Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 25
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-04-2010
    Postime
    168

Cila eshte menyra me e mire per te ruajtur te dhena per nje kohe te gjate

Teme e lire : Cila eshte menyra me e mire per te ruajtur te dhena per nje kohe te gjate dhe te SIGURTE ?.Faleminderit !

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Mund te perdoresh hard drajv per ruajtje dhe hard drajvin pasi te kesh futur komplet kopjet e te dhenave nuk e mban te lidhur me kompjuterin,por e mban ne nje vend te erret dhe pa lageshti, ku temperatura te mos kaloje 20 grade.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-06-2011
    Postime
    50
    CD. Ndoshta jo me e mire por nder me te mirat qe nje "shtepiak" ka ne dore.

Ose shkruaji te dhenat ne nje SSD removable media dhe harroje diku ne nje vend te sigurte.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-04-2010
    Postime
    168
    Perse dvd nuk preferohen per te ruajtur informacione per nje kohe te gjate ?, Dvd qe jane te vjeteruara me kalimin e kohes kane ndonje shance per te rigjeneruar informacionin qe ka ajo brenda ?,

Po temperatura ,lageshtia,drita cfare lidhje kane me ruajtjen e informacionit ne hardisk, ,psh Ne e dime qe brenda cpu-se ka temperature te larte dhe hardisku aty jeton , ndikon kjo ne sigurine e informacioneve ne hardisk ?..Psh laptopi qe un perdor zaknisht eshte shum i nxehte dhe ne ate laptop kam kenge,video dhe foto, A jane te sigurte ato aty per nje kohe te gjate ??

.................... Maska e iktuus
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    Po temperatura ,lageshtia,drita cfare lidhje kane me ruajtjen e informacionit ne hardisk, ,psh Ne e dime qe brenda cpu-se ka temperature te larte dhe hardisku aty jeton , ndikon kjo ne sigurine e informacioneve ne hardisk ?..Psh laptopi qe un perdor zaknisht eshte shum i nxehte dhe ne ate laptop kam kenge,video dhe foto, A jane te sigurte ato aty per nje kohe te gjate ??
    Gabohesh!
    Kur flasim per jetegjatesi te te dhenave qe na interesojn temperatura dhe lageshtia e ambjentit ka te bej shume.
    Ty te duket absurde sepse pc e perdor gjithmon si rrjedhoj ventola dhe temepratura qe krijon cpu kur eshte ne funksion varion.
    Por nese le nje hard disk per nje kohe te gjat jasht ambjentit qe keshillohet lageshtia eshte armiku numer 1.
    Gjithsesi per te ruajtur dokumenta te perhershme keshillohet nje HARDISK i mire (i kushtueshem)
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-04-2010
    Postime
    168
    Sipas teje ke mund te quash nje hardisk te mire, nje te jashtem ??, Dhe si e shikon nese ky hardisk eshte i mire ?. Po mire po DVD perse nuk preferohen ?, A mund te jetoje nje DVD psh me shume se 7 vjet ne nje kase,

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-02-2007
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    359
    Citim Postuar mė parė nga florieconomy Lexo Postimin
    Sipas teje ke mund te quash nje hardisk te mire, nje te jashtem ??, Dhe si e shikon nese ky hardisk eshte i mire ?. Po mire po DVD perse nuk preferohen ?, A mund te jetoje nje DVD psh me shume se 7 vjet ne nje kase,
    Po po, ka edhe DVD qe ruajne te dhenat 100 vjet ! Te pakten kshtu thuhet ne kete site, shiko me posht.
    http://delkin.com/i-5937151-archival...e-surface.html
    Vinnie Paz & Ill Bill-Children of God goo.gl/5IP20

Citim Postuar mė parė nga florieconomy Lexo Postimin
    Une kam nje hard disk te Toshibes, gjer tani shume e kenaqur me te. Per madhesine pastaj varet sesa te duhet, ka nga 1G deri ne disa Terra....
    Per DVD e CD kam degjuar per pak vite prishen, thjesht me te degjuar e kam sepse nuk kam ruajtur ndonje gje ne to.

La vita non si spiega, si VIVE!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-04-2010
    Postime
    168
    fegi ,cfare do te thote, " paketimi i ngushte " apo tjetra " Djegjet digitale" qe citohet tek http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=134285

Kam disa DVD me materiale, qe mund te jane disa vjecare, ne pamje me duken te pastra, A mund te thuhet se kjo dvd eshte e rregullt ?, A eshte ky kriter qe te tregon se DVD eshte ne gjendje te mire ?

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •