ciao Robery mire bere qe u prezantove, edhe une nuk di cte bej te dielave.
Postuar mė parė nga broken_smile ...edhe une nuk di cte bej te dielave. prezantohu...
imagine there's no countries... nje fjale, nje kuptim... :))))
Postuar mė parė nga uj me gaz prezantohu... haha ku i dihet ndoshta me mbushet edhe mua mendja nje dite
Postuar mė parė nga broken_smile haha ku i dihet ndoshta me mbushet edhe mua mendja nje dite po ishte puna per mendjen, lere fare, mos u prezanto hic. me mire t'a ndiesh, para se te prezantohesh...
Postuar mė parė nga uj me gaz po ishte puna per mendjen, lere fare, mos u prezanto hic. me mire t'a ndiesh, para se te prezantohesh... ashtu them edhe une, hic spo prezantohem
Postuar mė parė nga Konstantin 50 cm ndoshta se kam po aty afer hehehehe te kerkova edhe ne facebook me kto emailat qe i ke nxjerr ketu mirepo po kot mission impossible Une nuk jam ne facebook ...e urrej..:P
https://www.behance.net/robberysk1100
Postuar mė parė nga Homer Ka lezet ky prezantim, jo si disa anetar qe prezantohen me "Mire se ju gjeta" ... nuk te bahet as mu than mirese erdhe lol Ty Kamela (emer i bukur ^^) a t'thuhet mirese erdhe tash 3 vjet? lol Ja kalosh sa ma mir ne forum =) Ps: Pash qe kishe vu msn ne profil ... o zot ēa i bane vetes lol sociopat i madh kty ne forum lol Ekziston fshirja dhe bllokimi..nuk shqetesohem fare ..
Postuar mė parė nga HELEN OF TROY MIRE SE ERDHE PERSERI PS Y DRAGUE JU A KA MARRE BIOGRAFINE TE GJITHA FEMRAVE LOL AJO NE FOTO DUKET 30 JO 21 Duhet te jete efekti i inteligjences..:P
Postuar mė parė nga Marya po te henave cfare behet? Fillon meditimi per cfare te shkruash ne prezantimin e se dieles
prezantim i lezetshem,mire se erdhe Robery
Ti me sjell gjithmone fat dhe lumturi
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt