Nuk e di Pse-hen, por un jam rritur me kėtė frym urrejtjeje ndaj katolikėve, arrinte deri nė atė masė sa kur shanim njėri tjetrin e shanim "kaurr i derrit" , nėse i vinte era ndonjėrit nė klas, i thoshin kundėrmon si katolik,,,,,
Herėn e parė qė mė kan bėr pėrshtypje katolikėt, ka qėn kur un isha nė moshėn 18 vjeēe, nė shkodėr, rastėsisht u ndodha pėr vizit nė njė familje Shkodrane, familje me emėr nė shkodėr, kishin njė kultur tė veēant, njė edukat , mirsjellje, ishin njė familje mbreslėnėse, kam dal nga ajo shtėpi e hutuar, njė kultur tė till mund ta gjeje edhe nė familje tjera, por ajo qė mė hutoi ishte fakti qė ata ishin katolik, ishte e pabesueshme pėr mua qė mund tė kishte familje tė tilla katolike, e thash edhe mė lart me kėtė lloj ideje isha rritur, pas atij rasti e mbrapa ndryshova mendim, kultura e njerzve nuk varet nga feja qė praktikon
Tė njėjtėn gjė mė ka treguar shoqja ime e cila ėshtė katolike, ajo thoshte deri von nuk kam ditur ēfar jan myslimanėt, por gjithashtu i kam urryer pa e ditur kush janė dhe si janė ata
Krijoni Kontakt