Close
Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 72
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    Citim Postuar më parë nga ganimet Lexo Postimin
    tash vin shkiet edhe pak e kan me uqi si gjithnji.
    sa ta kem Hashim Thaqin Kryqelirimtarin ketu , shkit as qe guxojn me ja msy Kosoves....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-11-2009
    Postime
    220
    ne rahavec triumfues eshte kandidati i aak,,zoti smajl latifi

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-02-2010
    Postime
    125
    Citim Postuar më parë nga Pa_doreza2 Lexo Postimin
    ... nuk kemi kaqik si popull me i perballuar ate Deshir per Bashkimin me shtetin Ame s'jemi te zotet ti ruajme kufit sepse per ti rujtue ata kufi Kosoves i duhen 10'000 Ushtar dhe afer 2 Miljard Armatim e jo fjale deshirashe raliteti eshte ndryshe zoteri

Pra,sipas fjaleve tua,ne asnjehere nuk do te kemi as ushtri e as 2 miljard. Thaqi e shperbej UCK-ne(hajde po e zem se kishte trysni te madhe nga 'miq-piqat" pse nuk u mundua bile brenda ketyre 11 viteve te formoi ushtri te rregullt !? Bile ata qe mbeten rrugave,djemt me te mire te Kosoves(Uck)nuk mundi t'ia siguroi statusin!
    Thuash 2 miljard.....Po ne kosove prej 1999 e deri me sot jan vjedhur mbi 20 milijard nga pushtetaret,qe siguron JO 10.000 po 100.000 ushtare.

Le pash zotin e mos arsyeto keta pushtetare cilido qoft pdk,ldk,aak....leji kto coftina,se sja vlen as te permenden

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    Minister I Jashtem Dote Jet Ne Pjestar I Miniritetit Serb

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    Pdk Akr Nuk Besoj Qe Dote Munden Ta Formojn Qeverin Pa Minoritete Sidomos Me At Serb Kurse Begjet Pacovi U Bashkua Me Kriminel

Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    Minister I Jashtem Dote Jet Ne Pjestar I Miniritetit Serb
    Plotesiht te drejte ke. Pajtohem me ju.
    BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

i/e regjistruar Maska e dijetari
    Anëtarësuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    Citim Postuar më parë nga ganimet Lexo Postimin
    tash vin shkiet edhe pak e kan me uqi si gjithnji.

Pdk-ja esht e detyruar te formoj qeverin edhe me minoritart sepse partit qe kan humb ne votime dhe qe nuk po munden mu pajtua me humbjen ,ata shpresojn se mos rrastesisht pdk nuk do te munde te formojn qeverin ,kshtu do te shkonin ne votime tjera....kjo esht ender e humbsave,per te drejtat e pakicave kan qen te gjitha partit qe kan qen ne pushtet dhe ne parlament si ldk aak akr ora etj,e tani po na shiten patriota te vonuar ose debila.

Qeverija do te formohet me ju apo pa ju,esht realitet lol.
    [COLOR="Blue"][/COLO

Duart e plakes, jan duar te arta.

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga dijetari Lexo Postimin
    Pdk-ja esht e detyruar te formoj qeverin edhe me minoritart sepse partit qe kan humb ne votime dhe qe nuk po munden mu pajtua me humbjen ,ata shpresojn se mos rrastesisht pdk nuk do te munde te formojn qeverin ,kshtu do te shkonin ne votime tjera....kjo esht ender e humbsave,per te drejtat e pakicave kan qen te gjitha partit qe kan qen ne pushtet dhe ne parlament si ldk aak akr ora etj,e tani po na shiten patriota te vonuar ose debila.

Qeverija do te formohet me ju apo pa ju,esht realitet lol.
    Nuk dij pse hargjojm energji me dikend qe nuk i do te miren popullit te vet!Kesaj i thon,,,beje zot me keq''Gjithmone sipas komentuesve te shumt!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-02-2007
    Postime
    389
    [QUOTE=anita340;2954830]drenicak,nese je vertete prej drenice e din shume mire qe ky eshte verdikti i popullit. ti e din sikur erdhe une se ne drenice jo veq 90% te atij 80% qe kane dale nzgjedhje e kane votu,po 95 % e popullates e done hashim thaqin.spo them e votojne po them e dojne.edhe e din ti pse, eshte e tepert me ta spjegu.
    mos u mer me ket tokmak se ai e din e ha moot prej interneti se e din ai mir qe vetem nje kime e Thaqit e qohmi 300 mij dhe vetem nje shkulje e vogek e PDK qohmi 500 mij po hajn e terin ktu nepermjet internetit se i din kta kto gjera,po sju konvenon ktyre me pa polic teKosoves sjon msu me ushtri te KOSOVES sjon msu kta me pa nacionalista kryeminister e kryetar te Kosoves

Për një Shqipëri të madhe Maska e ment
    Anëtarësuar
    14-06-2004
    Postime
    202
    [QUOTE=daja shneq;2956150]
    Citim Postuar më parë nga anita340 Lexo Postimin
    drenicak,nese je vertete prej drenice e din shume mire qe ky eshte verdikti i popullit. ti e din sikur erdhe une se ne drenice jo veq 90% te atij 80% qe kane dale nzgjedhje e kane votu,po 95 % e popullates e done hashim thaqin.spo them e votojne po them e dojne.edhe e din ti pse, eshte e tepert me ta spjegu.
    mos u mer me ket tokmak se ai e din e ha moot prej interneti se e din ai mir qe vetem nje kime e Thaqit e qohmi 300 mij dhe vetem nje shkulje e vogek e PDK qohmi 500 mij po hajn e terin ktu nepermjet internetit se i din kta kto gjera,po sju konvenon ktyre me pa polic teKosoves sjon msu me ushtri te KOSOVES sjon msu kta me pa nacionalista kryeminister e kryetar te Kosoves
    E VERTET ESHTE DAJ SHNEQ KREJT AJO SHKA THUA PAJTOHEM ME JU
    URIME FITOREN PDK

Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •