Close
Faqja 49 prej 51 FillimFillim ... 394748495051 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 481 deri 490 prej 502

Tema: FC Juventus

i/e larguar Maska e Vjosa
    Anėtarėsuar
    19-08-2002
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    1,376
    Citim Postuar mė parė nga Se7en Lexo Postimin
    Conte e dine me se miri se ēka ben ne perzgjedhje, kjo e deshmoje edhe sonte ate si trener te madh ku me largimin e Pepes dhe me hyrjen e Bonuēit u avansua Caseres dhe rezultoje me zhbllokimin e rezultatit ku pastaj edhe ndrimi i dyte me inkuadrimin e Pinturichios rezultoje me golin e knockoutit e mos te flasim per ndrimin e trete ku Quagliarela i pati te pakten dy raste te 100 %-ta...
    Matri eshte lojtar i mire, po nuk e pati naten sonte, ne anen tjeter Del piero nuk e besoje se ka fuēi te te i perballoje 90 min ne ate ritem.
    Ke haruar inkuadrimin e Matrit ne san siro ku mrenda 10-15 min ti rrasi dy gola ? )
    Po te rroje Buffon qe beri ca pritje spektakolare se do ishte ndeshje 0-1 edhe hajde ktheje pastaj ti ndeshjen ,do loznin te gjithe mbrapa ata si me Milanin.

►ⓣⓘ®ⓞɳ©◄™ Maska e [PaRTiZoNi]
    Anėtarėsuar
    19-02-2009
    Vendndodhja
    ▬►ⓋⓛⓅ◄▬
    Postime
    2,531
    Citim Postuar mė parė nga Se7en Lexo Postimin
    Conte e dine me se miri se ēka ben ne perzgjedhje, kjo e deshmoje edhe sonte ate si trener te madh ku me largimin e Pepes dhe me hyrjen e Bonuēit u avansua Caseres dhe rezultoje me zhbllokimin e rezultatit ku pastaj edhe ndrimi i dyte me inkuadrimin e Pinturichios rezultoje me golin e knockoutit e mos te flasim per ndrimin e trete ku Quagliarela i pati te pakten dy raste te 100 %-ta...
    Matri eshte lojtar i mire, po nuk e pati naten sonte, ne anen tjeter Del piero nuk e besoje se ka fuēi te te i perballoje 90 min ne ate ritem.
    Ke haruar inkuadrimin e Matrit ne san siro ku mrenda 10-15 min ti rrasi dy gola ? )
    O shoku, goli Caseres ishte faj i mbrojtjes dhe ishte goditje dėnimi, ku ai shumė mirė mund tė dali nė sulm pa e avancuar Conte si thua ti, siē dalin dhe mbrojtės tė tjerė. Sa qef e keni atė paruken mėr burr dhe mohoni 1 lojtar qė ju riktheu nė Serie A, e ka bo historinė e atij klubi. Del Piero lozi dhe nė Kupė me Milanin, lejini ato taktika jo s'loz 90 min. Ai Matri nė fakt dje s'lozi asnji minutė. Jepja Del Pieros atė rastin qė pati Matri pjesėn e parė dhe e shifje ti. Mė i miri nga sulmi juves osht Del Piero.
    Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA

► ☆☆☆ ◄
    Anėtarėsuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mėmėdhe
    Postime
    4,834

i/e regjistruar Maska e bianco_neri
    Anėtarėsuar
    20-11-2010
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    411
    Citim Postuar mė parė nga Vjosa Lexo Postimin
    Po te rroje Buffon qe beri ca pritje spektakolare se do ishte ndeshje 0-1 edhe hajde ktheje pastaj ti ndeshjen ,do loznin te gjithe mbrapa ata si me Milanin.
    T'ju rroje julio Cesar se do te kishte perfundu nja 5-0
    #finoallafineforzaJuventus

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Po na takon se lozim futboll kurse ju prisni te fitoni ndeshjet nga mbrojtesit me krosa edhe me korner i beni golat.Tamam si ato skuadrat e vogla angleze lozni.Me shume kane gola mbrojtesit se sa ka sulmi juventusit.Shume pike kini marre .Doni edhe kampjonat skini turp.Do shkoni ne europe vitin tjeter edhe do ta felliqni Italine si vjet me ate Lecken e polonise.
    Ne bejme gola me krosa?
    Kjo eshte gallata e vitit ne nenforumin sportiv.
    Ne dhe kornerat si krohesojme , imagjinoje ne te bejme gola me koke.
    Sa gola me koke kemi bere kete vit , e di ate gje?
    Po gola me te care mbrojtjen ashtu sic jua came edhe juve , e dini sa kemi bere sivjet?
    Po kur flasin keta merumat qe skane pare ndonjehere futboll te vjen tja besh bam.

Une kam vite ne kete forum , por si per cudi kane dale nja ca miushe qe kurre sjane mbajt per debate futbolli e tani fryhen me keq se mourihno ne dijen e futbollit.
    Eh pike e zeze.

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Paskan plas analizat ktu ēuditėrisht nga tifozėt e skuadrave tjera lol.

Juventus 2-0 Inter

Golat. Caceres dhe Del Piero

qė nėnkupton 3 pik pėr Juventus zero pėr Interin, kaq ka tė flitet pas ndeshjes, jo do ishte kshu do ishte ashtu, kur nė fakt ėshtė kėshtu siē ėshtė.

Shpresojmė nė ndonjė rezultat pozitiv edhe ndaj Napolit sepse ndjekėsit nė vendin e 3 dhe 4 nuk janė edhe aq larg nga Juve, kshuqė duke shpresuar pėr ndonjė surprizė pėr vendin e parė duhet tė ruhemi nga ndjekėsit tanė.

Forca Juve!
    Sui generis

i/e larguar Maska e Vjosa
    Anėtarėsuar
    19-08-2002
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    1,376
    Citim Postuar mė parė nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Ne bejme gola me krosa?
    Kjo eshte gallata e vitit ne nenforumin sportiv.
    Ne dhe kornerat si krohesojme , imagjinoje ne te bejme gola me koke.
    Sa gola me koke kemi bere kete vit , e di ate gje?
    Po gola me te care mbrojtjen ashtu sic jua came edhe juve , e dini sa kemi bere sivjet?
    Po kur flasin keta merumat qe skane pare ndonjehere futboll te vjen tja besh bam.

Une kam vite ne kete forum , por si per cudi kane dale nja ca miushe qe kurre sjane mbajt per debate futbolli e tani fryhen me keq se mourihno ne dijen e futbollit.
    Eh pike e zeze.
    .Po kur nuk di une pse sme thua sa gola ka shenuar Juventusi nga mbrojtesit.??Qe te bejne gola mbrojtesit duhet te jete ose korner ose ndonje goditje denimi apo jo?.Futboll te shpifur lozni.Me skuadrat e medha prisni mbrapa edhe me kundersulme goditni.Kurse e di pse me ato te voglat le pike Juventusi?Se ato skuadrat e vogla bejne tamam te njejten loje qe ben Juventusi me skuadrat e mira te Italise dmth te gjithe mbrapa edhe me ndonje kunder sulm..Mos u mburruni aq shume ,keni skuader koti kete vit.Sa per tifozet me larte une jam Milan edhe jo Inter.

.Po kur nuk di une pse sme thua sa gola ka shenuar Juventusi nga mbrojtesit.??Qe te bejne gola mbrojtesit duhet te jete ose korner ose ndonje goditje denimi apo jo?.Futboll te shpifur lozni.Me skuadrat e medha prisni mbrapa edhe me kundersulme goditni.Kurse e di pse me ato te voglat le pike Juventusi?Se ato skuadrat e vogla bejne tamam te njejten loje qe ben Juventusi me skuadrat e mira te Italise dmth te gjithe mbrapa edhe me ndonje kunder sulm..Mos u mburruni aq shume ,keni skuader koti kete vit.Sa per tifozet me larte une jam Milan edhe jo Inter.

Keshille miqesore...nese nuk ja ke idene dickaje, mos bej si kompetent te pakten.

Shko shiko % e mbajtjes se topit te Juventusit ne serine A, dhe me specifikisht mbajtjen e topit ne gjysemfushen kundershtare dhe hajde komento perseri.

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Vjoshka ka pare vetem ndeshjen milan-juve ne san siro pjesen e pare , e prandaj doli ne kete konkluzion .
    Lol

Akoma duke fol miushat per futboll

Citim Postuar mė parė nga RaPSouL Lexo Postimin
    Paskan plas analizat ktu ēuditėrisht nga tifozėt e skuadrave tjera lol.

Juventus 2-0 Inter

Golat. Caceres dhe Del Piero

qė nėnkupton 3 pik pėr Juventus zero pėr Interin, kaq ka tė flitet pas ndeshjes, jo do ishte kshu do ishte ashtu, kur nė fakt ėshtė kėshtu siē ėshtė.

Shpresojmė nė ndonjė rezultat pozitiv edhe ndaj Napolit sepse ndjekėsit nė vendin e 3 dhe 4 nuk janė edhe aq larg nga Juve, kshuqė duke shpresuar pėr ndonjė surprizė pėr vendin e parė duhet tė ruhemi nga ndjekėsit tanė.

Forca Juve!
    duhet te ruhemi nga vetvetja , jo nga kundershtuesit ne vendin e trete e te katert

te kesh gjithe ato barazime me vende qe jane me te uleta se vendet e treta e te katerta eshte turp, ne duhet te ishim shume pike perpara.

Juventusi ka nje sulm te dobet, shume te dobet, nuk me pelqen fare loja e juventusit, te vetmit lojtar qe peqlej une kur luajne jane buffon, del piero dhe pirlo.
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •