Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 40
    fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anëtarësuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    Citim Postuar më parë nga ajzberg Lexo Postimin
    Asnje nuk e kerkon Shqiperi te mbyllur dhe te izoluar,mbylljen e beri Enver Hoxha dhe regjimi i tij i cmendur izolacionist.
    Nuk krahasohet rasti i Frances dhe Gjermanise me ate te Serbise dhe Shqiperise,hajde krahasim hajde..............
    Atehere me ke krahasohet rasti Serbise me Shqiperine.........
    Greqi vs Turqi ndoshta.....por edhe turqit me greket kane hyre ne bisedime, dhe nuk ka asgje te keqe nga bisedimet
    E rendesishme eshte te ruhen interesat kombetare
    Dhe ku eshikon ti te keqen e bisedimeve!!!
    "Kur bëhet fjalë për Kosovën, kryetari i Qeverisë së Serbisë Mirko Cvetkoviq ka përsëritur se Qeveria e Serbisë vazhdon të mbetet pranë qëndrimit se dialogu është rruga e vetme për gjetjen e zgjidhjes së kompromisit", thuhet në komunikatë të lëshuar nga qeveria e Serbisë.
    Shikoje pak se sa jane zbutur ne deklaratat e tyre serbet.

i/e regjistruar Maska e ajzberg
    Anëtarësuar
    22-09-2004
    Postime
    2,214
    A thua jane ''zbutur''serbet?Le te rojme e te shikojme....
    Dija eshte injorance e mesuar.....

Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Shqiperia kerkon paqe dhe stabilitet , nuk ka arsye pse te mbajme qendrime qe mban Kosova me Serbine. Ne ato raste qe Serbia sulmon Kosoven , Shqiperia do i dale gjithmone ne krah dhe do ta mbroje..
    Ne raportin e Dik Marty Berisha ishte i pari qe doli publikisht e foli kunder ketij raporti duke mbrojtur Thacin , madje dhe kryetarja e parlamentit , Ministria e Jashme, Opozita jane ne nje linje per te mbrojtur Kosoven dhe kombin shqiptar nga antishqiptaret si Dik Marty e Karla Del Ponte.. Keshtu qe ti llapi mos llap kot por mendohu mire ..
    Ndryshuar për herë të fundit nga EdiR : 19-12-2010 më 12:39 Arsyeja: Postimi i cituar u fshi.
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

i/e regjistruar Maska e Mexhi
    Anëtarësuar
    10-03-2009
    Vendndodhja
    Aty ku bukës i thonë bukë, e ujit - ujë
    Postime
    838
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    Nese kerkoni nje Shqiperi te mbyllue e te izoluar sic e patem per gati 50 vjet, ju siguroj se nuk do ta gjeni me zoterinj.
    Mbyllja na beri armiq me te gjithe.
    Hapja do te jete shpetimi.
    Franca dhe Gjermania kane ushqyer po kaq armiqesi ndaj njera tjetres deri sa erdhi momenti i hapjes se Ervopes.
    Jetoni kohet qe po vijne zoterinj dhe mjaft pate endra me kucedra te cilat jane vetem ne shpirtin tuaj te mykur nga vitet qe lame pas.

Si duket izolimi 50 vjecar paska lene pasoja shume me shume se qe une kam menduar!

Problemi eshte se ju nuk e dalloni ndryshimin mes rastit France/Gjermani dhe Shqiperi/serbi. Armiqesia mes shqiptareve dhe serbeve do te perfundoje vetem atehere kur te dy palet do te vendosin per te perfunduar ate, kur pala qe ka bere krime gjate nje shekulli t'i pranoj ato dhe te kerkoj falje.

Ne te vertet udhetimet e shpeshta te qeverise Berisha ne Beograd nuk kane te bejne aspak me permiresimin e mardhenieve mes shqiptareve dhe serbeve, por me shume permiresimin e mardhenieve mes klanit te Berishes dhe atij te Zemunit.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga Mexhi Lexo Postimin
    Si duket izolimi 50 vjecar paska lene pasoja shume me shume se qe une kam menduar!

Problemi eshte se ju nuk e dalloni ndryshimin mes rastit France/Gjermani dhe Shqiperi/serbi. Armiqesia mes shqiptareve dhe serbeve do te perfundoje vetem atehere kur te dy palet do te vendosin per te perfunduar ate, kur pala qe ka bere krime gjate nje shekulli t'i pranoj ato dhe te kerkoj falje.

Ne te vertet udhetimet e shpeshta te qeverise Berisha ne Beograd nuk kane te bejne aspak me permiresimin e mardhenieve mes shqiptareve dhe serbeve, por me shume permiresimin e mardhenieve mes klanit te Berishes dhe atij te Zemunit.
    ju paragjykoni cdo gje qe ben kjo qeveri
    Kjo eshte puna juaj.
    Mendon se do te permiresohen ndonjehere mardheniet mes shqiptareve dhe serbeve pa hyre ne bisedime?
    Apo deshiron tu leme hasmerine shekullore edhe femijeve tane?
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Anëtarësuar
    10-03-2009
    Vendndodhja
    Postime
    838
    ju paragjykoni cdo gje qe ben kjo qeveri
    Kjo eshte puna juaj.
    Mendon se do te permiresohen ndonjehere mardheniet mes shqiptareve dhe serbeve pa hyre ne bisedime?

Se pari besoj se pajtohesh me mua kur them se nje armiqesi mund te perfundoje vetem nese te dy palet e armiqesuara jane te interesuara per te perfunduar ate armiqesi? Nese kjo eshte e vertet une do te pyesja : Cili ishte apo eshte sinjali qe beogradi tregoi se deshiron te perfundoje armiqesine me shqiptaret? Te lutem mos me thuaj qe ishin shpifjet e te angazhuarit te saj Dick Marty.

Eshte shume leht per t'i verifikuar paragjykimet e mia, mjafton te perkujtosh epilogun e qindra tentimeve te njeaneshme te shqiptareve per te perfunduar armiqesine me serbet. A nuk u tradhetuam ne cdo perpjekje tonen per te perfunduar kete armiqesi? A nuk paguam me mijera jetra shqiptaresh per verberine tone? Deri kur do te jemi te verber? Cka duhet te bejne serbet qe te na vertetojne njehere e pergjithmone se e vetmja gje qe ata enderrojne eshte shkaterrimi i shqiptareve dhe Shqiperis.
    Edhe cka duhet te beje Berisha qe te vertetoje qe eshte tradhetar? A nuk mjafton shitja e naftes serbise kur makineria e saj vriste shqiptar? A nuk mjafton tentimi per t'i falur greqise 355 km2 ujera te territorit tone? A nuk mjafton heshtja per shqiptaret e Lugines se Presheves ne takimet e tij dhe ministrave te tij ne takimet me serbet? A nuk mjaftojne vizitat e shpeshta private te tij dhe anetareve te klanit te tij ne beograd?
    Ndryshuar për herë të fundit nga Mexhi : 19-12-2010 më 09:32

Anëtarësuar
    10-03-2009
    Vendndodhja
    Postime
    838
    Ne duhet t'i perkujtojme femijet tane per te gjitha krimet dhe tradhetit qe serbet kane bere, nese nuk deshirojme qe edhe ata te perserisin gabimet e bera nga ne dhe te paret tane. Nese nuk e bejme kete rrezikojme qe historia te vazhdoje te perseritet.

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar më parë nga ARIANI_TB Lexo Postimin
    Beograd, 18 dhjetor - Zv.kryeministri i Shqipërisë, Ilir Meta, ka marrë pjesë në pjesën solemne të Kongresit Zgjedhor të Partisë Demokratike (DS) të Boris Tadiqit në Serbi, të shtunën.
    Gjatë ceremonisë së mbajtur në Beograd, Meta është ulur në radhën e parë, përkrah mysafirit tjetër, Milorad Dodik, kryetar i Republika Srpskas, një ulëse më larg nga kryetar i Serbisë dhe kryetar i DS-së, Boris Tadiq.
    Shihe shihe Ilir Meten! Politikan me tullusum nuk ka n'hapesiren shqiptare. Prej qe erdhi si minister i jashtem, kohen me te madhe te "veprimtarise" se tij politike po e kalon ne Serbi me Tadicin dhe ata te Republika Srpska.

Me shprese se do te sherohet nga ai sindromi "i frikes nga izolimi" - po te rrish ne Serbi nuk nenkupton se po luftohet izolimi, se ai shtet i izoluar eshte dhe ka qene nga shumica e botes. Aty mund te merr mesim vetem per keq.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 19-12-2010 më 09:52

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga Rina_87 Lexo Postimin
    Shihe shihe Ilir Meten! Politikan me tullusum nuk ka n'hapesiren shqiptare. Prej qe erdhi si minister i jashtem, kohen me te madhe te "veprimtarise" se tij politike po e kalon ne Serbi me Tadicin dhe ata te Republika Srpska.

Me shprese se do te sherohet nga ai sindromi "i frikes nga izolimi" - po te rrish ne Serbi nuk nenkupton se po luftohet izolimi, se ai shtet i izoluar eshte dhe ka qene nga shumica e botes. Aty mund te merr mesim vetem per keq.
    pse ngele tu fol budalliqe?
    cilen kohe kaloi me shumice ne Beograd
    vetem 48 ore dhe kjo per hir te diplomacise
    Do te te veme ty ministre te jashtme qe ti hapesh lufte gjith Botes
    Ne fund te fundit ne nuk kemi nevoje per asnje
    jemi me te miret
    do i shtypim me kembe tere popujt e tjere
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Ti nuk qenke ne rrjedha. Ilir Meta ka qene edhe me pare ne vizita ne Serbi. Tani nuk besoj qe po kerkojme ketu vleresues se kush po shkruan gjera te mencura e kush jo. Secili po e shprehim mendimin tone ketu. Dhe, sigurisht se nuk po mund te kuptoj se ne cfare cilesie ka shkuar Ilir Meta ne kongresin zgjedhor te partise se Tadicit - ne cilesine e ministrit te jashtem apo miqesore?

Eshte bere shprehi kjo - here nje celes i qytetit e here disa miqesira te jashtezakonshme. Sa per ate se do ti shpallja lufte botes, nje gje eshte e sigurt - se gjithsesi kunder vullnetit dhe bindjeve te popullit tim s'do te veproja.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 19-12-2010 më 10:15

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •