Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 3
    Pasioni për shkencën Maska e KILI MERTURI
    Anëtarësuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropë
    Postime
    1,838

Smile Shqipëria E Para Në Listen E Lonley Planet!

Lonely Planet’s top 10 countries for 2011

Where in the world should you go next year? Our in-house travel experts, including Lonely Planet cofounder Tony Wheeler, have chosen their top 10 countries for next year based on scores for topicality, excitement, value for money and…that special X-factor. Here they are, in order of rank, from Lonely Planet’s latest book: Best in Travel 2011.

1. Albania
    Not so long ago, when the Balkans were considered an ‘only for the brave’ travel destination, only the bravest of the brave trickled into Albania. Since backpackers started coming to elusive Albania in the 1990s, tales have been told in ‘keep it to yourself’ whispers of azure beaches, confrontingly good cuisine, heritage sites, nightlife, affordable adventures and the possibility of old-style unplanned journeys complete with open-armed locals for whom travellers are still a novelty. Sick to death of being dismissed with blinged-up crime-boss clichés, Albania has announced ‘A New Mediterranean Love’ via its tourist board. The jig is almost up – Albania won’t be off the beaten track for much longer.

2.Brazili
    3.Cape Verde
    4.Panama
    5.Bullgaria
    6.Vanuatu
    7.Italia
    8Tanzania
    9.Siria
    10.Japonia.

Një reklam shumë pozitive dhe me prespektivë.
    Tani mbete që Shqipëria të mos e zhgënjej boten.
    Kushtet për vizitorë të huaj duhet të jan mbreslënëse si nga shteti , kompanit turistike e deri tek njerzit e thjeshtë.

Shpresoj që viti 2011 të sjell sa më shumë vizitor në trojet tona , dhe të gjithë që vizitojn të mbesin me mbresa për të ardhur përseri!

Kili
    SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
    BAC, U KRYMB ME KA KREJT!
    Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Shqipëria në CNN, një nga vendet më të mira turistike

CNN e ka vënë Shqipërinë në listën e destinacioneve më të mira për të pushuar për vitin 2011, gjegjësisht në listën prej nëntë vendeve më të mira.
    CNN ka raportuar se vënia e Shqipërisë në listën e 9 vendeve më të mira si destinacione turistike mund të jetë një surprizë për shumë njerëz, por Shqipëria i ofron udhëtarëve një shije të Mesdheut pa turma dhe çmime të larta, citojnë mediat në Tiranë.

CNN ka vënë Gjirokastrën si destinacionin e veçantë. Qendra e Gjirokastrës është nën mbrojtjen e UNESCO-s si pasuri botërore. Qyteti përshkruhet me kalldrëmet e tij, me ndërtesa të vjetra, me shumë atmosferë dhe shumë histori.

Përshkruhen gjithashtu plazhet piktoreske, ushqimi i mirë dhe një numër i madh vendesh të trashëgimisë kulturore. Në listën e CNN-it, në krye të destinacioneve më të mira për të pushuar për vitin 2011 renditet New York, Zelanda e Re dhe Peruja. Shqipëria është e gjashta në këtë listë. /Telegrafi/
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

Pasioni për shkencën Maska e KILI MERTURI
    Anëtarësuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropë
    Postime
    1,838
    I mbetet Shqipëris që të tregoi kulturen e vet të vërtet të mikpritjes dhe të bujaris e respektit për musafirë!

Shpresoi se Shqipëria do të ket shumë të mira nga ky reklamim që po i bëhet!

Shqipëria vendi i shqiponjave!

ME BASHKIMIN E KOMBIT, SHQIPËRIA DO TË KET EDHE MË SHUMË PËR TË OFRUAR NJERËZVA NGA E GJITHË BOTA!

Kili
    SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
    BAC, U KRYMB!

flm Nice Boy!
    Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •