Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 12
    i/e regjistruar Maska e Mbinjeriu
    Anëtarësuar
    10-09-2009
    Postime
    397

Arrestohet Bedri Krasniqi, i dyshuar për vrasje policësh

Arrestohet Bedri Krasniqi, i dyshuar për vrasje policësh

Policia e Kosovës ka arrestuar sot në mëngjes Bedri Krasniqin i cili tash e sa vjet po kërkohet nga organet e drejtësisë, për shkak të arratisjes nga burgu.
    Ai akuzohet për krim të organizuar dhe së fundi dyshohet se ka lidhje me rrëmbimin e biznesmenit Azem Morina, që u lirua nga rrëmbyesit kohë më parë, raporton RTK.
    Bedri Krasniqi, 30 vjeçar nga fshati Turjakë i Komunës së Pejës, është një ndër të dyshuarit kryesorë për vrasjet e 2003-tës të pjesëtarëve të SHPK-së Sebahate Tolaj dhe Isuf Haklaj.
    Kjo goje nuk eshte per keta veshe

i/e regjistruar Maska e Mbinjeriu
    Anëtarësuar
    10-09-2009
    Postime
    397
    -Më në fund,shpresojë të ngordhë në burg.

-Policia e Kosoves nuk ka guxuar të e arrestojë,por është dashur ndërkombëtaret!
    -Ky ka lëvizur në gjithë Kosoven,por kush ta arrestonte?Madje as njësitet speciale nuk kanë guxuar të përballen me të!
    -Ishte njeri i afërtë me Ramush Haradinaj,më konkretisht truproje personale e tij!

-Të shohim tani qa do ndodhë...
    Kjo goje nuk eshte per keta veshe

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    A u dha ne TV intervista rrotlluse e rrotllamanit milazim zek me kte khmer rruzhin?

Un dyshoj se dhe zhdukja vajzes vogel Bleone ka lidhje me kto lloj banditesh..

ky vrases duhet te flasi..

kush na tregon nji pamje te vill-bunkerit qe po nderton Dauti ne prishtine?

..

Po arrestimi i ti siq mbrem i trasmetuan tv,,nuk e kan zen eulexsi po njesia specijale e kosoves..
    E keta te cilet bejen pune shume te dobta jo qe duhet ti mbajen burgun po mendimi ime ishte se nje pjes e tyre edhe duhet te varen sikur ne shtetet arabe dhe leti shofin edhe te tjeret se keshtu perfundoni me jeten e juaj..

Po une shpresoj qe ky bedrija do ti tregoj edhe te berat tjera te cilat aj duhet ti tregoj nese e marrin pak me stupce se ndrysh jo nuk tregon..
    une shume dyshoj se edhe polici i vrare para disa ditev ne komunen e klines mundet te jete komplot i ketyre si bedrija te cilet ja murren jeten ne shtepi te vete ,dhe sipas disa infomatav se i ndjeri kishte lidhje ne zbulimin e bezismenit nga klina .

edhe bedri krasniqi ka dore ne vrasjen e ti kjo eshte e sigurte ,se ata te cilet ishin te arrestuar ishin truproje te ramushit ,edhe ky eshte pjes e ti po shpresoj qe rasti do te zbardhet ...

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Shpresoj te kalbet ne burgje, ky bashk me te gjithe kriminelet '' KOMANDANTA '' .
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    217
    Eshte e tmerrshme..... Erifi me shum se 2 vjet ka shetitur lirshem neper Kosov. Ani keta lahperat shesin mend kemi shtet, kemi Polici e Njesi speciale. Keto jan pallavra...

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    TurpTurpTurpTurpTurpTurpTurpTurpTurpTurpTurpTurpTu rpTurpTurpTurpTurpTurpTurpTurpTurp
    Pse nuk i arrestoni kriminelet ne veri?!!!!!11
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    Citim Postuar më parë nga Disa Lexo Postimin
    TurpTurpTurpTurpTurpTurpTurpTurpTurpTurpTurpTurpTu rpTurpTurpTurpTurpTurpTurpTurpTurp
    pse a? qe pse !!!

pse une jam ,Eulexi : ata nuk i arrestoj se ata ikam Vllazni

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    pse bedriu nuk shkoj me i vra kriminelet serbe ne veri?
    apo ma leht me vra sabaheten ne decan?

cfar trimash..

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Citim Postuar më parë nga Disa Lexo Postimin
    Sepse Sebahaten se vrau ai i veriut por e vrau ky i Shik-ut ;-)
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •