Të dashur anëtarë të forumit, vëllëzër dhe motra kudo që jeni, të gjitha të mirat, e që quhen lumturi, le t'ju përcjellin nga fillimi i këtij Vitit të Ri. Të gjitha të tjerat, le ti bartë në një thes të lidhur ky vit që iku.
GËZUAR VITIN E RI!
Të dashur anëtarë të forumit, vëllëzër dhe motra kudo që jeni, të gjitha të mirat, e që quhen lumturi, le t'ju përcjellin nga fillimi i këtij Vitit të Ri. Të gjitha të tjerat, le ti bartë në një thes të lidhur ky vit që iku.
GËZUAR VITIN E RI!
Gëzuar dhe për shumë vjet antarë të forumit! Gëzuar ju Shqiptarë brenda dhe jashtë territorit të Shqipërisë! Gëzuar ju emigrantë të cilët nuk patët mundësinë të festoni vitin e ri me familjen tuaj dhe ju që jeni akoma në punë në këtë datë!
Urimet e mia më të përzemërta.
Qoft një vit sa më i mbarë.
![]()
Forumi Shqiptar
My web (hobby): www.zonajuaj.com
Te dashur miq… Shume pak ore na ndajne nga viti i ri 2011, dhe vertet qe kam menduar te shkruaj dicka me te vecant ne prage te fundvitit, por, e verteta eshte se s’mund te gjeje dot fjale te shkruaj dicka realisht te bukur e qe mund te perkufizoje RESPEKTIN, DASHURINE dhe RENDESINE qe keni ju per mua miq! Viti 2010, ka qene vite i grushtit, por, si thone ka dhe FAT ne FATKEQESI. Viti 2010, ka qene vite i baticave dhe zbaticave, por se bashku me ju ARRITA ti tejkaloje pa ndonje telashe te madhe. Ndaj JU FALEMNDERIT MIQ per perkrahjen, mirekuptimin dhe respektin qe keni treguar drejte meje dhe nje FALEMINDERIM i madhe shkone per te gjithe ata qe kan percjellur, kritikuar, pelqyer, dhe mirepritur krijimet e mia...
Pranoni urimet e mia me te sinqerta per VITIN E RI 2011 - SHENDET, LUMTURI, MBARESI e mbi te gjitha DASHURI (ja e thash edhe une me ne fund)...
GEZUAR PER SHUME MOT...
Me nderime
Nanushi
..Strength is my mother for all the love she gave !!!
Nanushi gezuar edhe ty.
Gezuar te gjith shqiptareve ane e mban botes.
Paci nje vit me miresi, dashuri, paqe dhe para
Posht Partit politike shqiptare
Revolution 1848
Gezuar 2011!Zoti i bekofte shqiptaret kudo qe ndodhen.
Jetoni për Shqipëri dhe vdisni për të.
N.Frashëri
GËZUAR VITI I RI 2011!
Të gjithë Shqiptarëve kudo ku jan në gjithë boten ua uroi festen e Vitit të Ri.
Cdo të mirë në naten e ndrimit të moteve dhe paqim një vitë më të mirë se këtë që po e lëmë.
Kili
SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!
GEEEEEEEEEEEZZZZZZZZZZZZZUUUUUUUUUUUUUUUUAAAAAAAAA AARRRRRRRRRRR
DHE QOFSHIT TE LUMTUR KUDO TE JENI
![]()
Gezuar edhe nga une,viti 2011, te gjitheve.
Gezuar vitin e ri , ju uroje shendet dhe mbaresi ne familjet tuaja !
GEZUAR 2011 !!
Jeto sot se neser nuk i dihet
Gezuar dhe nga une.
Paqe lumturi e mbaresi 2011.
Against all odds..
Krijoni Kontakt