Une jam Vladimiri!Jetoj ne Belgjik,jam nga Shkodra,me pelqen futbolli dhe muzika.kaq sa per fillim ,po vej dhe foton.Mos me shani![]()
Une jam Vladimiri!Jetoj ne Belgjik,jam nga Shkodra,me pelqen futbolli dhe muzika.kaq sa per fillim ,po vej dhe foton.Mos me shani![]()
Si guri i larte si dega e pemes ta ēoj nje puthje nga loqka e zemres
Mireseerdhe Vladimir!Te uroj ta kalosh sa me mire ketu midis nesh!
"Jeten duhet ta paguash me cmimin e vuajtjes."
.
Vladimir mir se erdhe midis nesh bah mar burr ēa na bane me at foto po na si skena bw mar kena veē komar si me kap femna namr zoto ppapapapa ēa na bane mar naqe na more ne qaf neve fukarave lol
vlla te pershendes mir se erdhe midis nesh te deshiroj gjith te mirat ne jet me rrespekt ben-naqja
belgjik
Mė vjenė ndonjėherė nė mendje, e nuk shkruaj dot. Mė duket sikur tė gjitha fjalėt para teje janė tė kot! Dhe dal nga kjo gjendje, e bie pėrsėri, e si mund tė jem i qetė kur nė zemėr je ti?! Prandaj shko moj vajzė, shko ti prej kėtej, largohu...
Pershendetje dhe nga une ^^Gjalica^^ Vladimiri.
Welcome and have fun here with us.
Lot's Love ^^Gjalica^^
Mirese erdhe Vladimir, e kalofsh sa me bukur ne forum.Ciao
Te dua se s'te urrej dot......
welcom komshio , bofsh qef ketu
**Gezimi , lumturia, deshperimi dhe loti im varet nga ti.
hahahahahaah edita se sa te shikojn gocat mar hor kan me banamin enty ty te pershendet ste pershendesin ty jo po bmw mar hor
edhe njeher paē fat ne femna pare e neshnet si esht kryesorja
Mė vjenė ndonjėherė nė mendje, e nuk shkruaj dot. Mė duket sikur tė gjitha fjalėt para teje janė tė kot! Dhe dal nga kjo gjendje, e bie pėrsėri, e si mund tė jem i qetė kur nė zemėr je ti?! Prandaj shko moj vajzė, shko ti prej kėtej, largohu...
Me duket se kete Vladimirin e ka pare nje goce mer lol.
Sikur nuk ka lezet me plot.[shaka]
Lot's Love ^^Gjalica^^
hi...mire se erdhe![]()
Midis endrres dhe realitetit nuk ka asnje ndryshim, sepse ti di te besh realitet gjithcka qe kam enderruar!
BeRaTsE 83
Krijoni Kontakt