Close
Faqja 13 prej 14 FillimFillim ... 311121314 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 133
    humble
    Anėtarėsuar
    24-03-2007
    Vendndodhja
    in M.T's heart
    Postime
    637
    Citim Postuar mė parė nga Sami Hyseni Lexo Postimin
    http://www.evilbible.com/

Po kjo, ēfarė ėshtė pėr ty? E lexove kėtė linkun mė lart? Bėje (lexo) edhe njėher, dy...tre...e mė shumė herė, se, si duket nuk po beson....
    Paragrafet qe citohen aty i perkasin Ligjit te Vjeter ne Dhjaten e Vjeter, te cilin Jezu Krishti erdhi dhe e ndryshoi ne Dhjaten e Re qe perben Themelin e Teologjis Krisjane.
    Ne Dhjat te Re Jezu Krishti na urdheron..Mos Vra.
    Shkrusit e websitit qe i referohesh duhet te jen prej atyne qe me qellim hjeku disa paragrafe prej kontekstit t'Dhjates Vjeter vetem qe me i ba fes vet shok... Por Kristjanizmi nuk ka gja t'perbashkt me kend qe mson e urdhnon me vra...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga GANGO of SG : 04-02-2011 mė 16:56
    Yevgeny Rodionov
    Rroft AMERIKA!

i/e regjistruar Maska e refet
    Anėtarėsuar
    24-04-2007
    Postime
    553
    Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    Kjo do te thote se ata bene aleance me pushtuesin, pra u sollen si tradhetare!!
    E Skenderbeu i trajtoi si te tille!!

Edhe Adem JAshari ishte bere si majmun me ate mjekerr, por ai te pakten kishte justifikimin e luftes!!Ti ēfare justifikimi ke???
    Femrat nuk mbajne mjekerr, por ti ke sise!! A ti ka dhene Allahu per ti dhene qumesht femijve apo se te mendoi si hermafrodit??
    Hajt na trego se sa i holle je nga mendja!!

Jo ndaj myslimaneve, por ndaj atyre qe peshtyjne mbi Skenderbeun dhe shkojne e falen ne xhamine e sulltan Mehmetit apo Mahmudit!!
    i trash je ti nga mendja , ke nevoje per psihijater se nuk me dukesh mire . une sjam kerkushi jarigas jam nje musliman qe mundohem ti permbushi urdherat e zotit dhe jam i bindur ploteshisht se islami do te fitoje.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-10-2010
    Postime
    9
    Tema ne fakt pasqyron te kunderten, se ne baz te komenteve arrijm ne perfundim se shqiptaret katolik urrejn me shum muslimanet, edhe pse kam bindjen se nuk ka urrejtje fetare ndermjet shqiptareve e cila do te perqante kombin. Une personalisht kam zero urrejtje ndaj qfardo religjioni, pasiqe te gjitha religjionet i shoh shum te pasterta vetem per arsye se i drejtojn njerezit kah zoti qe na ka krijuar ne dhe qdo gjalles tjeter. Kurse ateisteve ua perkujtoj se ne mund te krijojm gjithqka me mendjen dhe forcen ton fizike perpos gjallesave qe mund ti krijoj vetem zoti.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-09-2010
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    511
    Citim Postuar mė parė nga GANGO of SG Lexo Postimin
    Paragrafet qe citohen aty i perkasin Ligjit te Vjeter ne Dhjaten e Vjeter, te cilin Jezu Krishti erdhi dhe e ndryshoi ne Dhjaten e Re qe perben Themelin e Teologjis Krisjane.
    Ne Dhjat te Re Jezu Krishti na urdheron..Mos Vra.
    Shkrusit e websitit qe i referohesh duhet te jen prej atyne qe me qellim hjeku disa paragrafe prej kontekstit t'Dhjates Vjeter vetem qe me i ba fes vet shok... Por Kristjanizmi nuk ka gja t'perbashkt me kend qe mson e urdhnon me vra...
    Une vet e kam lexu Dhjaten e Vjeter dhe aty eshte kejt masaker shoki jem.
    Dhe ju katoliket i merrni nga Bibla vetem ato te cilat ju pelqejn. Dhe me pas shtrohet pyetja ne sa verzione eshte Bibla ??
    Ndersa ti e din ne sa verzione eshte Kur'ani ?

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    26-01-2011
    Postime
    52
    Une e mendoj pike per pike si Kēira dhe kjo qe ke shkruar me lart, me jep plotesisht te drejte!!
    Ata si puna jote, paskan meritu mos me qene shpetu prej Amerikes, pot t'iu kishin lene si "qej" ne dore te Allahut(atij qe kishte vene ne levizje Millosheviēin)!!! Ti dhe ata si ti, jane turpi i shqiptareve myslimane dhe kanceri i kombit!! Nuk ka shqiptare myslimane me dy pare mend, qe nuk peshtyjne mbi ata si ti dhe vellezerit Duka!!
    Zoti ju ndriēofte!!

E vertetove edhe vete se kush jeni ,pasi qe perkrah nje pis te palare si KQIRA atehere mund lirisht tia nderojme titullin temes.Amerika eshte vetem nje shtet qe ka interesa sepse po i humbi interesat tek shqiptaret ,nenen e nenes ka me va kajt juve shkijeve te KQIRES ,Turku beri nje gabim nje nuk i shfarosi faren tuaj te perdhosur,tani me siguri do ishim me rehat dhe me siguri 100% shtet sovran i pamvarur dhe i fuqishem , e jo nen pushtetin Amerikan

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-07-2009
    Postime
    63

Islami?

Citim Postuar mė parė nga refet Lexo Postimin
    i trash je ti nga mendja , ke nevoje per psihijater se nuk me dukesh mire . une sjam kerkushi jarigas jam nje musliman qe mundohem ti permbushi urdherat e zotit dhe jam i bindur ploteshisht se islami do te fitoje.
    Nuk e moravesh se ēka don me fitua Islami mashum se ka fitua,p.sh. Shqiptari u bā 90% musliman.I neruoshimi refet a don edhe jakta 10'% mei bā musliman a si don me fitua Islami???????????

Perjashtuar Maska e Fiesta
    Anėtarėsuar
    23-01-2011
    Postime
    157
    Kot mundohen medijat,kot mundohen edhe ktu simpatizer e anti simpatizer te shtjen percarje mes vllazerve te kombit te njejte . Nuk as as me te voglen ndasi ,fundja ishte pa me pas dicka. Kurr so kon ma mir e ma afer shqiptaria e po naj kan fut prej se jashtit problemete e tyre qe i ka si greqia me krizat e saja,serbia me borgjet e saja etj .

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Muslimant nuk i urrejn katolikt kjo asht vetem rren e kolluar provokacion i klyshve te Kqires.

Nese e ndiejn veten te urryer, me vjen keq, per mos kuptim ose lajm te rrejshem , dhe duhet marr informata me te forta.

humble
    Anėtarėsuar
    24-03-2007
    Vendndodhja
    in M.T's heart
    Postime
    637
    Citim Postuar mė parė nga PrisHtiNa-Lee Lexo Postimin
    Une vet e kam lexu Dhjaten e Vjeter dhe aty eshte kejt masaker shoki jem.
    Dhe ju katoliket i merrni nga Bibla vetem ato te cilat ju pelqejn. Dhe me pas shtrohet pyetja ne sa verzione eshte Bibla ??
    Ndersa ti e din ne sa verzione eshte Kur'ani ?
    Me kto qe thua dyshoj se nuk e ke lexu Biblen. Keni le shqiptar eurokristjan mos vdekni kopje...
    Yevgeny Rodionov
    Rroft AMERIKA!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    04-02-2011
    Postime
    23
    Nuk e besoj qe myslimanet i urrejne te krishteret shqiptare, perkundrazi shqiptaret shquhen per tolerancen e madhe fetare qe kan. Myslimanet thjesht nuk pajtohen me qendrimet e fes katolike ndaj Zotit, ose thene me mir ndarjen qe i kan bere Zotit ne tri pjese.

Faqja 13 prej 14 FillimFillim ... 311121314 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •