Gezuar edhe nga une ...
Gezuar edhe nga une ...
Jetë e rëndë.......!!!
Gëzuar Vitin e Ri 2011 të gjithë shqiptarëve kudo që ndodhen.
Paqe, mbarësi, shëndet dhe prosperitet të gjithëve.
Gezuar per shume vjet
Urimet me te mira per Ju dhe Familjet Tuaja
"Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."
Gezuar vitin e ri!!!!
Shpresoj te jet nje vit i mbare x te gjith, sidomos x ata qe jan te pafat...
Dhe mos pini shum po patet mundesi.
Ogni xsona che passa nella mia vita è unica...
Xkè lascia un poco di se..
E prende un poco di me.
Jam vone jam vone ...shume vone....Gezuaaaaar........ju uroj te gjitheve shume dashuri...dhe shume fat...
https://www.behance.net/robberysk1100
Gezuar Vitin e Ri 2011 te gjithe Shqiptareve kudo qe jane ne bote.
Dhashte Zoti te bashkohemi ne nje shtet vitin tjeter!
Pershendetje nga Prizreni.
Mos ja bëj të tjerëve atë që nuk ke qejf të ta bëjnë ty!
Te kemi nje vit te mbushur me te mira dhe gezime, me dashuri dhe PAQE!
Paqe!
Urime nga zemra dhe nga une per te gjithe shqiptaret pa perjashtim. Urime miqeve dhe te dashurve te juaj poashtu. Suksese, shendet, kenaqesi dhe gjitha ato gjera tjera qe i nevojiten nje zemre shqiptare per te lulezuar ashtu sic i ka hije.
Gezuar!
Urim i veçantë
Pendim, Falje, kërkim Falje
Të dashur miq, ndonëse ju kam uruar edhe një herë, në këto momente, s’di si më erdhi në mendje fjala e urtë daneze: “Njeriu të kaluarën nuk mund ta ndryshojë, por të ardhem – po”. Kjo fjalë më shtyri të mendoj shpejt e shpejt ngjarjet nga viti që lamë pas dhe doli se kisha pasur një vit me shumë përpjeta e tatëpjeta, me çaste të lumtura e me çaste jo shumë të lumtura, me mirëkuptime e me keqkuptime, se dikujt i kisha hyrë në hak dhe se dikush më kishte hyrë në hak...
Prapë fjala e urtë daneze më erdhi në shërbim:”... të ardhmen mund ta ndryshsosh ...”, fundja mund t’i prijësh për të mirë. Atëherë mora këtë vendim që të jua them edhe juve, miq të dashur:
1. Pendohem për gjithë të këqijat që kam bërë, ( nuk ka gjë më fisnike se të pendohesh )
2. Do t’i fal të gjithë ata që kanë gabime ndaj meje. ( nuk ka gjë më madhështore se të falësh )
3. Kërkoj të falur botërisht ndaj gjithë atyre që i kam lënduar, që ua kam prishur ditën e që kam bërë gabime të paqëllimshme ndaj tyre.
Dhe për fund, miq të dashur, më lejoni të ju uroj:
12 muaj lumturi,
52 javë qetesi,
365 ditë dashuri,
8.760 orë paqe,
525.600 minuta sukses,
31.536.000 sekonda miqësi.
Gëzuar Vitin e Ri
2 0 1 1
Le të jetë ky vit i realizimit të dëshirave tua
personale, familjare dhe kombëtare.
"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
Gezuar Vitin e Ri 2011. Qofte ky vit per te gjithe nje vit i mbushur me dashuri, paqe e mbaresi.
Gezuar! Gezuar!
Krijoni Kontakt