Close
Faqja 14 prej 14 FillimFillim ... 4121314
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 133 prej 133
    i/e regjistruar Maska e Aksinja
    Anėtarėsuar
    16-01-2011
    Vendndodhja
    kojshi me SkėnderBeu-n
    Postime
    364
    Nuk e di Pse-hen, por un jam rritur me kėtė frym urrejtjeje ndaj katolikėve, arrinte deri nė atė masė sa kur shanim njėri tjetrin e shanim "kaurr i derrit" , nėse i vinte era ndonjėrit nė klas, i thoshin kundėrmon si katolik,,,,,
    Herėn e parė qė mė kan bėr pėrshtypje katolikėt, ka qėn kur un isha nė moshėn 18 vjeēe, nė shkodėr, rastėsisht u ndodha pėr vizit nė njė familje Shkodrane, familje me emėr nė shkodėr, kishin njė kultur tė veēant, njė edukat , mirsjellje, ishin njė familje mbreslėnėse, kam dal nga ajo shtėpi e hutuar, njė kultur tė till mund ta gjeje edhe nė familje tjera, por ajo qė mė hutoi ishte fakti qė ata ishin katolik, ishte e pabesueshme pėr mua qė mund tė kishte familje tė tilla katolike, e thash edhe mė lart me kėtė lloj ideje isha rritur, pas atij rasti e mbrapa ndryshova mendim, kultura e njerzve nuk varet nga feja qė praktikon
    Tė njėjtėn gjė mė ka treguar shoqja ime e cila ėshtė katolike, ajo thoshte deri von nuk kam ditur ēfar jan myslimanėt, por gjithashtu i kam urryer pa e ditur kush janė dhe si janė ata
    Secili pėr vete, Zoti pėr tė gjithė

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    E urrej shkaun si komb,grekun si komb,por kah feja nuk urrej asnje fe,jame e besimit islam,po nuk urrej fe te tjera!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

Edhe un jam musliman, dhe nuk i urrej te krishteret shqiptar vetem pse besojn ndryshe nga un.
    Per kundrazi, i dua aq shum, sa dua qe ti shoh ne Islam.
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Faqja 14 prej 14 FillimFillim ... 4121314

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •