Close

Rezultati i Sondazhit: Kush do të kualifikohet?

Votues
73. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Arsenal

24 32.88%
  • FC Barcelona

49 67.12%
Faqja 2 prej 14 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 136
    i/e regjistruar Maska e AGREPI_25
    Anëtarësuar
    24-01-2009
    Postime
    234
    nuk eleminohet let Arenali
    Comme on ARSENAL

http://www.ganoweb.com Maska e Shpirt Njeriu
    Anëtarësuar
    30-09-2002
    Vendndodhja
    Ne toke sepse ne HENE per fat te keq nuk arrita dot
    Postime
    1,869
    Ca fati perseri Arsenali,vetem BARCELONA nuk desha,nejse gjera qe ndodhin.

PS: Dikur nese u kujtohet ne 4 Liverpool V Chelsea tani Arsenal V Barcelona ne 8 here e dyte.
    You are the master of your fate...You are the captain of your soul...

Janë dy ekipet që simpatizoj më shumë.Më vjen shumë keq për Arsenal,mbi të gjitha për Venger,sepse është trajner i madh dhe dua që të fitoj diçka sivjet.Po Barcelona,është një shkallë mbi të gjitha ekipet e futbollit dhe një shkallë më lartë se vet futbolli.Kalon Barcelona për mendimin tim.Rëndësi ka që do ketë futboll të bukur.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

barcelona Maska e shpresa-gazi
    Anëtarësuar
    28-09-2010
    Vendndodhja
    NE TOKE
    Postime
    128
    o ja hankt dreqi doren a tij t shortit po ma ka shti friken po pra i besoj barcesnuk do na zhgenjej ata jan yje do ndiqojn edhe ne keto dy ndeshje shpresoj do e shkatrojn arsenalin ma shum se realin hahhaha ju uroj fat
    BARCA IS DIE BESSTE!!!

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Shpresoj të mos i ndodh si Realit edhe Arsenalit lol
    Sui generis

Barcelona
    Anëtarësuar
    01-08-2007
    Vendndodhja
    n'KS !
    Postime
    741
    Citim Postuar më parë nga AGREPI_25 Lexo Postimin
    nuk eleminohet let Arenali
    Kjo qe po thue nuk vlen per barcen per kto t'jesh i sigurt , po te ishte naj skuader tjeter nvend te barces po kishe than qe nuk eliminohet leht .

Mvjen keq per tifozat e Arsenalit , amo ky denim shkon per Arsen Wenger qe beri nje krim endrren e nje te riut nuk e la te realizohet .

Keto ndeshje jane si finale me vehte nuk besoj se forma e jashtezkonshme e Barces eshte faktor absolut ne kualifikimin e saj. Shpresoj te shohim nje eleminim dinjitoz te Barcelones.
    Arsenali eshte shume mire sivjet .
    Quajeni parashikim po deshet po keshtu do te ndodhe.
    Paqe!

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Barcelona esht e papermbajtshme. Cdo ndeshje po shenon nga 5 gola. Uroj qe Arsenali mos te beje gabim qe ti fusi ndonje gol Barcelones sepse pastaj ndeshja do mbaroje 8 gola + per Barcen.

Sdiskutohet qe kalon Barca.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Barcelona
    Anëtarësuar
    01-08-2007
    Vendndodhja
    n'KS !
    Postime
    741
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Barcelona esht e papermbajtshme. Cdo ndeshje po shenon nga 5 gola. Uroj qe Arsenali mos te beje gabim qe ti fusi ndonje gol Barcelones sepse pastaj ndeshja do mbaroje 8 gola + per Barcen.

Sdiskutohet qe kalon Barca.
    Ti sa thua qe messin dhe barcelona ne Angli do ta ndajn dysh sa thua knej Barcelona eshte e papermbajtshme qka u bo puna jote?

Kryqi i Paqes si plotson kushtet arsenal qe me u kon ndeshje si finale , do te jete nje ndeshje e bukur po jo si finale , Arsenali veqe se mundohet ta kopjoj barcen me loj ska asgje me shum , po njejt si arsenali ose ma bukur luan edhe Dortmundi.

i/e regjistruar Maska e Mbinjeriu
    Anëtarësuar
    10-09-2009
    Postime
    397
    -Arsenal-Barcelona,shumica e favorizojne Barcelonen,ndoshta me te drejte se ka forme stabile dhe po luan ne nivele te larta ne cdo ndeshje,por une kam besim se Arsenal mund ta mposhte dhe te e eliminoje,nuk ka ekip te pathyeshem dhe edhe Barca mund te thyhet ne Emirates dhe nese do shkojme me fitore ne Kamp Nou atehere them se kualifikimin e kemi ne xhep,se Barca hapet dhe Arsenal ne kundersulme eshte e tmerrshme,nuk te fale kurre se dine te organizohen shume shpejte dhe jane te rrezikshem.
    Kjo goje nuk eshte per keta veshe

Faqja 2 prej 14 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •