajo qe ndodhi me Interin ishte thesht fat dhe per kte ishte koshient edhe vete Deshamps.
Padiskutim kalon bayerni.
Lagja shishe rruga tapa ruju qenve se t'vin mrapa.
Bayern kualifikohet pa problem, vetem per hater te goldit.![]()
Votova për Marseille por sbesoj që Bayern do e toleroj të kaloj më tutje edhe pse e kam inat si skuadër.
Sui generis
Bayern. Marsejen edhe me interin e ndihmoi fati ne minutat shtese. Nje here ndodh mrekullia.
Moderator, e di vet ti...
keta te munihut gjithmojne bejne namin sa arrijne ne gjysem-finale , pastaj u bjene breket ne toke.
sjane ekip kompakt fare.
kane nje departament te mire e calojne tmerresishem tek tjetra.
ky ka qene difekti i tyre me vite te tera.
Krijoni Kontakt