oliinter se di sa te kujtohet edhe sezonet e kaluara e kemi nisur mire, bile nje sezon 3 ndeshje 3 fitore kishim kur erdhi Melo dhe Diego, por pastaj mori mbrapsht, hahahha shpresojm tani mos ta kemi te njėjtin fat.
oliinter se di sa te kujtohet edhe sezonet e kaluara e kemi nisur mire, bile nje sezon 3 ndeshje 3 fitore kishim kur erdhi Melo dhe Diego, por pastaj mori mbrapsht, hahahha shpresojm tani mos ta kemi te njėjtin fat.
Sui generis
Grande Juve!!
Shkatrroi Milanin, vazhdojmė tutje.
Sui generis
Ore qe do i rrifshin ato pleqt e krujes, do i shpartallonim ne. Gjynaf per gjitha ato raste te humbura kot....dhe qe nuk shenuam qe ne pjesen e pare se me dogjen skedinen!![]()
Ka ndonjeri ndonje link i cili mund te shohesh live kanalin italiauno apo raidue per te pare ato programet sportive?
Thank u![]()
Pse me lale ke kohe me humb e? Une aty e kam tv dhe as qe kam nder mend te shkoj ti shof!!!
Rrij larg atyre pislliqesh!![]()
Ok po a di ndonje link apo jo? Kam qejf te degjoj cik komentet .
Shume jave te ngjeshura na presin dhe nedeshje te veshtira :S
Napoli - Juventus
Juventus- Palermo
Lacio - Juventus
Gjithsesi jemi ne rruuge te mbare..
Suksese dhe fitore i marshim![]()
Nqs Juve mer tre pike kte jav ne fushen e veshtire te Napolit,do i tregoj te gjithve se esht favoritja kryesore dhe e vetme per titullin kampjon.Juve ka mposhtur 2 rivalet historik Milan dhe inter.Mendoj se me ndeshjen me Napolin do ta ket mjaft te veshtire.Dhe nje barazim nuk do te ishe keq.Urime per ndeshjen dhe per vendin e par plotesisht te merituar..
Ti, Shqipėri, Mė Jep Nder, Mė Jep Emrin Shqiptar
E pezullun to plehrat e napolit ndeshjen se nuk kishin ***** me lujt sonte! aaa itali leshi itali leshi!!!
Krijoni Kontakt