Close
Faqja 5 prej 8 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 72
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-07-2009
    Postime
    79
    Citim Postuar më parë nga Hard Lexo Postimin
    .... e tash fillon aj vajtimi i vertet me lot perpjet duke qajt tjerat parti , sepse e din ato mo qe kurr ne pushtet me ardh jo, kurr , amo kurr.
    ktu eshte fundi i partive tjera , ato duhet eliminohen ti kthen fshatit.

Jo morre mu kthye ne fshat ,por do te punsohen ne pastrimin e qyteteve(komunallno)hehehhe
    SHqiprija etnike.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e çudirave
    Postime
    3,776
    drenicak,nese je vertete prej drenice e din shume mire qe ky eshte verdikti i popullit. ti e din sikur erdhe une se ne drenice jo veq 90% te atij 80% qe kane dale nzgjedhje e kane votu,po 95 % e popullates e done hashim thaqin.spo them e votojne po them e dojne.edhe e din ti pse, eshte e tepert me ta spjegu.e permenda drenicen se aty po thirreni ju po pdk ka fitu ne gjithe kosoven. ne kosove eshte nje tjeter problem. aty kane nise gjanat me ece ndrejtimin e duhun.kjo i pengon serbise e ajo nuk kursen asgje me permbyse gjithqka.asaj i bashkangjiten jo pak njerez te kosoves qe per fat te keq ma nuk jane aktore te ketij perparimi. ata jane msu me qene gjithe diktues te qdo zhvillimi nkosove dhe nuk e falin dot humbjen e pushtetit. plus tash ka dale nskene ajo qe po quhet vetvendosje me ata djemte e ri qe kanihere thone gjana qe jane me se te bukura per me qene tverteta. po qe ksaj radhe ky marti ua qjerri masken shume mire. na doli qe ata jane ose krejt naive ose te shitur(une per vete kam qef me besu ate te paren).edhe te qenit naiv edhe te qenit te shitun i ben njesoj dem kosoves(jo hashim thaqit). e tash mos qofsha ne lekuren e thaqit se ka pernime shume sfida. me serbine din ai me menagju. a msu moti. edhe del gjithmone fitimtar po qysh jau ben ktyne demagogve te vet une se kam idene.shpresoj qe ka me mrri me i demasku edhe pse zor ka me pase.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187
    Citim Postuar më parë nga PrisHtiNa-Lee Lexo Postimin
    hmmmmm... na e sjell demantin e tij?!
    E di që je i tronditur nga ky koalicion, por duhet t'a dish se ky koalicion po bëhët për interesa kombëtare
    Prishtinë, 19 dhjetor 2010 (Kosovapress) Koha 13:32

Zyrtarë të lartë të Koalicionit për Kosovën e Re kanë mohuar të jetë arritur ndonjë marrëveshje ndërmjet kreut të AKR-së Behgjet Pacolli dhe kryetarit të PDK-së, Hashim Thaçi, në takimin e djeshëm që u zhvilluar në një restorant në qendër të Prishtinës. Mediat kanë raportuar të dielën se Thaçi e Pacolli kanë arritur marrëveshje dhe mbetet vetëm ndarja e resorëve. Agim Çeku, i cili ishte i pranishëm në këtë takim, ka thënë se nuk ka pasur kurrfarë marrëveshje.
    Nuk ju ka ngel gje tjeter veqse mi lut edhe partite e minoritareve ,turpi i zi , dhe gjdo parti qe ben koalicion me PDK i te vetequajturit "Komandat i UCK-es" qe vrau trima Shqiptar pas luftes do te pesoj disfate duke e ditur se votat u vjedhen .

Albini prezenton Bashkimin ..

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    Citim Postuar më parë nga kushjam Lexo Postimin
    Jo morre mu kthye ne fshat ,por do te punsohen ne pastrimin e qyteteve(komunallno)hehehhe
    ahahahhahahaha

po valla ide e mir ....te kuka....keta edhe i pershtaten qasaj pune ...lol.

i/e regjistruar Maska e dijetari
    Anëtarësuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    Citim Postuar më parë nga kushjam Lexo Postimin

Mu kthe ne fshat e demtojn fshatin,por le te punojn ne komunallno si tha edhe kushjam.
    [COLOR="Blue"][/COLO

Duart e plakes, jan duar te arta.

i/e regjistruar Maska e dijetari
    Anëtarësuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    Citim Postuar më parë nga Hard Lexo Postimin
    ahahahhahahaha

po valla ide e mir ....te kuka....keta edhe i pershtaten qasaj pune ...lol.

As aty nuk i pranojn se nuk jan te lamerum ne entin per punsim hehhheheh.
    [COLOR="Blue"][/COLO

Duart e plakes, jan duar te arta.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Citim Postuar më parë nga dijetari Lexo Postimin
    As aty nuk i pranojn se nuk jan te lamerum ne entin per punsim hehhheheh.
    tash vin shkiet edhe pak e kan me uqi si gjithnji.

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga anita340 Lexo Postimin
    drenicak,nese je vertete prej drenice e din shume mire qe ky eshte verdikti i popullit. ti e din sikur erdhe une se ne drenice jo veq 90% te atij 80% qe kane dale nzgjedhje e kane votu,po 95 % e popullates e done hashim thaqin.spo them e votojne po them e dojne.edhe e din ti pse, eshte e tepert me ta spjegu.e permenda drenicen se aty po thirreni ju po pdk ka fitu ne gjithe kosoven. ne kosove eshte nje tjeter problem. aty kane nise gjanat me ece ndrejtimin e duhun.kjo i pengon serbise e ajo nuk kursen asgje me permbyse gjithqka.asaj i bashkangjiten jo pak njerez te kosoves qe per fat te keq ma nuk jane aktore te ketij perparimi. ata jane msu me qene gjithe diktues te qdo zhvillimi nkosove dhe nuk e falin dot humbjen e pushtetit. plus tash ka dale nskene ajo qe po quhet vetvendosje me ata djemte e ri qe kanihere thone gjana qe jane me se te bukura per me qene tverteta. po qe ksaj radhe ky marti ua qjerri masken shume mire. na doli qe ata jane ose krejt naive ose te shitur(une per vete kam qef me besu ate te paren).edhe te qenit naiv edhe te qenit te shitun i ben njesoj dem kosoves(jo hashim thaqit). e tash mos qofsha ne lekuren e thaqit se ka pernime shume sfida. me serbine din ai me menagju. a msu moti. edhe del gjithmone fitimtar po qysh jau ben ktyne demagogve te vet une se kam idene.shpresoj qe ka me mrri me i demasku edhe pse zor ka me pase.
    Pik se pari per ta hjek kurreshtjen une jam nga drenica,dhe me beso shume mire i njof rrethanat,mund te jet edhe ashtu siq thua ti qe hashim thaqi ka fitu ne drenic,por asesi nuk qendroin ato perqindje dhe se kjo fitore e tij eshte pikrisht sepse asnje parti nuk ka hapsir per te vepru nga kercnimet,ti nese je nga drenica e din fort mire se sa njerz janvra jan rref jan shantazhu per te vetmen arsye se nuk jan ne partin e punes per ket besoi qe dakordohemi.
    Une nuk e besoi qe e dojn perkundrazi kam bindjen se drenices iu eshte ul imzhi pikrisht fal ketyre njerzve qe kan ndar kosoven ne lokalizma dhe te thuash sot se je drenicak nuk eshte fort e livdushme pikrisht fal ketyre politikajve,kurse per hajnin ose maskren e votave kam qen vet deshmitar dhe qka do qe te me thuash nuk mund ta pranoi sepse me syt e mi kam par se komplet jan ndrru sanduket ne momentin qe kan thirr kekun per ta nderpre rrymen,pra ata qe besoin ne voten e popullit e kan shume gabim sepse qdo gje tjeter ka mund te ndodh perveq votes se lir dhe te drejt.Une ne baz te shkrimit tuaj u binda ne diqka qe drenica duhet ta qrrenjos militantizmi partiak e demton shume kosoven sidomos drenicen,sepse eshte evertet qe drenica ka dhen shume por mos harro se ka diqka me te vlefshme se drenica e ajo eshte kosova.Sa per suksese te hashim thaqit sidomos ne fushen politike qe ti i quan suksese eshte katastrofale,pik se psri pranimi i planit te ahtisarit ku kosova faktikisht eshte ndar ,pastaj falja e nje pjese te mir te teritorit maqedonis,pastaj stgnimi i njehjeve me nje fjal pika me e dobet eshte ajo politike,hiq me mir nuk qendron as ajo sociale,ta zem kosova so eshte me keq se para se te vinte hashimi kete na e thon statistikat,sa i perket korrupcionit ti duhet ta dish se me shume se gjysma e qeveris se hashimit eshte nen hetime te eulexit per krime ekonomike e njerzore me nje fjal sot hashimi eshte ne pozit te mjer dhe shiqoje sot eshte i detyruar te krijoj qeveri te gjymt me ndihmen e pacollit e te shkive,sepse te pakt jan ato parti qe i bashkohen nje partie e dyshimt per shum ken.
    Tani ti nuk ke pse te merresh me demagogji,ka kalu koha e shitjes apo e injorances,sot tradhetar mund ta quash ate qe ben krime qofshin edhe ekonomike,sepse nuk mund me askush ta shes kosoven,nuk kan as mundesi e as fuqi qoft ai ne pozit apo opozit,kurse injoran ka mundesi shume pak te jen sepse sot njerzit kan mundesi te medha me kuptu edhe politiken ditore.
    Ajo qka duhet drenica te bej duhet qe te jemi shembull per te tjeret qe per fat te keq sot nuk eshte keshtu,perse drenica duhet te hyj ne te gjitha mjetet e informimit botror per vjedhjen e votave kur ti dhe militant te hashimit ishin aq te sigurt qe do te fitonte vota,ket drenica nuk ua ka borgj as ju e as hashimit

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga Pa_doreza2 Lexo Postimin
    Ramush

Haradinaj dote jet kryetar Shteti deshte ti op jo!!!
    Me te vetmin kusht qe te lirohet nga burgu,perndryshe nuk e besoi

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar më parë nga Genti.. Lexo Postimin
    Nuk ju ka ngel gje tjeter veqse mi lut edhe partite e minoritareve ,turpi i zi , dhe gjdo parti qe ben koalicion me PDK i te vetequajturit "Komandat i UCK-es" qe vrau trima Shqiptar pas luftes do te pesoj disfate duke e ditur se votat u vjedhen .

Albini prezenton Bashkimin ..

Po ju me cilen Kushtetute dhe Ligje dota Kishit Udheheçur Kosove. Ne cilin vende ju si Parti U Çartifikuat ne ato te Kosoves qe deri dje i keni Injoruar dhe si keni respektuar .Pse tashe po thoni her dhejet her Njemdhet A eshte Kosova shtet apo jo nese jo si dotabani shtetin e kosoves nese ka shtet pse ju se respektuate gjithe ai xhake i Derdhur per 100 Vjet rreshte e ju .Nese doni per te ecur Kosova perpara dhe jeni fute ne politik shkoni aty ne parlament dhe nga aty meundeni te ndryshoni Kosoven me nje politik lartpamse e jo me fjalet e medha se nuk kemi kaqik si popull me i perballuar ate Deshir per Bashkimin me shtetin Ame s'jemi te zotet ti ruajme kufit sepse per ti rujtue ata kufi Kosoves i duhen 10'000 Ushtar dhe afer 2 Miljard Armatim e jo fjale deshirashe raliteti eshte ndryshe zoteri
    S’çarmatosem sa t’jetë jeta!

Faqja 5 prej 8 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •